Fasta trä-aluminiumfönster

Fasta trä-aluminiumfönster

En fast version av Lammin trä-aluminiumfönster är ett utmärkt val om målet är att ha stora landskapsfönster i ditt hem. Fasta trä-aluminiumfönster lämpar sig också bra för platser där fönstren inte behöver öppnas.

Fasta trä-aluminiumfönster gör att hemmet ser bra ut

Ett fast trä-aluminiumfönster är ett säkert och hållbart val för varje hem. Med trä-aluminiumfönster får du förinstallerade praktiska tillbehör som rullgardiner. Det fasta trä-aluminiumfönstret är också ett utmärkt landskapsfönster, eftersom fönstret kan byggas större än det öppningsbara fönstret. Det fasta fönstret har ett trelagers isolerglaselement som håller värmen bra inne i lägenheten.

Fast trä-aluminiumfönster är ett utmärkt stort landskapsfönster
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Fast trä-aluminiumfönster är ett utmärkt stort landskapsfönster

Stora landskapsfönster som släpper in mycket ljus inuti blir allt populärare, särskilt i vardagsrum. Det fasta trä-aluminiumfönstret är som bäst vid sådan användning. Det är ett lämpligt val när man inte behöver öppna fönstret, till exempel för ventilation. I samband med fasta aluminiumfönster är det lämpligt att välja öppningsbara trä-aluminiumfönster, som kan användas för att ventilera lägenheten och som kan användas som utfartsväg i nödfall.

Fasta trä-aluminiumfönster_Trä-aluminiumfönstret håller från en generation till nästa
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Trä-aluminiumfönstret håller från en generation till nästa

Trä-aluminiumfönstret är den mest hållbara fönstertypen på marknaden. Den aluminiumklädda strukturen håller sig snygg i årtionden och kräver inget underhåll. Tack vare aluminiumbeklädnaden tillåter regn- eller fönsterspolar inte trädelar att ruttna. Fönstrens tätningar och beslag håller hög kvalitet, varför fönstrens energieffektivitet och ljudisolering är i toppklass. Vi levererar trä-aluminiumfönster som nyckelfärdig tjänst om du så önskar. Du får även de persienner du vill ha till dina fönster och andra fönstertillbehör förinstallerade såklart.

Varför välja Lammin fasta trä-aluminiumfönster?

  • Lämplig för stora landskapsfönster
  • Möjlighet att individualisera t.ex. med olika färger och tillbehör
  • Toppmodern energieffektivitet och ljudisolering
  • Håll dig i gott skick under lång tid
  • Det bästa fönstervalet när du inte behöver öppna fönster
Designa nya fönster_fönster studio

Fönster Studio

Designa dina nya fasta fönster i tjänsten Fönster Studio.