Pariovet ja levikkeet

Pariovella tai ulko-oven levikkeellä saat kodin sisäänkäyntiin tervetullutta näyttävyyttä. Myös autotallin pariovi tai varaston pariovi tarjoaa reilusti kulkutilaa - se on käytännöllinen, helppokäyntinen ja leveä ulko-oviratkaisu, joka on silti energiatehokas.

Monikäyttöiset pariovet ja levikeovet

Parvekkeen ja terassin pariovi tuo luonnonvalon asuintiloihin. Avattuina pariovet yhdistävät asuintilat terassiin leveän kulkuväylän kautta. Energiatehokas ja hyvin eristetty pariovi käy hyvin myös lämpimään varastotilaan tai autotalliin, joissa leveä oviaukko on kulkemisen ja tavaroiden siirtelyn kannalta käytännöllinen ratkaisu, tarjoten silti tehokkaan äänieristyksen. Levikeovi sopii puolestaan asunnon ulko-oveksi: levikkeellinen pääsisäänkäynti avautuu leveäksi kulkuaukoksi tarpeen mukaan, jolloin esimerkiksi muuttaminen, reissuun lähteminen tai muu tavaroiden siirtely helpottuu merkittävästi.

Valitse pariovi autotalliin, varastoon tai parvekkeelle

Parioven ansiosta pihavarastoa voidaan käyttää monipuolisemmin, kun kookkaiden esineiden ja esimerkiksi huonekalujen siirtäminen tilaan onnistuu helposti. Pariovi on erinomainen valinta myös esimerkiksi puuverstaan tai muun harrastustilan oveksi - se pitää tehokkaasti lämmön sisällä ja eristää hyvin ääntä. 

Parvekkeelle ja terassille pariovi sopii erityisesti silloin, kun kotiin halutaan runsaasti valoa. Hyvin eristetyt parioven valoaukot pitävät silti huolta kotisi energiatehokkuudesta. Saat myös erityisesti lämpimänä vuodenaikana sisätiloihin valoa ja avaruuden tuntua, kun jätät terassin pariovet auki.

Levikeovella näyttävyyttä kodin julkisivuun

Levikkeellinen kodin etuovi on hyvä valinta paitsi käytännöllisyyden, myös näyttävyyden vuoksi: ovi saa julkisivussa enemmän pinta-alaa, jolloin se vaikuttaa voimakkaammin talon julkisivun ilmeeseen. Levike on mahdollista asentaa oviaukkoon joko kiinteänä tai avattavana. 

Saat Lammin parioviin ja levikkeisiin valmiiksi asennettuina tarvittavat lisävarusteet, kuten helat, kirjeluukut, avainpesät ja ovisilmät.

Lue lisää ovien lisävarusteista!

Alan korkein kotimaisuusaste

Käytämme korkealaatuisia, kotimaisia materiaaleja. Osoituksena tuotteidemme korkeasta kotimaisuusasteesta ne on merkitty Avainlippu-merkillä.

Markkinoiden parhaat takuut

Tiedämme, että tuotteemme kestävät aikaa. Siksi voimme myöntää tuotteillemme erilaisia takuita riippuen tuoteryhmästä. Takuita annetaan sekä ikkunoista että ovista.

Reklamaatioprosentti lähes nollassa

Tuotteistamme jätetään reklamaatioita vain harvoin. Suurin osa reklamaatioista liittyy kuljetusvahinkoihin, jotka kuuluvat takuun piiriin.

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ovi kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ovet. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.