Lammin avattavat puuikkunat

Avattavat puuikkunat

Avattavat puuikkunat ovat oikea valinta perinteisen tyylin vaalijalle. Nykyaikaisen pintakäsittelyn ansiosta Lammin puuikkuna kestää lahoamatta kymmeniä vuosia.

Puuikkuna sopii korjausrakentamiseen ja klassiseen makuun

Puuikkuna on suosittu valinta erityisesti iäkkäämpiin remonttikohteisiin, joissa halutaan säilyttää perinteinen ilme ja tyyli. Puuikkunassa puun syyt ovat näkyvillä, mikä luo ikkunoihin klassisen, luonnonmukaisen ilmeen. Moni puukarmien ulkonäköön ihastunut valitsee puuikkunat myös uudiskohteeseen. Perinteisestä ilmeestään huolimatta puuikkunamme ovat erittäin tiiviitä ja energiatehokkaita. Avattavat puuikkunat ovat sopiva valinta kodin pienemmiksi ikkunoiksi, esimerkiksi makuuhuoneeseen ja keittiöön. Sen sijaan kiinteä puuikkuna kannattaa valita silloin, kun ikkunasta tehdään kookas. Siksi kiinteät puuikkunat ovatkin suosittuja erityisesti olohuoneissa.

Lammin puuikkunat kestää aikaa
Avainlippu

Lammin puuikkunat kestävät lahoamatta

Lammin puuikkunoissa yhdistyvät vanha rakennusperinne ja nykyaikainen pintakäsittely. Tiedämme, että puuikkunamme kestävät erinomaisesti aikaa ja pohjoismaisia sääolosuhteita, ja siksi myönnämmekin niille alan parhaat takuut. Meiltä saat puuikkunoihin myös hyönteisverkot, sälekaihtimet ja muut tarvittavat ikkunoiden lisävarusteet valmiiksi asennettuina.

Lammin puuikkunat ja perinneikkunat
Avainlippu

Lammin avattavat puuikkunat ja perinneikkunat

Lammin puuikkunat ovat monien valinta myös niin sanotuiksi perinneikkunoiksi tai museoikkunoiksi. Ne ovat rustiikkisen näköiset, minkä lisäksi puuikkunoihin voidaan valita perinneikkunoille tyypilliset ruunanhuulet eli vesinokat. Avattavat puuikkunat valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan erityistoiveet, kuten värit ja lisävarusteet huomioiden.

Miksi valita Lammin avattavat puuikkunat?

  • Perinteikäs ja tyylikäs vaihtoehto kaikkiin kohteisiin
  • Mahdollisuus ulkopuitteen kuultokäsittelyyn
  • Puuikkunoihin tarjolla laaja valikoima lisävarusteita
  • Puuikkunat ovat yksilöitävissä monin eri tavoin (esim. värit)
  • Energiatehokas ja kestävä valinta
Suunnittele uudet ikkunat_Ikkunastudio

Ikkunastudio

Suunnittele avattavat puuikkunat Ikkunastudio-palvelussa!