Öppningsbara träfönster

Öppningsbara träfönster

Öppningsbara träfönster är det rätta valet för renovatören i traditionell stil. Tack vare den moderna ytbehandlingen håller Lammin träfönster i årtionden utan att förfalla.

Träfönster passar för renovering och klassiska smaker

Ett träfönster är ett populärt val, speciellt vid äldre renoveringar, där man vill behålla det traditionella utseendet och stilen. I träfönstret syns orsakerna till träet, vilket skapar ett klassiskt, naturligt utseende på fönstren. Många som är förtjusta i träramars utseende väljer också träfönster till en ny byggnad. Trots sitt traditionella utseende är våra träfönster väldigt täta och energieffektiva. Öppningsbara träfönster är ett lämpligt val för mindre fönster i hemmet, som sovrummet och köket. Istället bör du välja ett fast träfönster när du gör fönstret stort. Därför är fasta träfönster extra populära i vardagsrum.

Lammin öppningsbara träfönster_träfönster är hållbara
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Lammin träfönster är hållbara

Lamminträfönster kombinerar en gammal byggtradition med en modern ytbehandling. Vi vet att våra träfönster är extremt motståndskraftiga mot tid och nordiska väderförhållanden, varför vi ger dem de bästa garantierna i branschen. Vi tillhandahåller även myggnät, persienner och andra nödvändiga fönstertillbehör till träfönster.

Lammin öppningsbara träfönster och traditionella fönster
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Lammin öppningsbara träfönster och traditionella fönster

Lamminträfönster är också valet av många som så kallade traditionella fönster eller museifönster. De ser rustika ut, förutom att du kan välja runläpparna, eller vattennäbbar, typiska för traditionella fönster. Öppningsbara träfönster görs alltid på beställning, med hänsyn till kundens speciella önskemål, såsom färger och tillbehör. Vi har levererat dessa fönster till många byggnader som styrs av Museiverket.

Varför välja Lammin öppningsbara träfönster?

  • Ett traditionellt och stilrent alternativ för alla byggnader
  • Möjlighet till genomskinlig behandling av den yttre ramen
  • Ett brett utbud av tillbehör finns för träfönster
  • Träfönster kan individualiseras på många olika sätt (t.ex. färger)
  • Energieffektivt och hållbart val
Designa nya fönster_fönster studio

Fönster Studio

Designa dina nya öppningsbara träfönster i vår tjänst Fönster Studio!