Pariovet ja levikkeet

Pariovella tai ulko-oven levikkeellä saat kodin sisäänkäyntiin tervetullutta näyttävyyttä. Myös autotalliin tai varastoon saat pariovella reilusti kulkutilaa.

Monikäyttöiset pariovet ja levikeovet

Parvekkeen ja terassin pariovet tuovat luonnonvalon asuintiloihin. Avattuina pariovet yhdistävät asuintilat terassiin. Pariovi käy hyvin myös lämpimään varastotilaan tai autotalliin, joissa leveä oviaukko on käytännöllinen ratkaisu. Levikeovi sopii puolestaan asunnon ulko-oveksi: levikkeellinen pääsisäänkäynti avautuu leveäksi kulkuaukoksi tarpeen mukaan.

Valitse pariovi autotalliin, varastoon tai parvekkeelle

Parioven ansiosta pihavarastoa voidaan käyttää monipuolisemmin, kun kookkaiden esineiden ja esimerkiksi huonekalujen siirtäminen tilaan onnistuu helposti. Pariovi on erinomainen valinta myös esimerkiksi puuverstaan tai muun harrastustilan oveksi. 

Parvekkeelle ja terassille pariovi sopii erityisesti silloin, kun kotiin halutaan runsaasti valoa. Saat erityisesti lämpimänä vuodenaikana sisätiloihin valoa ja avaruuden tuntua, kun jätät terassin pariovet auki. 

Levikeovella näyttävyyttä kodin julkisivuun

Levikkeellinen kodin etuovi on hyvä valinta paitsi käytännöllisyyden, myös näyttävyyden vuoksi: ovi saa julkisivussa enemmän pinta-alaa, jolloin se vaikuttaa voimakkaammin talon julkisivun ilmeeseen. Levike on mahdollista asentaa oviaukkoon joko kiinteänä tai avattavana. 

Saat Lammin parioviin ja levikkeisiin valmiiksi asennettuina tarvittavat lisävarusteet, kuten helat, kirjeluukut, avainpesät ja ovisilmät.

Lue lisää ovien lisävarusteista!

Alan korkein kotimaisuusaste

Käytämme korkealaatuisia, kotimaisia materiaaleja. Osoituksena tuotteidemme korkeasta kotimaisuusasteesta ne on merkitty Avainlippu-merkillä.

Markkinoiden parhaat takuut

Tiedämme, että tuotteemme kestävät aikaa. Siksi voimme myöntää tuotteillemme jopa 10 vuoden tuotetakuun ja 5 vuoden teknisen rakennetakuun.

Reklamaatioprosentti lähes nollassa

Tuotteistamme jätetään reklamaatioita vain harvoin. Suurin osa reklamaatioista liittyy kuljetusvahinkoihin, jotka kuuluvat takuun piiriin.

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ovi kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ovet. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.