Dörrars tilläggsutrustning

Det finns ett brett sortiment av tilläggsutrustning till Lammis ytterdörrar, som gör dem mer praktiska, bekväma och säkrare att använda.

Ramar och tröskel som del av dörrleveransen

Du får ytterdörren som ett klart paket. Till alla våra dörrar hör per standard karmar, praktisk och anpassningsbar tröskel, samt tåliga tätningar. 

Ручки и замки делают дверь безопасной 

I våra ytterdörrar finns 3 till fyra justerbara inbrottsskyddsgångjärn. Varje gångjärn är fäst med två genomgående maskinskruvar och kontramuttrar. Dörrarna har en hållbar låsram och justerbart motjärn. Ytbeslagen monterar vi färdigt på fabriken.

Om du vill får du även låsen färdigt monterade - passande nycklarna du har i fickan. Man kan även få elektroniska lås och knapplås. Fråga din säljare om mer information!

Användarvänlighet med brevinkast och dörröga

När man monterar dörrögat färdigt på fabriken är det garanterat tätt och hållbart. Vi monterar även vid behov brevinkast, dörrklockor och sparkplåt, som skyddar dörren från bucklor och smuts.

Balkongdörrar och glasöppningsdörrar kommer vid behov även med persienner färdigt monterade. 

Beställ de dörrar du behöver

Vi designar och tillverkar dörrar som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.