Träfönster

Träfönster

Ett träfönster är det rätta valet för en hemrenoverare som uppskattar individualitet och stil. Tack vare den moderna ytbehandlingen håller Lammin träfönster snygga i årtionden.

Träfönster sitter i traditionell stil

Energieffektiva och moderna träfönster passar särskilt bra för renoverade småhus där man vill värna om den traditionella stilen och atmosfären. Träfönster är ett bra val inte bara för ett småhus utan även för ett sommarhus. Våra träfönster är mycket efterfrågade produkter även för bevarade byggnader. Vi uppfyller gärna alla önskemål gällande färg, ytbehandling och övriga detaljer på träfönster – kontakta gärna våra experter! Alla Lammin fönster är av högsta kvalitet och alltid gjorda för att möta kundens behov.

Träfönster_Kombinera fasta och öppningsbara träfönster efter behov
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Kombinera fasta och öppningsbara träfönster efter behov

Det traditionella, fasta träfönstret kan också göras med stort glas, vilket gör det lämpligt som landskapsfönster till exempelvis en stuga, ett villa eller ett traditionellt trä- eller timmerhus. Ett öppningsbart träfönster med högkvalitativa beslag är ett praktiskt val i vardagen. Du kan själv välja ytbehandling och nyans på träfönstren. Vi erbjuder även persienner, myggnät och andra fönstertillbehör till träfönster. Det är också möjligt att utrusta träfönstret med Signal Window-glas, vilket förbättrar mottagningen av mobilnätet.

Specialtillverkade träfönster
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Specialtillverkade träfönster

Lammin träfönster tillverkas alltid på beställning, med hänsyn till kundens önskemål. Den traditionella och rustika stilen i träfönstren kröner varje byggnad. De är lika energieffektiva och ljudisolerande som konventionella trä-aluminiumfönster. Det är också möjligt att installera ”runläppar” av trä på träfönster för att få en ännu mer traditionell stil. Dessa vattennäbbar syns särskilt i gamla småhus och i byggnader bevarade av Museiverket. Lammin träfönster är mycket motståndskraftiga mot tid och nordiska väderförhållanden.

Jämför träfönster och deras egenskaper

Öppningsbara träfönster
(MSE)

Lammin träfönster_Öppningsbara träfönster
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Träfönster som öppnas är omhuldade av tradition och kommer att förbli bra länge under nordiska förhållanden. Träfönster dämpar ljud effektivt och är energieffektiva. Myggnät, persienner och hållare är förinstallerade på MSE-fönster. Öppningsbara träfönster är lämpliga för alla typer och storlekar av byggnader.

  • För alla typer av byggnader
  • Tillåter ventilation
  • Nödutgång

Fasta träfönster
(MEK)

Lammin träfönster_fasta träfönster
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Fast träfönster är ett hållbart och säkert val för alla hem. Alla tillbehör, såsom persienner, kan förinstalleras på fasta träfönster. Fasta träfönster fungerar bra som stora fönster i huset, som spektakulära landskapsfönster. Fasta fönster passar till exempel för alla typer av byggnader och vardagsrum.

  • För alla typer av byggnader
  • Kan göras stora
  • Imponerande och stora fönster
Designa nya fönster_fönster studio

Fönster Studio

Designa ditt hems nya träfönster och deras färger.