Lammin Signal Window®-fönster

Signal Window är det snabbaste och kostnadseffektivaste sättet att förbättra mobilnätverkets täckning inomhus. Den här lösningen är underhållsfri och behöver ingen elektricitet för att fungera. 

Lammin Signal Window®-fönstren förbättrar täckningen

Signal Window-fönstret passar bra i alla typer av byggnader, t.ex. i hemmet eller på kontoret. Mobilens signal passerar effektivt genom Signal Window-fönstret. Därför är Signal Window det snabbaste och kostnadseffektivaste sättet att förbättra mobilnätverkets täckning inomhus.

Moderna, energieffektiva byggnadsmaterial påverkar ofta signalerna genom konstruktionerna och i värsta fall isolerar dom mobilsignalen helt utanför byggnaden. Bättre täckning betyder lyckligtvis inte att man behöver pruta på energieffektiviteten: Signal Window-fönstret är väldigt energieffektivt och håller värmen inne.

Underhållsfria Lammin Signal Window®-fönstret fungerar utan el

Signal Window-fönstret låter, tack vare sin konstruktion, signalen att passera bättre än andra fönster - oavsett mobiloperatör. Lammin Signal Window är helt underhållsfri och behöver ingen elektricitet för att fungera.

Hur skiljer sig Lammin Signal Window® från andra signalfönster på marknaden?

Lammis Signal Window är den första finländska fönsterlösningen som är designad att förbättra mobiltäckningen inomhus.

Signal Window-fönstrets hela area fungerar som en väg för signalerna att passera och därför fungerar den så bra.

För att uppnå bästa möjliga täckning inomhus, lönar det sig att planera helhetslösningen på förhand, inklusive täckningen. Vi hjälper med helhetsplaneringen - kontakta oss och fråga!

Lammin Signal Window® lämpar sig till nyproduktion och sanering.

Vi levererar Signal Window-fönstren både till nyproduktion och saneringsobjekt - färdigt installerade vid behov. Du får även de tillbehör du behöver till fönstren.

Läs mer om fönstrens tilläggsutrustning!

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de dörrar du behöver

Vi designar och tillverkar dörrar som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.