Energiaikkunat

Energiaikkunat ovat kiristyvien rakennusmääräysten ja sähkön hinnan nousun vuoksi järkevä valinta jokaiseen kotiin. Lammin energiaikkunat täyttävät tulevaisuuden energiavaatimukset jo tänään.

Energiaikkunat sopivat kaikkiin lämpiminä pidettäviin tiloihin

Energiaikkunat sopivat kotiin ja muihin lämpiminä pidettäviin rakennuksiin, joiden käyttö on ympärivuotista. Energiaikkuna on Motivan hallinnoima, rekisteröity tavaramerkki. 

Lammin energiaikkunoita on saatavilla sekä kiinteänä että avattavana mallina. Kiinteä ikkuna sopii ennen kaikkea kookkaaksi maisemaikkunaksi, pienemmiksi ikkunoiksi käy paremmin avattava malli. 

Kun haluat säästää lämmityskustannuksissa, valitse energiaikkuna

Energiaikkunat ovat oikea ikkunavalinta jokaiselle, joka tavoittelee alhaisempaa lämmityslaskua ja pienempää päästökuormaa. Lammin energiaikkunat eivät täytä ainoastaan tämän päivän lämmöneristävyysmääräyksiä, vaan myös huomisen vaatimukset. Energian hinta todennäköisesti nousee myös tulevaisuudessa, ja siksi energiaikkunat ovat erinomainen vaihtoehto myös kodin jälleenmyyntiarvon kannalta. 

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.