Leverans och installation

Leverans och installation

Snabb leverans av fönster och dörrar och högkvalitativ installationsservice är hörnstenarna i bygg- och renoveringsprojekt. Du kan själv hämta produkterna hos oss på fabriken eller beställa snabb leverans och installation av produkterna.

Leverans och installation av fönster och dörrar

Lammin fönster och dörrar kan hämtas på fabrik. Vi rekommenderar dock att du väljer en snabb hemleverans som levererar produkterna till din sida vid överenskommen tid. En installationstjänst kan också beställas för produktleveranser. Våra kontraktsmontörer är utbildade fönster- och dörrproffs som hanterar även svåra installationsprojekt. Produktleveranser och installationer ordnas alltid enligt dina scheman.

Leverans och installation_Fönster och dörrar direkt från fabrik
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Fönster och dörrar direkt från fabrik

Har du rätt utrustning kan du hämta fönster och dörrar direkt från Lammi eller Kangasniemi fabriker. När du hämtar produkterna själv debiterar vi dig endast en liten produktlagringsavgift. Observera dock att produkterna tar mycket plats och är tunga – det är utmanande att flytta dem, därför rekommenderar vi snabb leverans av produkterna hem.

Leverans och installation_Snabb leverans av fönster och dörrar
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Snabb leverans av fönster och dörrar

Vi rekommenderar hemleverans för alla fönster- och dörrbeställningar. Leveransservicen är pålitlig och snabb. När du köper de levererade produkterna är vi även ansvariga för eventuella skador som kan uppstå under leveransen. Lammin Ikkunas egen logistikenhet och transportpartners med dig ansvarar för att schemalägga produktleveranser. Du kan begära hemleverans med offertförfrågan.

Leverans och installation_Pålitlig installation av fönster och dörrar
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Pålitlig installation av fönster och dörrar

När du överlåter montering av fönster och dörrar till oss får du mer. Vi monterar fönster och dörrar i hela Finland och vi har erfarenhet av fönster- och dörrrenoveringar för både små och större byggnader. Vi följer de överenskomna installationsschemana så att byggarbetet snabbt kan återupptas efter att fönster och dörrar har monterats. Installationstjänsten tillhandahålls av våra certifierade kontraktsinstallatörer, dessutom installeras våra produkter av välkända byggföretag. Be om mer och be om en offert!

Leverans och Installation_offertförfrågan_Lammin fönster of dörrar

Be om offert på kvalitetsfönster och dörrar

Lammin fönster och dörrar är valet av en kvalitetsmedveten byggare och renovatör.