Lammin-Ikkunan-vastuullisuus_vastuullisuus_2

Vastuullisuus

Lammin ikkunat ja ovet ovat vastuullinen valinta kaikkiin suomalaisiin rakennus- ja remontointihankkeisiin. Meiltä ostaessasi voit olla rennoin mielin siitä, että ikkunat ja ovet ovat tuotettu vastuullisesti ja käyttäen suomalaista työvoimaa.

Vastuullinen valinta nyt ja tulevaisuudessa

Lammin Ikkuna on sitoutunut toimimaan vastuullisesti kaikessa liiketoiminnassaan. Vaalimme vastuullista ja ympäristöä kunnioittavaa toimintatapaa. Käytämme sertifioituja materiaaleja ja suomalaisia alihankkijoita. Otamme huomioon myös terveysturvallisuuteen liittyvät seikat toiminnassamme. Tutustu vastuullisiin toimintatapoihimme alta:

Kannattava liiketoiminta

Kannattava liiketoiminta on kaiken toimintamme edellytys. Toimintamme on oltava kannattavaa, sillä meillä on vastuita niin henkilöstöä, asiakkaita kuin yhteistyökumppaneita kohtaan. Olemme ottaneet vastuuta myös puusepänteollisuuden ja rakennusalan kehittämisestä olemalla mukana useissa eri järjestöissä (mm. Puutuoteteollisuus, Rakennusteollisuus, Suomalaisen Työn Liitto). Varmistamme aina yhteistyökumppaneidemme maksukyvyn ja teemme yhteistyötä vain luotettavien toimijoiden kanssa.

Läpinäkyvä alihankintaketju

Lammin Ikkunan alihankintaketju on läpinäkyvä ja luotettava. Sahatavara on UPM:n sertifioimaa ja Kangasniemen ovitehtaamme ikkunoihin ja oviin jalostamaa. Käyttämämme alumiiniprofiilit, lasit ja maalit tulevat suomalaisilta alihankkijoilta. Tuotteitamme myyvät suomalaiset jälleenmyyjät, jotka koulutetaan tehtävään ja joiden toimintaa valvotaan. Asennukset hoidetaan yhteistyössä suomalaisten rakennusliikkeiden kanssa tai omien sopimusasentajien kanssa. He myös vastaavat vanhojen tuotteiden ja jätteiden kierrättämisestä meidän urakkasopimusta noudattaen.

Terveys ja turvallisuus

Terveysturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Ikkunat ja ovet tuotetaan tehtaissa, joissa käsitellään mm. isoja koneita. Tämän takia työturvallisuuteen panostetaan jatkuvilla investoinneilla ja koulutuksella. Työntekijöiden terveydestä huolehditaan työterveyshuollon sopimuksilla. Asennus- ja myyntitoimintamme on koronaturvallista: Meidät voi huolella kutsua kotikäynnille mittaamaan ikkuna-aukot tai asentamaan uudet tuotteet. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia kaikessa toiminnassamme.

Lammin ikkunan Ympäristövastuu_vastuullisuus_1

Ympäristövastuu

Säästääksemme ympäristöä, olemme sitoutuneet käyttämään sertifioituja materiaaleja. Esimerkiksi sahatavarana käytämme 100% UPM:n sertifioimaa mäntyä. Lähestulkoon kaikilla alihankkijoillamme on ympäristösertifikaatti olemassa (esim. PEFC tai FSC). Ympäristövastuuseemme kuuluu myös työmaiden siivoaminen ja ympäristön kunnossa pitäminen. Kierrätämme remonttijätteet asianmukaisesti ja isommissa kohteissa käytämme tähän erikoistuneita alihankkijoita (esim. Revisol). Hiilijalanjäljen pienentämiseksi olemme mm. siirtyneet vesimaalien käyttöön 90-luvulla, kehittäneet Suomen energiatehokkaimman Eko Watti -ikkunan ja lämmitämme tuotantotilojamme puutavaran jalostamisesta syntyneellä purulla.

Pyydä tarjous vastuullisesti tuotetuista ikkunoista ja ovista_Lammin ikkunat ja ovet

Pyydä tarjous vastuullisesti tuotetuista ikkunoista ja ovista

Paikallisesti Lammilla tuotetut ikkunat ja Kangasniemellä valmistetut ovet ovat vastuullinen valinta kohteeseen kuin kohteeseen.