Pariovet ja levikkeet_pariovi ja levike

Pariovet ja levikkeet

Pariovella tai ulko-oven levikkeellä saat kodin sisäänkäyntiin tervetullutta näyttävyyttä. Myös autotallin pariovi tai varaston pariovi tarjoaa reilusti kulkutilaa – se on käytännöllinen, helppokäyntinen ja leveä ulko-oviratkaisu, joka on silti energiatehokas.

Monikäyttöiset pariovet ja levikeovet

Parvekkeen ja terassin pariovi tuo luonnonvalon asuintiloihin. Avattuina pariovet yhdistävät asuintilat terassiin leveän kulkuväylän kautta. Energiatehokas ja hyvin eristetty pariovi käy hyvin myös lämpimään varastotilaan tai autotalliin, joissa leveä oviaukko on kulkemisen ja tavaroiden siirtelyn kannalta käytännöllinen ratkaisu, tarjoten silti tehokkaan äänieristyksen. Levikeovi sopii puolestaan asunnon ulko-oveksi: levikkeellinen pääsisäänkäynti avautuu leveäksi kulkuaukoksi tarpeen mukaan, jolloin esimerkiksi muuttaminen, reissuun lähteminen tai muu tavaroiden siirtely helpottuu merkittävästi. Ovet valmistetaan sisaryhtiömme Virepuun tehtaalla Kangasniemellä. Tutustu kaikkiin parioviimme ja levikkeisiin Ovistudiossa!

Valitse pariovi autotalliin, varastoon tai parvekkeelle
Avainlippu

Valitse pariovi autotalliin, varastoon tai parvekkeelle

Parioven ansiosta pihavarastoa voidaan käyttää monipuolisemmin, kun kookkaiden esineiden ja huonekalujen siirtäminen tilaan onnistuu helposti. Pariovi on erinomainen valinta myös esimerkiksi puuverstaan tai muun harrastustilan oveksi – se pitää tehokkaasti lämmön sisällä ja eristää hyvin ääntä. Parvekkeelle ja terassille pariovi sopii erityisesti silloin, kun kotiin halutaan runsaasti valoa. Hyvin eristetyt parioven valoaukot pitävät silti huolta kotisi energiatehokkuudesta. Saat myös lämpimänä vuodenaikana sisätiloihin valoa ja avaruuden tuntua, kun jätät terassin pariovet auki.

Levikeovella näyttävyyttä kodin julkisivuun_levikeovi
Avainlippu

Levikeovella näyttävyyttä kodin julkisivuun

Levikkeellinen kodin etuovi on hyvä valinta paitsi käytännöllisyyden, myös näyttävyyden vuoksi: ovi saa julkisivussa enemmän pinta-alaa, jolloin se vaikuttaa voimakkaammin talon julkisivun ilmeeseen. Levike on mahdollista asentaa oviaukkoon joko kiinteänä tai avattavana, umpinaisena tai ikkunamallisena. Saat Lammin parioviin ja levikkeisiin valmiiksi asennettuina tarvittavat ovien lisävarusteet, kuten helat, kirjeluukut, avainpesät ja ovisilmät.

Lammin pariovien ja levikeovien vaihtoehdot:

Lammin pariovet ja levikeovet_pariovi
LÄMPÖULKO-OVET PARIOVINA (Lataa tuotekortti)
Lammin pariovet ja levikeovet_umpinaiset levikkeet
UMPINAISET LEVIKKEET (Lataa tuotekortti)
Lammin pariovet ja levikeovet_lasiaukolliset levikkeet
LASIAUKOLLISET LEVIKKEET (Lataa tuotekortti)
Lammin pariovet ja levikeovet_parveke- ja terassiovet
PARVEKEOVET PARIOVINA (Lataa tuotekortti)

Miksi valita Lammin pariovet ja levikkeet?

  • Pariovi ja levikeovi mahdollistavat tilankäytön normaalia monipuolisemmin
  • Lammin Ikkuna tarjoaa asiakkailleen kattavat takuut kaikille ovimalleille
  • Energiatehokas ja näyttävä valinta esimerkiksi pääoveksi
  • Yksilöitävissä monin eri tavoin (esim. värit, lasiaukot)
  • Laaja valikoima erilaisia umpinaisia ja lasiaukollisia ulko-ovia
Suunnittele-uudet-ovet_ovistudio

Suunnittele uusi pariovi

Klikkaa itsesi Lammin Ikkunan ovien suunnittelutyökaluun Ovistudioon ja testaa, millainen pariovi on sinulle sopiva!