Lammi-dörrar

Lammi-dörrar är designade och tillverkade för nordiska väderförhållanden. I vårt breda ytterdörrssortiment hittar du dörrmodellen och färgen till just ditt hem!

Var noggrann när du väljer ytterdörr

Ytterdörrens modell och färg har en enorm inverkan på vilket förstahandsintryck fasaden på ditt hem ger. Man bör fästa särskild uppmärksamhet vid valet av ytterdörr även av ekonomiska skäl: en högklassig och energität dörr betalar sig snabbt tillbaka då värmen hålls noga innanför väggarna. 

Lammis ytterdörrar klarar av nordiskt klimat

Lammis dörrar är designade att klara av nordiska väderförhållanden. Tack vare sin konstruktion och högklassiga tätning håller Lammis dörrar det kalla ute och klarar omväxlande väder. 

Lammi-dörrar passar bra byggare och renoverare

Lammi-dörrar passar såväl i nyproduktion som renoveringsobjekt. Vi tillverkar dörrar enligt måtten på objektet så du med säkerhet får rätt storlek på dörren även när du renoverar. Vi tar vid behov måtten på plats. Om du så önskar sköter vi hemleverans och montering. 

Vi installerar färdigt de knappar och lås som du valt. Våra dörrar kommer som standard med tre inbrottsskyddade gångjärn och hinderfri specialtröskel, som gör våra dörrar till säkra och praktiska val.

Bekanta dig med vårt dörrutbud

Värmeytterdörrar 

Lammis värmeytterdörr är hållbar, håller sig snygg och rak, är säker och håller värmen inomhus även i krävande väderförhållanden.

Läs mer

Balkong- och altandörrar

Hemligheten bakom Lammis balkong- och altandörrar är marknadens stabilaste ramkonstruktion. Trots sin stora glasyta isolerar dörrarna värme. Man sparar värme tack vare effektiva trefaldiga glaslösningar och pålitlig tätning. Lammis balkong- och altandörrar har dubbeltätning. 

Läs mer

Pardörrar och regeldörrar

Med pardörr eller regeldörr får du det där lilla extra till ingången. Man får även rikligt med extra bredd i dörren till garaget eller förrådet med en pardörr.

Läs mer

Ljudisolerande dörrar

Ljudisoleringsdörren passar dig som värnar om lugn och ro. Du hittar ett alternativ ur Lammis dörrutbud till alla lägen situationer där lägenhetens ljudisolering ställer krav. 

Läs mer

Branddörrar

En branddörr skyddar ditt hem och miljön mot brandskador. Även om det enligt byggbestämmelserna inte skulle vara obligatoriskt att skaffa en branddörr, så är det ett lönsamt val tack vare brandsäkerheten. 

Läs mer

Skjutdörrar

Med hjälp av skjutdörrar kan du lätt förena hemmets insida och gård med varandra. Passagen till altanen går lätt genom en öppen skjutdörr, och bekvämligheten i bostaden ökar. Skjutdörrar är ett bra alternativ även med tanke på användning av utrymme. 

Läs mer

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de dörrar du behöver

Vi designar och tillverkar dörrar som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.