Puuikkunat

Puuikkuna on oikea valinta yksilöllisyyttä ja tyyliä arvostavalle kodin uudistajalle. Nykyaikaisen pintakäsittelyn ansiosta Lammin puuikkunat kestävät vuosikymmeniä siisteinä.

Puuikkunat istuvat perinteiseen tyyliin

Energiatehokkaat puuikkunat sopivat erityisesti remontoitaviin omakotitaloihin, joissa halutaan vaalia perinteistä tyyliä ja tunnelmaa. Puuikkunat ovat hyvä valinta omakotitalon lisäksi myös kesämökille. Toteutamme mielellämme kaikki toiveet puuikkunoiden värin, pintakäsittelyn ja muiden yksityiskohtien osalta - ota yhteyttä suunnittelupalveluumme!

Yhdistele kiinteitä ja avattavia puuikkunoita tarpeen mukaan

Kodeissa käytetään usein sekä kiinteitä että avattavia puuikkunoita. Kiinteät ikkunat sopivat erityisesti suuriksi maisemaikkunoiksi olohuoneeseen ja muihin tiloihin, joihin halutaan runsaasti luonnonvaloa ja joissa halutaan nauttia pihan maisemista. 

Avattavien ikkunoiden etuja ovat helppo tuulettaminen ja puhdistaminen, ja siksi ne ovat käytännöllinen ja turvallinen ratkaisu maisemaikkunoita pienemmiksi ikkunoiksi. Meiltä saat puuikkunoihin valmiiksi asennettuina myös sälekaihtimet, hyönteisverkot ja muut käyttöä helpottavat lisävarusteet.