Kiinteät puualumiini-ikkunat

Kiinteät puualumiini-ikkunat

Kiinteä versio Lammin puualumiini-ikkunoista on oiva valinta, jos tavoitteena on saada kotiin isot maisemaikkunat. Kiinteät puualumiini-ikkunat sopivat hyvin myös sellaisille paikoille, joissa ikkunoita ei tarvitse avata.

Kiinteät puualumiini-ikkunat tekevät kodista näyttävän

Kiinteä puualumiini-ikkuna on turvallinen ja kestävä valinta jokaisen kodin ikkunoiksi. Saat puualumiini-ikkunoihin valmiiksi asennettuina käytännölliset lisävarusteet, kuten hyttysverkot ja sälekaihtimet. Kiinteä puualumiini-ikkuna on myös erinomainen maisemaikkuna, sillä ikkunasta voidaan rakentaa avattavaa ikkunaa suurempi. Kiinteässä ikkunassa on kolmilasinen eristyslasielementti, joka pitää hyvin lämmön sisällä asunnossa. Nämä ikkunat sopivat mainiosti omakotitalojen ja isojen taloyhtiöiden lisäksi myös vapaa-ajan asuntoihin ja mökeille. Katso oheiselta videolta lyhyt esittely Lammin kiinteistä puualumiini-ikkunoista:

Kiinteä puualumiini-ikkuna maisemaikkuna
Avainlippu

Kiinteä puualumiini-ikkuna on erinomainen kookas maisemaikkuna

Kookkaat maisemaikkunat, jotka päästävät runsaasti valoa sisälle, ovat yhä suositumpia erityisesti olohuoneissa. Kiinteä puualumiini-ikkuna on parhaimmillaan juuri tällaisessa käytössä. Se on sopiva valinta silloin, kun ikkunaa ei ole tarvetta avata esimerkiksi tuuletusta varten. Kiinteiden puualumiini-ikkunoiden yhteyteen kannattaa valita avattavia puualumiini-ikkunoita, joilla asuntoa voidaan tuulettaa ja joita voidaan hätätilanteessa käyttää poistumisreittinä. Isot ja kiinteät ikkunat voidaan valita niin omakotitaloon kuin kerrostaloihin tai vaikkapa kesämökille. Ohessa on esimerkki kiinteistä ikkunoista Villa Ilosen saunarakennuksessa.

Lammin kiinteät puualumiini-ikkunat_MEKA
Avainlippu

Puualumiini-ikkuna kestää sukupolvelta toiselle

Puualumiini-ikkuna on markkinoiden kestävin ikkunatyyppi. Alumiinipäällysteinen puurakenne pysyy siistinä vuosikymmeniä eikä edellytä huoltotoimenpiteitä. Alumiiniverhouksen ansiosta sateet tai ikkunanpesuvedet eivät pääse lahottamaan puuosia. Ikkunoiden tiivisteet ja heloitukset ovat erittäin laadukkaat, ja siksi ikkunoiden energiatehokkuus ja äänieristys on huippuluokkaa. Tuotteemme laatu on testattu VTT:llä useilla erilaisilla suorituskykyä mittaavilla testeillä. Toimitamme puualumiini-ikkunat halutessasi ”avaimet käteen” -palveluna. Saat myös ikkunoihin haluamasi sälekaihtimet ja muut ikkunoiden lisävarusteet valmiiksi asennettuina, tietenkin. Ohessa on esimerkki kiinteistä Lammin ikkunoista yhdessä Villa Lumeen makuuhuoneista

Lataa kiinteiden puualumiini-ikkunoiden tuotekortti

Lammin kiinteiden puualumiini-ikkunoiden (MEK-A) tuotekortista löydät teknistä tietoa tuotteesta. Tuotekortti kertoo sinulle mm. ikkunaan valittavista lisävarusteista ja muista yksityiskohdista. Lataa tuotekortti alla olevasta painikkeesta:

Miksi valita Lammin kiinteät puualumiini-ikkunat?

  • Sopivat suuriksi maisemaikkunoiksi tai pieniksi kiinteiksi lasiseiniksi kaikenlaisiin kohteisiin
  • Mahdollisuus yksilöidä mm. eri värein ja lisävarustein
  • Huippuluokan energiatehokkuus ja ääneneristys – testattu VTT:llä
  • Pysyvät hyvässä kunnossa pitkään ja ovat huoltovapaat
  • Paras ikkunavalinta, kun ikkunoita ei tarvitse avata

Kiinteitä Lammin puualumiini-ikkunoita asiakaskohteissa:

Kiinteät puualumiini-ikkunat_1
Kiinteät puualumiini-ikkunat_2
Kiinteät puualumiini-ikkunat_5
Kiinteät puualumiini-ikkunat_3
Kiinteät puualumiini-ikkunat_6
Kiinteät puualumiini-ikkunat_4
Kiinteät puualumiini-ikkunat_7
Kiinteät puualumiini-ikkunat_8
Suunnittele uudet ikkunat_Ikkunastudio

Suunnittele uudet kiinteät puualumiini-ikkunat

Suunnittele kotiisi uudet kiinteät ikkunat Lammin Ikkunastudio-palvelussa.