Lammin ovet_2

Lammin ovet

Lammin ovet, pariovet ja ulko-ovet on suunniteltu ja valmistettu pohjoisia olosuhteita varten. Laajasta ovien valikoimastamme löydät juuri sinun kotiisi oikean ovimallin ja värin!

Valitse kotisi ulko-ovi huolella

Ulko-ovi on tärkeä elementti kodissasi – oven mallilla ja värillä on valtava vaikutus siihen, millaisen ensivaikutelman kotisi julkisivu antaa. Ulko-oven valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota myös taloudellisista syistä: hyvälaatuinen ja energiatiivis ovi maksaa itsensä nopeasti takaisin, kun lämpö pidetään visusti seinien sisällä. Lammin ovimalleista löydät varmasti itsellesi sopivan oven, joka voidaan yksilöidä toiveidesi mukaisesti. Mikäli et löydä haluamaasi mallia, ota yhteyttä ja esitä oma ideasi meille! Katso myös videolta lyhyt esittely Lammin ovituotteista:

Valitse kotisi ulko-ovet huolella_ovet

Lammin ulko-ovet kestävät suomalaista säätä

Lammin ovet on suunniteltu kestämään pohjoisia sääolosuhteita. Vahvan rakenteensa ja laadukkaan tiivistyksen ansiosta Lammin ovet pitävät kylmän ulkona ja kestävät siisteinä sään vaihteluista huolimatta. Lasiovissa käytetään kolminkertaisia laseja ja erittäin tehokasta tiivistystä, joten ovien energiatehokkuus on erinomainen.

Lammin ulko-ovet kestävät suomalaista säätä_ovet

Lammin ovet sopivat kodin rakentajille ja remontoijille

Lammin ovi sopii yhtä lailla uudisrakennukseen kuin remontoitavaankin kotiin. Valmistamme ovet, pariovet ja lasiovet kohteen mittojen mukaan, joten saat meiltä varmasti oikean kokoisen oven myös remontoitavaan kohteeseen. Mittaamme tarvittaessa oven itse paikan päällä. Meiltä saat ovet halutessasi kotiinkuljetuksella ja asennettuina. Asennamme oviin valitsemasi painikkeet ja avainpesät valmiiksi. Ovissamme on vakiona vähintään kolme murtosuojattua saranaa ja esteetön erikoiskynnys, jotka tekevät ovistamme turvallisen, käytännöllisen ja aikaa kestävän valinnan.

Tutustu ovimallistoomme

Lämpöulko-ovet

Lämpöulko-ovet_ovet
Lammin lämpöulko-ovi on toimintavarma, ja se pysyy siistinä ja suorana. Ovi on turvallinen ja pitää lämmön sisällä myös haastavissa sääolosuhteissa. Ovien lasitus on kolminkertainen, ja ovessa on tehokas polystyreenieristys. Kaksinkertainen tiivistys pitää vedon poissa.

Ääneneristysovet

Ääneneristysovet_ovet
Ääneneristysovi on sopiva ratkaisu sinulle, joka arvostat rauhaa ja hiljaisuutta. Lammin ovimallistosta löydät toimivat ovet kaikkiin tilanteisiin, joissa ulkoa asuntoon kiirivä ääni asettaa haasteita. Äänieristysovi on myös energiatehokas vaihtoehto.

Mökkiovet

Meiltä saat myös perinteikkään näköiset mökkiovet lämpöisiin mökkeihin. Mökkiovemme rakennetaan lämpöulko-oviin tai terassioviin perustuen. Toisin sanoen ovet ovat yhtä energiatehokkaat ja laadukkaat kuin muutkin Lammin ovet.

Parveke- ja terassiovet

Parveke- ja terassiovet_ovet
Lammin parvekeovien ja terassiovien salaisuus on markkinoiden tukevin kehärakenne. Vääntymättömät ovet pitävät suuresta lasipinta-alasta huolimatta hyvin lämpöä. Lämmönsäästö saadaan aikaan tehokkailla kolmikertaisilla lasiratkaisuilla ja luotettavalla tiivistyksellä. 

Palo-ovet

Palo-ovi suojaa kotisi ympäristöä palovahingoilta. Vaikka rakennusmääräykset eivät pakottaisi palo-oven hankintaan, on se kannattava valinta paloturvallisuuden vuoksi.

Ovien lisävarusteet

Lammin kaikki ovet voidaan yksilöidä erilaisilla lisävarusteilla. Yleisimpiä ovien lisävarusteita ovat mm. sälekaihtimet, helat ja painikkeet sekä ovisilmät. Lisäksi myös korvausilmaventtiilit voidaan lisätä oven yläpuoliseen karmiosaan.

Pariovet ja levikkeet

Pariovet ja levikkeet_ovet
Pariovella tai ulko-oven levikkeellä saat kodin sisäänkäyntiin tervetullutta näyttävyyttä. Myös autotalliin tai varastoon saat pariovella reilusti kulkutilaa. Pariovi ulos on myös hyvä varaston ovi – lämpimässä varastossa lämpöovi on energiatehokas ja hyvä vaihtoehto.

Liukuovet

Liukuovet ovat näyttävä ja kätevä tapa yhdistää kodin sisätilat ja piha toisiinsa. Kulku terassille käy avoimesta liukuovesta helposti, jolloin asunnon viihtyvyys kasvaa. Lammin liukuovien tiivistys on erinomainen, joten liukuoven energiatehokkuus on huippuluokkaa.

Lukkoratkaisut

Meidän kauttamme saat oviin myös erilaisia lukkoratkaisuja riippuen siitä, vaalitko perinteisiä vai älykkäitä lukkovaihtoehtoja. Tarjoamme oviin Abloyn peruslukkoja, Yale Doorman -älylukkoja ja Rollock-älylukkoja.
Suunnittele-uudet-ovet_ovistudio

Ovistudio

Ovistudio on suunnittelutyökalu, jonka avulla valitset kotiisi oikean malliset ja väriset ovet.