Lammin ikkunat ja ovet ammattilaisille_rakennusliikkeet ja suunnittelijat

Ikkunat ja ovet ammattilaisille

Lammin Ikkuna on monen suomalaisen rakennusliikkeen ja suunnittelutoimiston luotettu kumppani ikkuna- ja ovihankinnoissa. Asiantuntijamme auttavat mielellään, toimitusaikamme ovat lyhyet ja tarjouksemme hinta-laatusuhteeltaan hyvät.

Laadukkaat ja edulliset ikkunat ja ovet

Lammin Ikkuna tekee aktiivista yhteistyötä monien suomalaisten rakennusliikkeiden ja suunnittelutoimistojen kanssa ikkuna- ja ovihankinnoissa. Meiltä rakennusliikkeet saavat laadukkaat ja edulliset ikkunat ja ovet kaikkiin uudisrakentamisen ja remontoinnin hankkeisiin. Toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa, minkä lisäksi loppuasiakkaat arvostavat Lammin tuotteiden laatua. Suunnittelutoimistot ja itsenäiset arkkitehdit saavat meiltä luotettavaa asiantuntija-apua hankkeiden suunnittelun tueksi. Lammin Ikkuna on vastuullinen yhteistyökumppani. Tutustu alla olevalta videolta, mitä Consti on mieltä yhteistyöstä kanssamme:

Asiantuntija-apua suunnittelijoille_ikkunat ja ovet ammattilaisille
Avainlippu

Asiantuntija-apua suunnittelijoille

Pitkään ikkuna- ja ovialalla työskennelleet projektipäällikkömme ja myyntipäälliköt auttavat mielellään erilaisten hankkeiden suunnittelussa. Arkkitehdit luottavat meidän apuun ja tuotteidemme laatuun, minkä takia olemmekin monen suunnittelutoimiston ykkösvalinta ikkuna- ja ovikumppaniksi. Tutustu toimintaamme tarkemmin, kysy lisää ja ota yhteyttä – katsotaan projektiesi ikkuna- ja oviasiat kuntoon! Ohessa esimerkki hollolalaisesta omakotitalosta, jonka suunnitellut rakennusarkkitehti luottaa meidän tuotteisiin ja asiantuntijuuteen.

Luotettavaa kumppanuutta rakennusliikkeille_ikkunat ja ovet ammattilaisille
Avainlippu

Luotettavaa kumppanuutta rakennusliikkeille

Lammin Ikkunan kumppanina rakennusliike voi olla huoletta, sillä meiltä tilatut tuotteet ovat juuri sitä, mitä on tilattu. Toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa ja toimitusaikamme lyhyet. Tarvittaessa toimitamme pikatoimituksena tuotteita erityisiin rakennus- ja saneeraushankkeisiin. Teemme yhteistyötä sekä pienten rakennusliikkeiden että isompien pörssiyhtiöiden kanssa, niin Suomessa kuin ulkomailla. Tarjoamme rakennusliikkeille tuotteita myös asennettuna. Ohessa esimerkkikuva Jokivarren kouluun toimittamistamme ikkunoista Orimattilasta.

Ovet ja ikkunat talotehtaille_Useita talotehdas-kumppaneita ympäri Suomen_Lammin Ikkuna Oy
Avainlippu

Useita talotehdas-kumppaneita ympäri Suomen

Lammin Ikkuna tekee tiivistä yhteistyötä usean suomalaisen talotehtaan kanssa. Toimitamme säännöllisesti ikkunoita ja ovia mm. Lammi-kivitaloihin, Helmitaloihin ja Jämerän kivitaloihin. Osan toimituksista hoidamme alusta loppuun saakka itse myös asentaen tuotteet paikoilleen. Talotehdasyhteistyön keskiössä on pitkäaikainen kumppanuus ja suoraselkäinen palvelu. Kumppanimme luottavat meidän tuotteiden ja palvelun laatuun kaikissa tilanteissa. Keskustelemme mielellämme myös teidän talotehtaan kanssa tarkemmin yhteistyöstä – ota rohkeasti yhteyttä! Ohessa esimerkki Tuusulan asuntomessuille rakentuneesta Jämerä-kivitalosta, jossa on Lammin ikkunat.

Ikkunat ja ovet ammattilaisille_ikkunat julkiskohteisiin_ikkunat kaupungille_Uusi lastensairaala
Avainlippu

Lammin ikkunat ja ovet julkiskohteissa

Olemme vuosien saatossa tehneet paljon yhteistyötä suomalaisten kuntien ja säätiöiden kanssa niin isompien kuin pienempien projektien osalta (mm. sairaalat, koulut, kirkot). Kaupungit voivat tilata Lammin Ikkunalta yksittäisiin projekteihin sopivia laatutuotteita (esim. pikaiset korjaustarpeet) tai kysyä tarjouksen isompiin hankkeisiin. Olemme lähivuosina pitäneet myös koulutuksia kuntien teknisille asiantuntijoille ja suunnittelijoille ikkuna- ja oviasioihin liittyen. Jos oma asiantuntijaryhmäsi on kiinnostunut ikkuna- ja ovikoulutuksesta, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Muistakaa myös, että Lammin Ikkuna tarjoaa remontti- ja uudiskohdeprojekteihin tuotteiden lisäksi huolto- ja varaosapalvelua. Ohessa esimerkkinä Uusi lastensairaala, jota koristaa Lammin ikkunat.

Miksi kannattaa valita Lammin ikkunat ja ovet?

  • Kotimaisessa omistuksessa oleva suomalainen yhtiö
  • Laadukkat ja edulliset ikkunat ja ovet kaikenlaisiin kohteisiin, isoihin ja pieniin
  • Tuotteet nopeasti toimitettuna ja tarvittaessa asennettuna
  • Hyvät tuotetakuut ja suoraselkäinen jälkimarkkinointi, jota asiakkaat arvostavat
  • Todistetusti monien suomalaisten rakennusliikkeiden luotettu kumppani, alla esimerkkejä:

Tätä mieltä kumppanimme ovat meistä:

Tutustu rakennusliikkeiden kanssa toteutettuihin kohteisiin:

Uusi Lastensairaala

Yhteistyöprojekti SRV:n kanssa, Helsinki 2018

Lohjan Saarenta

Yhteistyöprojekti Lammi Kivitalojen kanssa, Lohja 2021

Vuoden 2019 julkisivupalkinnon voittaja

Yhteistyöprojekti Constin kanssa, Helsinki 2019

EU:n kemikaalivirasto

Yhteistyöprojekti Skanskan kanssa, Helsinki 2019
Lammin ikkunat ja ovet ammattilaisille_rakennusliikkeet ja suunnittelijat_pyydä tarjous

Pyydä tarjous ikkunoista ja ovista

Lammin Ikkunalta rakennusliikkeesi saa edulliset ja laadukkaat tuotteet. Suunnittelijana voit luottaa asiantuntija-apuumme.