Signal Window kuluttajille_Lammin ikkunat ja ovet

Signal Window kuluttajille

Pätkivätkö puhelut kodissasi? Hidasteleeko mobiiliverkkoyhteytesi? Ratkaisu voi löytyä operaattorin vaihtamisen sijaan rakentamisesta ja remontoinnista. Signal Window -ikkunoilla ja ovilla varmistat hyvän kuuluvuuden sisätiloissa operaattorista huolimatta. Signal Window kuluttajille -sivulta löydät lisätietoa ratkaisusta esim. omakotitalon rakentajan ja remontoijan näkökulmasta.

Heikko signaali sisätiloissa? Lammin Signal Window on ratkaisusi

Nykypäivänä rakennetaan tiiviisti ja energiatehokkaasti. Energiatehokas rakentaminen tuo tietenkin monia hyötyjä: sähkölaskut pienenevät, ympäristökuormitus vähenee, ikkunat eivät vedä eikä liikenteen häly häiritse. Siinä missä moderni rakentaminen on ratkaissut monia ongelmia, se on kuitenkin tuonut mukanaan myös uusia haasteita: tiiviin rakentamisen ja energiatehokkaiden rakennusmateriaalien on huomattu heikentävän mobiiliverkkoyhteyksiä ja internetin kuuluvuutta sisätiloissa. Verkkoyhteyksien ollessa jatkuvasti entistä suurempi osa elämäämme, muodostuu heikko signaali merkittäväksi haitaksi. Heikot signaalit häiritsevät niin sosiaalisia yhteyksiä, vapaa-ajalla viihtymistä kuin esimerkiksi etätyöskentelyä. Katso oheiselta videolta esimerkki treffikutsusta, joka lähestulkoon epäonnistuu huonojen yhteyksien takia:

Signal Window_ikkuna parempiin yhteyksiin_signaali-ikkunat kuluttajille
Avainlippu

Me tarjoamme sinulle ikkunan parempiin yhteyksiin

Kyllä, kirjaimellisesti: ikkunan. Lammin Signal Window -teknologiaominaisuus auttaa matkapuhelinsignaaleja läpäisemään ikkunan tehokkaammin, mikä parantaa signaalien laatua ja täten kuuluvuutta sekä verkkoyhteyksiä. Ikkunoiden lasiin tehtävä Signal Window -käsittely ei heikennä ikkunoiden U-arvoa, eli lämmönläpäisykerrointa. Saat siis edelleen kaikki energiatehokkaan rakentamisen hyödyt – mutta myös paremman kuuluvuuden. Signaali-ikkunat (ts. antenni-ikkunat) eivät myöskään poikkea käytettävyydeltään tai asennettavuudeltaan tavallisista ikkunoista. Ne eivät vaadi huoltoa tai sähköä toimiakseen. Tutustu aiheeseen tarkemmin asiantuntijoidemme laatimasta Signal Window -oppaasta:

Lammin Signal Window -ikkunoiden etuja sinulle:

  • Matkapuhelintaajuudet (2G, 3G, 4G/LTE, 5G) läpäisevät signaali-ikkunat jopa tuhat kertaa tehokkaammin kuin tavalliset ikkunat*
  • Täysin huoltovapaa, eikä vaadi sähköä tai muuta energianlähdettä toimiakseen
  • Ei heikennä ikkunoiden U-arvoa, eikä eroa käytettävyydeltään tavallisista ikkunoista
  • Toimii kaikkien puhelinoperaattoreiden liittymillä
  • Voidaan asentaa kaikenlaisiin kohteisiin (ml. omakotitaloihin ja mökkeihin)

*Suomessa yleisimmin käytetty puualumiininen MSEA-ikkuna on sisään aukeava, kaksipuitteinen, sivusaranoitu ikkuna, jonka sisäpuite on varustettu kaksinkertaisella lämpölasilla ja ulkopuite tasolasilla.

Signal Window_signaali-ikkunat_antenni-ikkunat
Avainlippu

Parempi kuuluvuus tyylistä ja tarpeista tinkimättä

Signaali-ikkunat voidaan asentaa kaikenlaisiin kohteisiin: niin omakotitaloon, kesämökille, kerrostalohuoneistoon kuin toimistolle – joko heti rakennusvaiheessa tai olemassa olevan kohteen muutostyönä. Se sopii siis kaikille kuluttaja-asiakkaille ja taloyhtiöille. Lammin Signal Window -teknologiaominaisuus on saatavilla kaikkiin Lammin ikkuna- ja ovituotteisiin. Voit siis valita juuri haluamasi ikkunamallin, värisävyn, lasiosan energiatehokkuuden, mitat ja muodot sekä muut lisäominaisuudet – ja lisätä niihin kuuluvuutta parantavan teknologiaominaisuuden. Saat siis edelleen täydellisesti juuri sinun kotiisi sopivat ikkunat, muttet joudu kärsimään pätkivistä yhteyksistä tai huonosta kuuluvuudesta. Alla olevasta painikkeesta löydät lisätietoa Signal Window -tekniikasta ja tutkimustuloksista.

Signal Window asiakkaiden kohteissa:

Kuten aiemmin on kerrottu, Signal Window -ikkunat eivät eroa rakenteeltaan tavanomaisista ikkunoista millään tavalla. Ikkunoihin voidaan valita lisävarusteet normaalisti (esim. hyttyspuitteet). Ainoa ero on ikkunan lasissa, sillä siihen tehdään pieni muotoilu lasertekniikalla. Tämä on havaittavissa vain tietyssä valossa ja kulmasta katsottuna. Tässä muutamia esimerkkejä asiakaskohteista, joihin on valittu kuuluvuutta sisätiloissa edistävät Lammin signaali-ikkunat:

Signal Window kuluttajille_antenni-ikkunat_1
Signal Window kuluttajille_antenni-ikkunat_5
Signal Window kuluttajille_antenni-ikkunat_2
Signal Window kuluttajille_antenni-ikkunat_8
Signal Window kuluttajille_antenni-ikkunat_3
Signal Window kuluttajille_antenni-ikkunat_9
Signal Window kuluttajille_antenni-ikkunat_4
Signal Window kuluttajille_antenni-ikkunat_7
Signal Window kuluttajille_antenni-ikkunat_6
Signal Window kuluttajille_antenni-ikkunat_10

Jäikö signaali-ikkunat mietityttämään?

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisää Lammin Signal Window -ikkunoista ja ovista asiantuntijoiltamme! Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan parhaiten sinun kotiisi sopivat ikkunat sekä parantamaan kuuluvuutta ja verkkoyhteyttä kodissasi. Jos olet jo rakentamassa tai remontoimassa, lähetä tarjouspyyntö. Tutkitusti toimiva antenni-ikkuna, Lammin Signal Window!

Signal Window -ikkunat_Ikkunastudio

Signal Window -ikkunat

Signaali-ikkunat ovat tavallisia ikkunoita, joiden lasitukseen on valittu Signal Window -ominaisuus. Suunnittele omat ikkunat ja muista kysyä niihin signaalilasi!