Fönster, energifönster och specialfönster

Fönster, energifönster och specialfönster

Vi tillverkar fönster både som enkla färdiga produkter och skräddarsydda efter dina önskemål. Finska och energieffektiva Lammin® fönster är ett hållbart, ekologiskt och högkvalitativt val för varje hem. Vi tillverkar även speciella Signal Window® fönster som ökar mobiltäckningen inomhus. Alla våra produkter levereras eller installeras på plats.

Välj energieffektiva och finska fönster till ditt hem

Lammin Ikkuna fokuserar på bästa valuta för pengarna, anpassningsbarhet och service, där alla behov och önskemål beaktas. Vi investerar i finländska produktions- och installationstjänster, varför våra produkter har den högsta graden av hemlighet i branschen (97 %). Alla våra fönstermodeller representerar de mest energieffektiva fönstren på marknaden. Med våra fönster kan du se till att fasaden på ditt hem håller sig i gott skick och ser snygg ut under lång tid. Dessutom kan Lammins produkter användas för att investera i bekvämligheten i ett fristående hus, radhus eller flerbostadshus från insidan – fönstren är en betydande del av inredningen och skapar en atmosfär i lägenheten.

Lammin fönster_Hållbara och snygga fönster
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Hållbara och snygga fönster

Den höga kvaliteten på fönster är hörnstenen i vår verksamhet. Alla våra fönster är gjorda på ett sådant sätt att grenarna inte sticker ut i karmarna: De invändiga ytorna är av grenlös, finsk furu som har sågats och bearbetats i Finland. Fönstrens väderbeständighet är på topp och därför håller de sig rena i årtionden. Vi ger långa garantier för våra fönsterprodukter, vilket säkerställer produkternas hållbarhet och livslängd. Alla våra fönsterprodukters prestandatester görs på VTT. Med Lammin fönster kan du inreda ditt hem spektakulärt, till exempel med fasta landskapsfönster.

Lammin fönster_Vi servar före och efter montering av fönster
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Vi servar före och efter projekt

Av oss kan du få tips och hjälp med att välja rätt fönster för dig – våra experter hjälper dig med design och val av fönster helt kostnadsfritt. Alla våra fönster tillverkas på beställning med de färger och övriga detaljer du väljer. Du kan också be oss om fönster av speciell storlek och utformning, såsom runda eller vassa hörn. Vid behov kommer vi att mäta fönstren på plats, så att de kan sitta på objektet sömlöst. Vi kan även installera fönstren. Efter installationen kommer vår garanti och service att hjälpa och stödja under hela fönstrets livslängd.

Designa nya fönster_fönster studio

Fönster Studio

Fönster Studio är ett designverktyg som du kan använda för att välja fönstermodell och färger. Ta en skärmdump av din design och bifoga den till din offertförfrågan.