Finansiella tjänster

Finansiella tjänster

Låt inte din plånbok bestämma åt dig när det är rätt tid att skaffa nya fönster och dörrar. Genom oss får du finansiering för ditt hems fönster och dörrar på rättvisa villkor.

Tack vare finansieringen kan du förverkliga dina drömmar idag

Det är inte värt att överväga fönster- och dörrrenoveringar bara på grund av plånbokens tjocklek: Ju äldre fönster du byter ut mot nya, desto större energibesparingar kan du uppnå efter att du har installerat den första produkten. Tack vare våra finansiella tjänster kan du få hållbara, snygga och säkra dörrar och fönster till ditt hem utan en svår låneansökningsprocess eller långa sparande. Du får ett kreditbeslut utan ansträngning och du behöver inte besöka en bank för att komma överens om det. Du behöver ingen handpenning, säkerhet eller borgensmän. Tänk också på att räntan du betalar på finansieringen är avdragsgill när du ansöker om finansiering för renovering av din permanentbostad!

Tjänster_finansiella tjänster_1
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Vem passar den finansiella tjänsten för?

Du kan få finansiering genom oss om du är myndig, bor permanent i Finland och inte har några standardposter. Du måste ha en vanlig lön eller pensionsinkomst. Du kan söka finansiering antingen ensam eller tillsammans med till exempel en make. Finansieringen tillhandahålls av OP. Denna finansiella tjänst är endast avsedd för konsumentkunder, inte till exempelvis bostadsföretag eller byggföretag. Fråga mer om den ekonomiska tjänsten från vår säljare i början av planeringen av renoveringsprojektet.

OP:s finansiella tjänst i ett nötskal

  • Finansieringsbeloppet kan vara 2 500-30 000 €
  • Prisvärd OP Prime-ränta + 6,75 %
  • Faktureringsavgift 7 € / månad
  • Flexibel återbetalningstid, du får en månad räntefri och konsumtionsfri betalningstid
  • Du kan få två månaders ledighet varje år (undantag)
  • Om du vill kan du betala av hela krediten på en gång utan extra kostnad