Meille töihin_avoimet työpaikat_Lammin ikkuna oy

Tule osaksi Lammin Ikkunan ammattimaista tiimiä!

Työllistämme noin 100 työntekijää Lammin ikkunatehtaalla, Kangasniemen ovitehtaalla ja Espoon toimistolla. Meiltä saat vakituisen työn vakavaraisesta yhtiöstä, joka välittää työntekijöistään.

Vakituista työtä hyvässä porukassa

Lammin Ikkunalla pääset tekemään aitoja ikkuna- tai ovituotannon, myynnin ja projektijohdon sekä tuotannonsuunnittelun töitä. Työllistämme vuosittain myös kymmeniä harjoittelijoita ja kesätyöntekijöitä. Lisäksi meille on tehty useita opinnäytetöitä aina puutuoteteollisuuteen, konetekniikkaan, myyntiin ja taloushallintoon liittyen. Työurat meillä ovat pitkiä, mikä osaltaan kertoo työnanajan hyvästä asennoitumisesta henkilökuntaan.

Lammin Ikkuna Oy_meille töihin

Lammin Ikkuna työpaikkana

Lammin Ikkuna Oy on vakavarainen, suomalainen ikkunoiden ja ovien valmistaja. Työllistämme noin sata eri alojen osaajaa ikkuna- ja ovitehtaillamme sekä toimihenkilöinä (mm. myyntipäälliköt, tuotannonsuunnittelijat). Ikkunatehtaamme löytyy Hämeen sydämestä Lammilta ja ovitehdas Kangasniemeltä Etelä-Savosta. Oletko sinä seuraava vahvistus joukkoomme?

Hyvinvointia-ja-tiimihenkea_meille-toihin_Lammin-ikkuna-oy_2

Hyvinvointia ja tiimihenkeä

Panostamme laadukkaisiin tuotteisiin, asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja työntekijöiden vahvaan osaamiseen. Uskomme, että hyvinvoivat ja tyytyväiset työntekijät tuottavat tasokasta palvelua ja laadukkaita tuotteita. Siksi vaalimme työntekijöidemme hyvinvointia ja tiimihenkeä: Meillä saat mahdollisuuden onnistua työssäsi joka päivä! Tehtaamme sijaitsevat Lammilla ja Kangasniemellä. Myyntiedustajien ja sopimusasentajien verkostomme kattaa koko Suomen. Tutustu toimintaamme mm. Instagramissa.

Työntekijöille tarjoamme muun muassa:

  • Asiantuntevien kollegoiden päivittäisen tuen
  • Perehdytyksen työuran alussa
  • Koulutusta omiin työtehtäviin liittyen
  • Arvokasta työkokemusta halutessasi myös eri tehtävissä
  • Vuotuista tyhytoimintaa tiimien ja koko yhtiön kesken

Tutustu avoimiin työpaikkoihin:

Avoin-hakemus_meille-toihin

Avoin hakemus

Olemme kiinnostuneita kaikista kokeneista tekijöistä ja tulevaisuuden ammattilaisista, joilla on oikea asenne. Lähetä avoin hakemus ja kerro meille, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Myyntiedustaja

Etsimme yrittäjäpohjalta toimivia myyntiedustajia ympäri Suomen. Tarjoamme edustajille alan parhaimman edustussopimuksen, laadukkaat tuotteet ja vakavaraisen tehtaan tuen.

Työntekijöitä ikkunavalmistukseen

Lammin ikkunatehdas etsii vahvistuksia tuotannon työtehtäviin, kuten ikkunoiden kasaukseen, lasitukseen ja pintakäsittelyyn. Tule osaksi Lammin ikkunatehtaan tiimiä!

Kesätyörekry 2024

Kesätyörekry_Lammin ikkunatehdas

Lammin ikkunatehtaan kesätyörekry on nyt avattu! Jos olet vähintään 18-vuotias ja etsit kesätöitä vuodelle 2024, pistä rohkeasti vapaamuotoinen hakemus meille. Kesätyöhaku on käynnissä 30.4.2024 asti.