Ikkunoiden-ja-ovien-mittaus-ja-suunnittelu_2

Mittaus ja suunnittelu

Uskomme, että henkilökohtaisen palvelun ja räätälöityjen tuotteiden myötä unelmien kodin tekeminen käy helpommin ja varmemmin. Siksi toteutamme ikkunat ja ovet aina mittatilauksena toiveidesi mukaan.

Ikkunat ja ovet mittatilauksena

Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan aina mittatilauksena. Myymme toki myös 24h-tuotteita suoraan varastosta, mutta lähtökohtaisesti asiakkaat haluavat meiltä yksilöidyt ikkunat ja ovet. Mittaus on tärkeä osa ikkuna- ja ovihankintoja. Myyntiedustajamme tulevat tarvittaessa paikan päälle ja mittaavat tuotteiden karmit puolestasi. He myös auttavat sinulle sopivien ikkunoiden ja ovien valinnassa. Vaihtoehtoisesti voit mitata ikkunat itse ja tehdä tilauksen suoraan Lammin verkkokaupasta.

Juuri sinulle oikeat ikkunat ja ovet_mittaus ja suunnittelu
Avainlippu

Juuri sinulle oikeat ikkunat ja ovet

Voit valita vapaasti ikkunoihin makusi mukaisen mallin, muodon ja ruudutustyylin. Saat halutessasi ikkunoihin hyönteispuitteet ja muut lisävarusteet. Äänieristys, kestävä ja turvallinen lukitus ovat kaikkien ikkunoidemme ominaisuuksia – niitä sinun ei siis tarvitse erikseen valita. Tulemme tarpeen mukaan mittaamaan ovien ja ikkunoiden aukot paikan päälle. Näin valmiit ikkunat ja ovet istuvat kohteeseen saumattomasti ja kestävät tiiviinä ja vedottomina.

Oven värillä luot särmää julkisivuun_palvelut
Avainlippu

Oven värillä luot särmää julkisivuun

Oven ulkonäöllä on suuri vaikutus kodin julkisivun ja ulkoseinien ilmeeseen. Voit vapaasti valita ovimallin ja mitoituksen lisäksi karmisyvyyden ja muut lisävarusteet, kuten värin ja heloituksen. Valitse ulko-oveen esimerkiksi väri, joka luo särmää ja kontrastia ulkoseinän väriin nähden. Oven vieressä oleviin ikkunoihin puolestaan syntyy hauska ja erilainen vaikutelma, kun valitset niihin kaksiväriset puitteet, joissa puitteiden sisäpuoli ja ulkopuoli maalataan eri väreillä. Meiltä saat tuen ja vinkit juuri sinulle sopivien ratkaisujen valintaan. Ota yhteyttä myyntimme, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle oikeanlaiset ikkunat ja ovet! 

Suunnittele sinulle sopivat ikkunat ja ovet_mittaus ja suunnittelu

Suunnittele sinulle sopivat ikkunat ja ovet

Ikkunoita ja ovia voi suunnitella monella tapaa. Olemme rakentaneet sinun suunnittelutyön tueksi useita työkaluja ja älypuhelinapplikaation Pro Studion.