Lammin Stugdörrar_stugadörrar

Stugdörrar

Av Lammin Ikkuna får du energieffektiva och värmeisolerande stugdörrar till stugor och fritidshus som används året runt.

Stugadörr för åretruntbruk

Dörren till stugan är det mest spektakulära enskilda elementet i byggnadens fasad. Om stugan eller fritidshuset används året runt eller du vill säkerställa maximal värmebeständighet vid användning är Lammin stugdörr ditt val. Lammin stugdörrar är praktiskt taget standard värmeytterdörrar eller altandörrar med en toppmodern grad av domesticering. De är spektakulära och kan anpassas på många olika sätt, med tillbehör, glasöppningar och färger.

Stugdörrar_Stugadörr för åretruntbruk
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Dörrmodeller av traditionella stugdörrar

Populära dörrmodeller för stugor och fritidshus är bland annat Lammin 105 Aitta, 106 Torppa och 108 Kartano. Dessa traditionella dörrmodeller är ständigt efterfrågade för stugbyggnader och renoveringsprojekt. Kolla in hela vårt sortiment av dörrar i Dörr Studio-tjänsten under ”termiska ytterdörrar” och ”balkong- och terrassdörrar”.

Producerad_i_Finland_Avainlippu

Storleken på stugdörrarna varierar

I princip kan du bara få tag i dörrar i standardstorlek från järnaffären. Lammin stugdörrar tillverkas alltid på beställning var 10:e millimeter, så du kan få en dörr för alla typer av stugprojekt hos oss. De vanligaste karmdjupen för dörrar är 121, 135, 165 och 190 millimeter. Stugdörrar kan även göras med olika dörrtillbehör. Be om en offert så hjälper vi dig att komma vidare i dörrprojektet!

Varför välja Lammin stugdörrar?

  • Inte bara en ”bräddörr” – ett verkligt energieffektivt val
  • Dörrar med pålitliga garantier som håller
  • Ett brett utbud av olika termiska ytterdörrar och terrassdörrar
  • Stugdörrar kan individualiseras på många olika sätt (t.ex. färger, tillbehör)
  • Finskt och hållbart val
Designa nya dörrar_Dörr Studio

Dörr Studio

Ta en titt på vårt dörrutbud i tjänsten Dörr Studio och designa dina nya dörrar.