Fönster

Vi tillverkar fönster som enkla färdigprodukter eller som måttbeställda, enligt ditt önskemål. Våra energieffektiva fönster är ett långsiktigt val för varje hem.

Välj energieffektiva, nordiska fönster

Vi fokuserar på att få fram bästa pris på produkterna, skräddarsy och erbjuda bra service, där dina alla behov och önskemål tas i beaktande. Vi satsar på inhemsk produktion och därför har våra bästa produkter branschens högsta nivå vad gäller produktion i Finland (97%). Alla våra fönstermodeller representerar marknadens energieffektivaste fönster.

Tåliga och snygga fönster från Lammi

Fönstrens goda kvalité är hörnstenen i vår verksamhet. Alla våra fönster är tillverkade så att kvistar inte syns i karmarna: insidorna är tillverkade av kvistlöst, finländsk tall, som sågats och förädlats i Finland. Fönstren klarar fantastiskt olika väderförhållanden och därför håller de i decennier.

Vi betjänar före och efter installation av fönster

Du får tips och hjälp för att hitta de bästa fönstren för dig! Fönstren tillverkas måttbeställda med de färger och detaljer du själv valt. Vi åker vid behov på plats för att mäta fönstren så de sitter perfekt. Vi kan även installera fönstren färdigt. Efter installationen hjälper och stöder vår garanti- och underhållsservice genom fönstrens hela livstid.

Bekanta dig med vårt fönsterutbud

Trä-aluminiumfönster

Energieffektiva trä-aluminiumfönster passar utmärkt i flera olika byggnader tack vare den hållbara och underhållsfria aluminiumytan. 

Läs mer

Träfönster

Träfönster är det rätta valet för en köpare som önskar individualitet och stil. Tack vare den moderna ytbehandlingen håller Lammi-träfönster i tiotals år.

Läs mer

Energifönster

På grund av striktare byggnadsbestämmelser och högre elkostnader är energifönster ett smart val till varje hem. Lammis energifönster uppfyller framtidens energikrav redan idag.

Läs mer

Signal Window

Signal Window är det snabbaste och kostnadseffektivaste sättet att förbättra mobilnätverkets täckning inomhus. Den här lösningen är underhållsfri och behöver ingen elektricitet för att fungera. 

Läs mer

Specialfönster

I vårt sortiment av specialfönster hittar du lösningen även till mindre vanliga behov. Från oss får du säkra brandfönster och individuella formfönster, som skapar en egen stil.

Läs mer

Fönsterstudion

Fönsterstudion är ett verktyg för att välja rätt modell och färg på fönstren till ditt hem.  

Designa dina egna fönster

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de fönster du behöver

Vi designar och tillverkar fönster som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.