Specialfönster

I vårt sortiment av specialfönster hittar du lösningen även till mindre vanliga behov. Från oss får du säkra brandfönster och individuella formfönster, som skapar en egen stil.

Formfönstren skapar ett vasst utseende till fasaden på ditt hem

Formfönster gör hemmets fasad intressant och ger det personliga detaljer. Från Lammi får du fönster i flera olika former - till vårt sortiment hör välvda fönster, runda fönster och halvcirklar, sneda fönster som följer sadeltak, samt ruterformade fönster. Du får formfönstren från oss till din fasad i passande färger och med tillbehör som du önskar.

Med brandfönster skyddar du ditt hem

Lammis hållbara och energieffektiva brandfönster är godkända av VTT, öppningsbara MSE-A-fönster eller fasta MEKA-trä-aluminiumfönster. Vi tillverkar fönster i brandklasserna EI15 och EI30. Manualer för brandfönstrens montering, användning och service, samt godkännandebesluten finns att hitta i Lammis Fönsterstudio.

Vad gäller utseende påminner våra brandskyddsfönster vanliga trä-aluminiumfönster. Fönstrens karm är kvistlöst trä på insidan och väderbeständigt aluminium på utsidan. Vi tillverkar brandfönstren i de färger du önskar och du får de tillbehör du vill. Det är dock inte möjligt att montera vädringsbeslag, persienner eller mellankarmar i typgodkända brandfönster.

Du kommer väl ihåg att Lammi även har branddörrar!

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de fönster du behöver

Vi designar och tillverkar fönster som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.