Lammin erikoisikkunat

Erikoisikkunat

Erikoisikkunoiden valikoimamme tarjoaa ratkaisun myös harvinaisempiin tarpeisiin. Meiltä saat muun muassa turvalliset paloikkunat ja yksilölliset muotoikkunat, joilla luot kotiisi persoonallista ilmettä. Erikoisikkunat valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Laaja valikoima erikoisikkunoita

Lammin Ikkunalta saat ikkunat kaikkiin rakennus- ja remonttihankkeisiin. Lammin ikkunat sopivat niin isoihin taloyhtiöihin kuin omakotitaloihin ja kesämökeille. Laajasta erikoisikkunoiden valikoimasta löydät mökki-ikkunat, paloikkunat, perinneikkunat, savunpoistoikkunat, tuloilmaikkunat, erilaiset muotoikkunat ja väliseinäikkunat. Kaikki erikoisikkunat valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveet ja kohteen erityispiirteet huomioiden. Erikoisikkunoihin pätevät samat yksilöintimahdollisuudet kuin muihinkin ikkunoihin – voit esimerkiksi valita tuotteiden värit ja lisävarusteet vapaasti. Tutustu monipuoliseen erikoisikkunavalikoimaan tarkemmin ja pyydä tarjous – Lammin ikkunat ovat laatutietoisen rakentajan ja remontoijan valinta!

Lammin erikoisikkunat_muotoikkunat
Avainlippu

Muotoikkunat tekevät kodista uniikin ja tyylikkään

Erilaiset muotoikkunat, kuten vinot ikkunat, kaari-ikkunat ja pyöreät ikkunat, ovat ainutlaatuisuudesta välittävien valinta. Kaikki muotoikkunat valmistetaan Lammin tehtaalla käsityönä ja asiakkaan toiveet huomioiden. Esimerkiksi vinot ikkunat ovat suosittuja katonrajan ikkunoita, jotka mukailevat katon muotoja. Toisaalta taas kaari-ikkunoilla ja pyöreillä ikkunoilla voi tuoda kotiin sellaista näyttävyyttä, jota ei todellakaan kaikilta löydy. Tutustu tarkemmin erilaisiin muotoikkunoihin ja pyydä tarjous!

Lammin erikoisikkunat_mökki-ikkunat
Avainlippu

Mökki-ikkunat lämpimänä pidettäviin mökkeihin ja vapaa-ajan asuntoihin

Lammin ikkunat soveltuvat sellaisenaan myös mökki-ikkunoiksi. Jos haluat energiatehokkaat, kestävät ja helppokäyttöiset ikkunat mökille, valintasi on Lammin avattavat ja kiinteät puualumiini-ikkunat. Jos taas haluat pitää mökin mahdollisimman lämpimänä ja kerran tuotetun lämmön sisällä tehokkaimmin, kannattaa ikkunoiksi harkita Lammin energiaikkunoita. Tutustu vinkkeihin mökki-ikkunoiden valinnasta ja pyydä tarjous!

Lammin erikoisikkunat_paloikkunat
Avainlippu

Paloikkunat lisäävät rakennuksen turvallisuutta

Paloikkunoiden tarkoituksena on estää palon leviäminen asunnon ulkopuolelle. Lammin paloikkunat muistuttavat ulkonäöltään tavanomaisia puualumiini-ikkunoita. Paloikkunat valmistetaan paloluokituksella EI15 ja EI30. Lammin paloikkunoiden väri voidaan valita vapaasti, mutta niissä käytettävät lisävarusteet ovat tarkoin rajattuja rakennusmääräysten mukaisesti. Lammin Ikkunalta saat tarvittaessa myös palo-ovet. Lisätietoa palo-ikkunoista on tulossa pian nettisivuillemme!

Lammin erikoisikkunat_perinneikkunat
Avainlippu

Perinneikkunat sopivat suojeltuihin rakennuksiin

Lammin puuikkunoita ja perinneikkunoita löytyy monenlaisista suojelluista kohteista ympäri Suomen. Olemme toimittaneet perinneikkunoita (ts. museoikkunat) paljon esimerkiksi Helsingin arvokiinteistöihin ja muihin Museoviraston suojelemiin rakennuksiin. Perinneikkunat ovat ulkonäöltään perinteikkäämmät ja ”vanhan ajan tyyliin” sopivat. Nämä ikkunat ovat suoritustasoltaan tavanomaisten ikkunoiden tasolla, eikä esimerkiksi energiatehokkuudesta tai ääneneristävyydestä tarvitse tinkiä. Tutustu perinneikkunoihin tarkemmin ja pyydä tarjous!

Lammin erikoisikkunat_savunpoistoikkunat
Avainlippu

Savunpoistoikkunat tarkoin säädeltyihin rakennuksiin ja yleisiin tiloihin

Savunpoistoikkunoiden käytöstä määrätään Ympäristöministeriön asetuksessa rakennusten paloturvallisuudesta. Lammin savunpoistoikkuna on ratkaisu niihin kohteisiin, joissa sääntely tulee vastaan rakennuksen suunnittelussa. Savunpoistoikkunat valmistetaan mittatilaustyönä huomioiden asiakaskohteen erityistarpeet. Näitä erikoisikkunoita toimitetaan usein taloyhtiöiden yleisiin tiloihin, kuten rappukäytäviin. Tutustu savunpoistoikkunoihin tarkemmin ja pyydä tarjous!

Lammin erikoisikkunat_tuloilmaikkunat
Avainlippu

Tuloilmaikkunat ovat ratkaisu parempaan sisäilman laatuun

Lammin tuloilmaikkuna on hyvä ratkaisu kohteeseen, jossa halutaan varmistaa parempi sisäilman laatu. Tuloilmaikkunalla on myös asuntoa lämmittäviä vaikutuksia. Valikoimastamme löytyy tuloilmaikkuna ”Lammin By Mobair”, jossa on sähkökäyttöinen tuuletinmekanismi, joka ohjaa sisään tulevaa ilmaa lämmittäen asuntoa. Tuloilmaikkuna (ts. korvausilmaikkuna) on viime vuosina ollut suosittu ratkaisu mm. vakavasti allergisten tai hengitystiesairauksia sairastavien asuntoihin. Tutustu ratkaisuun tarkemmin ja pyydä tarjous!

Lammin erikoisikkunat_väliseinäikkunat
Avainlippu

Väliseinäikkunat tuovat tilaan avaruuden tuntua

Lammin Ikkuna valmistaa erikoistilauksesta myös väliseinäikkunoita. Väliseinäikkunat ovat suosittuja erityisesti sairaaloissa ja liiketiloissa. Toisaalta tuotteet ovat kasvattaneet suosiotaan myös omakotitalojen rakentamisessa, kun kotiin halutaan avaruuden tuntua. Nämä tuotteet valmistetaan aina mittatilauksena tuotteen sijoittelu huomioiden. Väliseinäikkunoissa on tärkeää esimerkiksi valita turvalasi, jolla turvataan käyttöturvallisuus sisätiloissa. Lisätietoa väliseinäikkunoista on tulossa pian verkkosivuille!

Suunnittele uudet ikkunat_Ikkunastudio

Suunnittele erikoisikkunat

Testaa erinäköisiä ja -värisiä ikkunoita Ikkunastudio-palvelussa. Liitä suunnittelukuvat tarjouspyyntöön mukaan ja kerro lisää projektistasi – autamme mielellämme toteuttamaan projektisi!