Lammin Fönster of Dörrar_Värderingar och strategi

Värderingar och strategi

Lammin Ikkuna är en pålitlig partner till finländare och en tillverkare av fönster och dörrar känd för sina högkvalitativa produkter. Vår verksamhet styrs av värderingar som respekterar individen och en tankevärld som värnar inhemsk produktion.

Vision

Lammin Ikkuna är den mest pålitliga partnern för alla konsumenter, bostadsbolag och byggföretag i fönster- och dörrprojekt världen över.

Mission

Lammin Ikkuna skapar livslångt värde för sina kunder med hjälp av högkvalitativa dörrar och fönster och expertservice över hela Finland och utomlands.

Värderingar

Vår verksamhet styrs av fem värderingar: kundorientering, finskhet, rättframhet, kompromisslös kvalitet och ansvar. Se videon nedan, där vår försäljningsdirektör förklarar hur finskhet återspeglas i vår verksamhet (undertexter på engelska). Nedan hittar du mer detaljerad information om hur våra värderingar vägleder oss.

Mer information om våra värderingar:

Kundorientering

Kundorientering

Hela vår produktionsverksamhet bygger på kundorienterad specialtillverkning i både fönster och dörrar. Alla fönster tillverkas med en noggrannhet på 1 millimeter och dörrar med en noggrannhet på 10 millimeter: Kunden får därför precis de produkter han vill ha från produktsortimentet till ytbehandlingen och tillbehören. Våra experter betjänar personligen från början till slutet av fönster- och dörrprojekt. Kundorientering kulminerar i talesättet ”vi svarar i telefon”.

Finskhet

Finskhet

Lammin Ikkuna är ett verkligt finskt företag, ägt till 100 % av tre finska fönster- och dörrexperter. Vi använder i första hand finska råvaror och underleverantörer vid tillverkningen av våra produkter. Lammin Ikkuna är medlem i Finlands Arbetarförbund och vi kan stolt säga att vi bär den finska nyckelflaggan. Vi ”tvättar inte det blå ljuset” i vår verksamhet, och vi arbetar för finskt hantverk nu och i framtiden.

Rättframhet

Rättframhet

Rättframhet på Lammin Ikkuna innebär att vi säger saker professionellt och direkt. Vi kommer att göra vad vi lovar. Vi pratar inte illa om konkurrenter. Vi värdesätter kunder och partners utan vilka vi inte skulle ha ett företag. Vi tar direkt ansvar för produktdefekter och tar kundfeedback på allvar. Vi ger dig gärna råd i frågor som rör fönster och dörrar, oavsett om det handlar om inköp av nya produkter, tjänster eller uppdatering av produkter.

Kompromisslös kvalitet

Kompromisslös kvalitet

The customer receives the best quality windows and Kunden får fönster och dörrar av bästa kvalitet från Lammin Ikkuna, individuellt producerade. Kontinuerlig produktutveckling bedrivs med hänsyn till kundernas behov. Vårt kvalitetslöfte täcker hela servicekedjan och produktens livscykel. Vi ger våra kunder garantier som håller. Med kvalitet menar vi inte bara produktkvalitet utan även den personliga tjänster du får i alla frågor som rör fönster och dörrar.

Ansvar

Ansvar

Ansvar på Lammin Ikkuna börjar med en lönsam verksamhet. Vi värdesätter och tar hand om våra medarbetare på jobbet och på fritiden. Vårt miljöansvar kulminerar i ekologisk produktion och ”lokala livsmedelsprinciper”. Vi stödjer finsk idrott och är med och utvecklar snickeribranschen genom flera organisationer. Vår underleverantörskedja är transparent och ansvarsfull.

Offertförfrågan_Lammin Fönster och Dörrar strategi

Be om en offert!

Lokalt tillverkade finska Lammin fönster och dörrar tillverkas efter din byggnads specifika behov och dina önskemål. Be om en offert och låt oss sätta stil i ditt hem!