Ikkunoiden ja ovien toimitus ja asennus_toimitus ja asennus

Toimitus ja asennus

Ikkunoiden ja ovien nopea toimitus sekä laadukas asennuspalvelu ovat rakennus- ja remonttiprojektien kulmakivi. Meiltä voit noutaa tuotteet tehtaalta itse tai tilata tuotteille nopean toimituksen ja asennuksen.

Ikkunoiden ja ovien toimitus sekä asennus

Lammin ikkunat ja ovet voi noutaa itse tehtaalta, jos sinulta löytyy omasta takaa sopiva kalusto. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan nopean kotiinkuljetuksen, joka toimittaa tuotteet tontillesi sovittuna ajankohtana. Tuotetoimituksille voi tilata myös asennuspalvelun. Sopimusasentajamme ovat koulutettuja ikkuna- ja ovialan ammattilaisia, joilta hoituu vaikeatkin asennusprojektit. Tuotetoimitukset ja asennukset sovitaan aina sinun aikataulujesi mukaan.

Ikkunat ja ovet suoraan tehtaalta_toimitus ja asennus
Avainlippu

Ikkunat ja ovet suoraan tehtaalta

Jos sinulla on riittävän tilava kalusto omasta takaa, voit noutaa ikkunat ja ovet suoraan Lammin tai Kangasniemen tehtailta. Kun noudat tuotteet itse, laskutamme sinulta ainoastaan pienen tuotteiden varastointimaksun. Otathan kuitenkin huomioon, että tuotteet vievät paljon tilaa ja ovat painavia – niiden liikuttelu on haastavaa, minkä takia suosittelemme tuotteille nopeaa ja ammattimaista kotiinkuljetusta meidän toimestamme.

Ikkunoiden ja ovien nopea toimitus_toimitus ja asennus
Avainlippu

Ikkunoiden ja ovien nopea toimitus

Suosittelemme kaikille ikkuna- ja ovitilauksille kotiinkuljetusta. Toimituspalvelu on luotettava ja nopea. Ostaessasi tuotteet toimitettuna, me kannamme vastuun myös toimituksen aikana mahdollisesti sattuvista vahingoista. Tuotetoimituksien aikataulutuksesta vastaa Lammin Ikkunan oma logistiikkayksikkö ja kuljetuskumppanit sinun kanssasi. Voit pyytää kotiinkuljetusta tarjouspyynnön yhteydessä.

Ikkunoiden ja ovien luotettava asennus_toimitus ja asennus

Ikkunoiden ja ovien luotettava asennus

Kun jätät ikkunoiden ja ovien asennuksen meidän huoleksemme, pääset vähemmällä. Asennamme ikkunoita ja ovia koko Suomen alueella, ja meillä on kokemusta niin pienten kuin isompien rakennusten ikkuna- ja oviremonteista. Pidämme kiinni sovituista asennusaikatauluista, joten rakennustöitä voidaan jatkaa nopeasti ikkunoiden ja ovien asentamisen jälkeen. Asennuspalvelun tuottavat sertifioidut sopimusasentajamme, minkä lisäksi meidän tuotteita asentavat tunnetut rakennusliikkeet. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous_ikkunat ja ovet_toimitus ja asennus

Pyydä tarjous laadukkaista ikkunoista ja ovista

Lammin ikkunat ja ovet ovat laatutietoisen rakentajan ja remontoijan valinta.