Erikoisikkunat

Erikoisikkunoiden valikoimamme tarjoaa ratkaisun myös harvinaisempiin tarpeisiin. Meiltä saat turvalliset paloikkunat ja yksilölliset muotoikkunat, joilla luot kotiisi persoonallista ilmettä.

Muotoikkunoilla luot särmää kotisi julkisivuun

Muotoikkunat ovat kodin julkisivussa kiinnostavia, persoonallisia yksityiskohtia. Lammin ikkunoilta saat ikkunoita monissa eri muodoissa - valikoimaamme kuuluvat kaari-ikkunat, pyöreät ja puoliympyrän muotoiset ikkunat, harjakaton muotoa mukailevat vinot ikkunat ja salmiakinmuotoiset ikkunat. Saat muotoikkunat meiltä kotisi julkisivuun sopivassa värissä ja haluamillasi lisävarusteilla.

Paloikkunalla suojaat kotiasi

Lammin kestävät ja energiatehokkaat paloikkunat ovat VTT:n tyyppihyväksymiä, avattavia MSE-A-ikkunoita tai kiinteitä MEKA-puu-alumiini-ikkunoita. Valmistamme ikkunoita paloluokituksilla EI15 ja EI30. Paloikkunoiden asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet sekä tyyppihyväksyntäpäätökset ovat nähtävissä Lammin Ikkunastudiossa.

Ulkonäkönsä puolesta palonsuojaikkunamme vastaavat käytännössä tavallisia puu-alumiini-ikkunoita. Ikkunoiden karmi on sisäpuolelta oksatonta puuta ja ulkopuolelta säänkestävää alumiinia. Toteutamme paloikkunat toivomissasi väreissä, ja saat niihin haluamasi lisävarusteet. Tyyppihyväksynnän mukaisiin paloikkunoihin ei kuitenkaan ole mahdollista asentaa tuuletusheloituksia, sälekaihtimia tai välikarmeja.

Muistathan, että Lammin valikoimaan kuuluvat myös palo-ovet!

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ikkuna kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ikkunat. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.