Lammin Ikkunan palvelut_palvelut

Palvelut

Uskomme, että henkilökohtainen palvelu takaa asiakkaiden tyytyväisyyden. Tämä periaate tuskin osuu kauas totuudesta, sillä reklamaatioasteemme on alan alhaisin – vain 0,8 prosenttia.

Henkilökohtaista ja suoraselkäistä palvelua

Lammin Ikkunan toimintaa ohjaa henkilökohtaisuus ja suoraselkäisyys. Tarjoamme kaikkia palveluita, joita ikkunoihin ja oviin liittyen voit tarvita. Meiltä saat tarvittaessa mittausapua ja voit käyttää uusimpia tuotteiden suunnittelutyökaluja. Toimitamme tuotteet tontillesi ja asennamme ne puolestasi. Jos tarvitset ikkunoiden ja ovien huoltoa, sekin onnistuu. Kaiken tämän tukena on OP:n remonttirahoitus, jonka avulla rahoitat projektin kuin projektin. Tutustu palveluihimme tarkemmin alla olevalta videolta ja ota yhteyttä!

Mittaus ja suunnittelu

Tulemme tarvittaessa paikan päälle mittaamaan ikkunoiden ja ovien karmit. Samalla edustajamme auttaa sinua suunnittelemaan juuri sinun kotiisi sopivat ikkunat ja ovet. Mittaus ja suunnittelu on maksutonta.

Rahoituspalvelu

Mikäli tarvitset ikkuna- tai ovihankinnallesi rahoitusta, sen hakeminen on helppoa. Teet hakemuksen itse nettisivuillamme ja luottopäätös tulee heti. Rahoitusyhtiönä toimii OP.

Toimitus ja asennus

Toimitamme ikkunat ja ovet turvallisesti suoraan paikan päälle sovitussa aikataulussa. Kun jätät ikkunoiden ja ovien asennuksen meidän huoleksemme, pääset vähemmällä: asennamme ikkunoita ja ovia koko Suomen alueella.

Huolto ja varaosat

Elämä voi kolhia myös kaikkein laadukkaimpia ovia ja ikkunoita. Autamme kaikissa ovien ja ikkunoiden korjaustarpeissa ja toimitamme tarvittavat varaosat. Teemme tarvittaessa kanssasi huoltosopimuksen, jonka ansiosta ovesi ja ikkunasi pysyvät erinomaisessa kunnossa vuodesta toiseen. Lisää tietoa tästä palvelusta on tulossa pian!

Suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet asiakkaidemme käyttöön useita suunnittelutyökaluja, jotka helpottavat ikkunoiden ja ovien valinnassa. Ikkunastudiossa suunnittelet uudet ikkunat, ja Ovistudiossa uudet ovet. Pro Studio -applikaation voit ladata Apple Storesta tai Google Play-kaupasta.

Materiaalipankki

Materiaalipankista löydät kaikki tuotekortit, ohjeet ja käsikirjat. Näiden avulla pystyt itse huoltamaan ikkunat ja ovet, minkä lisäksi löydät helposti paikkamaalauksessa käytettävät värikoodit ja muut tuotteisiin liittyvät tiedot.

Palvelemme kaikkia asiakkaita

Lammin ikkunat ja ovet soveltuvat kaikenlaisiin kohteisiin. Oli kyse sitten omakotitalosta, rivitalosta tai kerrostalosta, meiltä saat juuri sinun kohteeseesi sopivat tuotteet, palvelua unohtamatta. Tuotteemme sopivat sekä uudisrakentamiseen että remontointiin. Teemme tiivistä yhteistyötä myös erikokoisten rakennusliikkeiden ja talotehtaiden kanssa. Tutustu kohderyhmäkohtaisiin sivuihin oheisista linkeistä:

Kuluttaja-asiakkaille

Koko Suomen kattava myyntiverkostomme auttaa yksityishenkilöitä (esim. omakotiasujat, mökkien omistajat) kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä projekteissa. Voit pyytää edustajamme maksuttomalle mittaus- ja suunnittelukäynnille sekä kysyä heiltä tarkempaa apua sopivien tuottedeiden valintaan.

Taloyhtiöille

Olemme vuosien saatossa toteuttaneet tuhansien taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremontteja. Erityisesti Lammin parveke- ja terassiovet ovat kysyttyjä niin rivitaloissa kuin kerrostaloissa. Taloyhtiöihin erikoistuneet projektipäällikkömme vastaavat koko remonttihankkeesta alusta loppuun saakka.

Ammattilaisille

Teemme tiivistä yhteistyötä useiden rakennusliikkeiden, talotehtaiden ja suunnittelijoiden kanssa. Meiltä yrityksenne saa aina kilpailukykyisen tarjouksen ikkunoista ja ovista.

Vienti (export)

Suomalaisella laadulla on kysyntää myös ulkomailla. Viemme Lammin ikkunoita ja ovia ympäri maailmaa esim. Yhdysvaltoihin, Venäjälle ja Keski-Eurooppaan.

Jälleenmyyjille

Meillä on myyntisopimus lähes kaikkien Suomessa toimivien isojen rautakauppaketjujen kanssa. Koulutamme jälleenmyyjin edustajat tuotteisiimme ja järjestämme säännöllisiä tuotekampanjoita.