Lammin ikkunat ja ovet ulkomaille_vienti_export

Ikkunat ja ovet ulkomaille

Lammin ikkunoiden ja ovien laatu tunnistetaan myös ulkomailla. Tuotteitamme tilataan jatkuvasti ympäri maailmaa – vienti onkin meille arkipäivää. Jos mietit projektia Suomen rajojen ulkopuolella, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Suomalaiset ikkunat ja ovet ulkomaille

Haluatko tilata Lammin laadukkaat ikkunat ja ovet ulkomaille? Onnistuu! Toimitamme tuotteita jatkuvasti ympäri maailmaa. Eniten tuotteitamme viedään Keski-Eurooppaan, Pohjoismaihin, Venäjälle ja Yhdysvaltoihin. Koska tuotteemme on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin, ne soveltuvat mihin tahansa. Energiatehokkaat Lammin ikkunat ja ovet sopivat kohteeseen kuin kohteeseen, jossa halutaan pitää lämpö sisällä ympäri vuoden. Toimituksemme ulkomaille ovat luotettavia ja nopeita. Tutustu tuotteisiimme alla olevista linkeistä ja kysy rohkeasti toimitusta ulkomaille.

Huolto ja varaosat_ovet ja ikkunat ulkomaille_vienti_export
Avainlippu

Huolto ja varaosat

Ulkomailta käsin tilauksia tehneet ovat miettineet, miten hoituvat ikkunoiden huolto ja varaosat ajan saatossa. Olemme laatineet asiakkaita varten kattavat huolto-ohjeet, joilla pystyy tee-se-itse -tyylillä kasvattamaan tuotteiden elinikää. Nämä ohjeet löytyvät materiaalipankista. Toisaalta taas ohjeet auttavat myös paikallisia huoltoyhtiöitä tekemään tarvittavat huoltotyöt. Vastaavasti ikkunoihin ja oviin liittyvät varaosat voi aina tilata meiltä suoraan. Varaosat toimitetaan postitse suoraan kotiosoitteeseesi tai vaikkapa huoltoyhtiön osoitteeseen. Tarvittaessa apua saa myös sähköpostilla ja puhelimitse.

Viisi syytä tilata Lammin ikkunat ja ovet ulkomaille

  • Lammin ikkunat ja ovet ovat varmuudella energiatehokkaampia kuin ulkomaiset ikkunat
  • Käsityölaatua suomalaisesta puusta – vastuullinen ja luotettava valinta
  • Kattavat huolto-ohjeet ja nopea varaosapalvelu
  • Nopeat toimitusajat ja pitkät takuut, jotka pitävät
  • Hintaero kotimaisiin toimituksiin ainoastaan toimituskuluissa

Ulkomailla toteutettuja ikkuna- ja oviprojekteja:

Ovet-ja-ikkunat-ulkomaille_latvia_vienti
ovet-ja-ikkunat-ulkomaille_eremitaasin-varastointi-ja-restaurointikeskus_vienti
Ikkunat-ja-ovet-ulkomaille_Ekaterinburg
Ikkunat-ja-ovet-ulkomaille_Leningrad
Ikkunat-ja-ovet-ulkomaille_Ranska
Ovet-ja-ikkunat-ulkomaille_Pietari
Lammin ovet ja ikkunat ulkomaille_pyydä tarjous

Valitse suomalaiset ikkunat ja ovet

Lammin ikkunat ja ovet ovat aidosti suomalaiset, laadukkaat ja energiatehokkaat. Toimitukset ulkomaille ovat luotettavia ja nopeita.