Ikkunat, energiaikkunat ja erikoisikkunat_ikkunat

Ikkunat, energiaikkunat ja erikoisikkunat

Valmistamme ikkunoita sekä vaivattomina valmistuotteina että mittatilauksena toiveidesi mukaisesti. Kotimaiset ja energiatehokkaat LAMMIN®-ikkunat ovat pitkäikäinen, ekologinen ja laadukas valinta jokaiseen suomalaiseen kotiin. Valmistamme myös kuuluvuutta lisäävät Signal Window® -erikoisikkunat. Kaikki tuotteemme saat toimitettuna tai asennettuna paikan päälle.

Valitse kotiisi energiatehokkaat ja kotimaiset ikkunat

Lammin Ikkuna keskittyy ikkunoiden parhaaseen hinta-laatusuhteeseen, räätälöitävyyteen ja palveluun, jossa jokainen tarpeesi ja toiveesi huomioidaan. Panostamme kotimaiseen tuotantoon ja asennuspalveluun, ja siksi parhaissa tuotteissamme onkin alan korkein kotimaisuusaste (97 %). Kaikki ikkunamallimme edustavat markkinoiden energiatehokkaimpia ikkunoita. Lammin ikkunoilla voit varmistaa, että kotisi julkisivu pysyy hyvässä kunnossa ja näyttävänä pitkään. Lisäksi Lammin-tuotteilla voi panostaa omakotitalon, rivitalon tai kerrostalohuoneiston viihtyvyyteen sisäpuolelta käsin – ikkunat ovatkin merkittävä osa sisustusta luoden tunnelmaa asuntoon. Tutustu ikkunatuotteisiimme lyhyesti oheiselta videolta:

Energiatehokkaat ja kotimaiset ikkuna_ikkunat_2
Avainlippu

Kestävät ja näyttävät ikkunat Lammilta

Ikkunoiden korkea laatu on toimintamme kulmakivi. Kaikki ikkunamme on toteutettu siten, että oksankohdat eivät nouse karmeissa esille: Sisäpinnat on valmistettu oksattomasta, kotimaisesta männystä, joka on sahattu ja jalostettu Suomessa. Ikkunoiden säänkesto on huippuluokkaa, ja siksi ne säilyvät siisteinä vuosikymmeniä. Annamme ikkunatuotteillemme pitkät takuut, minkä avulla varmistamme tuotteiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Ikkunoidemme suoritustasot on mitattu VTT:llä ja tulokset ovat erinomaiset. Lammin ikkunoilla voit sisustaa kotisi näyttävästi esimerkiksi kiinteillä maisemaikkunoilla.

Kestävät ja näyttävät ikkunat Lammilta_ikkunat_3
Avainlippu

Palvelemme ennen ja jälkeen ikkunoiden asennuksen

Meiltä saat vinkkejä ja apua juuri sinulle sopivien ikkunoiden valintaan – asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelussa ja ikkunavalinnoissa täysin ilmaiseksi. Kaikki ikkunamme valmistetaan mittatilauksena valitsemillasi väreillä ja muilla yksityiskohdilla. Voit pyytää meiltä myös erikoismittaisia ja -mallisia ikkunoita, kuten pyöreitä tai teräväkulmaisia. Tulemme tarvittaessa mittaamaan ikkunat paikan päälle, jolloin ne saadaan istumaan kohteeseen saumattomasti. Voimme myös asentaa ikkunat valmiiksi. Asennuksen jälkeen takuu- ja huoltopalvelumme auttaa ja tukee koko ikkunan elinkaaren ajan. 

Suunnittele uudet ikkunat_Ikkunastudio

Ikkunastudio

Ikkunastudio on suunnittelutyökalu, jonka avulla valitset kotiisi oikean malliset ja väriset ikkunat. Testaa ja ota kuvakaappaus tarjouspyynnön liitteeksi.