Lammin dörrar_2

Lammin dörrar

Lammin dörrar, pardörrar och ytterdörrar är designade och tillverkade för nordliga förhållanden. Från vårt breda urval av dörrar hittar du rätt dörrmodell och färg för ditt hem!

Välj ditt hems dörrar med omsorg

En ytterdörr är ett viktigt inslag i ditt hem – designen och färgen på dörren har en enorm inverkan på det första intrycket din hemfasad ger. Särskild uppmärksamhet bör också ägnas valet av ytterdörr av ekonomiska skäl: en bra kvalitet och energität dörr betalar sig snabbt när värmen hålls innanför väggarna. Hos Lammin dörrmodeller hittar du säkerligen rätt dörr för dig, som kan individualiseras efter dina önskemål. Hittar du inte den modell du vill ha, hör av dig och presentera din egen idé för oss!

Lammin dörrar_Välj ditt hems dörrar med omsorg
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Lammins ytterdörrar tål finskt väder

Lammin dörrar är designade för att klara väderförhållanden i norr. Tack vare sin starka konstruktion och högkvalitativa tätning håller Lammins dörrar utsidan sval och håller den ren trots vädret. Glasdörrar använder treglas och högeffektiv tätning, så dörrarnas energieffektivitet är utmärkt.

Lammin-dörrar-tål-finskt-väder
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Lammin dörrar är lämpliga för husbyggare och renovatörer

Lammin dörr passar lika bra till ett nybygge som för ett hem som ska renoveras. Vi tillverkar dörrar, pardörrar och glasdörrar efter byggnadens mått, så du kommer definitivt att få rätt storlek på dörren för byggnaden som ska renoveras. Vid behov mäter vi själva dörren på plats. Du kan få hem dörrarna och montera hos oss om du så önskar. Vi kommer att förinstallera de knappar och nyckelhus som du väljer på dörrarna. Våra dörrar levereras som standard med minst tre inbrottssäkra gångjärn och en fri specialtröskel som gör våra dörrar till ett säkert, praktiskt och långvarigt val.

Kolla in vår dörrkollektion:

Värmeytterdörrar

Värmeytterdörrar
Lammin värmeytterdörr är pålitlig och förblir ren och rak. Dörren är säker och håller värmen inne även i utmanande väderförhållanden. Dörrarnas glasning är trippel och dörren har effektiv polystyrenisolering. Den dubbla tätningen håller dragkraften ute.

Balkong- och altandörrar

Balkong- och altandörrar
Hemligheten med Lammins balkongdörrar och altandörrar är den starkaste ytterstrukturen på marknaden. Svängfria dörrar håller värmen bra trots sin stora glasyta. Värmebesparingar uppnås med effektiva treglaslösningar och pålitlig tätning.

Pardörrar och regeldörrar

Pardörrar och regeldörrar
Med en dubbeldörr eller en ytterdörrspridning (förlängning) får du en välkomnande blick vid entrén till din bostad. Det finns även gott om tillgång till garage eller förråd med dubbeldörr. Dubbeldörren är också en bra lagerdörr – i ett varmt lager är en termodörr ett energieffektivt och bra alternativ.

Ljudisolerande dörrar

Ljudisolerande dörrar
En ljudisolerad dörr är rätt lösning för dig som uppskattar lugn och ro. I Lammin dörrkollektion hittar du funktionella dörrar för alla situationer där ljudet av rusning utifrån till hemmet ställer till utmaningar. En ljudisolerad dörr är också ett energieffektivt alternativ.

Branddörrar

Branddörrar
En branddörr skyddar miljön i ditt hem från brandskador. Även om byggreglerna inte tvingar fram ett köp av en branddörr är det ett gångbart val för brandsäkerheten.

Skjutdörrar

Skjutdörrar
Skjutdörrar är ett spektakulärt och bekvämt sätt att koppla ihop hemmets inredning och gården. Tillgång till terrassen är lätt genom en öppen skjutdörr, vilket ökar bekvämligheten i lägenheten. Tätningen av varma skjutdörrar är utmärkt, så energieffektiviteten för skjutdörren är på topp.

Stugdörrar

Stugdörrar
Vi erbjuder även traditionellt utseende stugdörrar för varma stugor. Våra stugdörrar är byggda utifrån termiska ytterdörrar eller altandörrar. Dörrarna är med andra ord lika energieffektiva och högkvalitativa som andra Lammin-dörrar.

Tillbehör till dörrar

Tillbehör till dörrar
Alla Lammin dörrar kan individualiseras med olika tillbehör. De vanligaste dörrtillbehören är t.ex. persienner, beslag, knappar och dörrögon. Dessutom kan ersättningsluftventiler även läggas till i karmdelen ovanför dörren.

Låslösningar

Låslösningar
Genom oss får du även olika låslösningar för dina dörrar, beroende på om du väljer traditionella eller smarta låsalternativ. Vi erbjuder t.ex. Abloy baslås, Yale Doorman smarta lås och Rollock smarta lås för dörrar.
Designa nya dörrar_Dörr Studio

Dörr Studio

Dörr Studio är ett designverktyg som hjälper dig att hitta din nya dörrs modell och färger. Verktyget är på finska.