Avattavat puualumiini-ikkunat

Avattavat puualumiini-ikkunat

Avattava versio Lammin puualumiini-ikkunoista on helppokäyttöinen ja näyttävä valinta kotiin ja mökille. Avattavat puualumiini-ikkunat on helppo puhdistaa ja niitä voi käyttää tarvittaessa myös tuulettamiseen.

Avattavat puualumiini-ikkunat sopivat kaikkialle

Avattavat puualumiini-ikkunat ovat huoltovapaita ja ne kestävät erittäin hyvin suomalaisia sääolosuhteita. Ne ovat energiatehokkaita ja vaimentavat tehokkaasti ääniä, oli kyse sitten liikenteen tai esimerkiksi lentokoneiden synnyttämästä melusta. Saat Lammin avattaviin MSE-A -ikkunoihin valmiiksi asennettuina käytännölliset aukipitolaitteet, sälekaihtimet ja hyönteisverkot. Avattava puualumiini-ikkuna on yhtiömme kysytyin ikkuna, joka sopii kaikenlaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin, kerrostaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Katso alla olevalta videolta lyhyt avattavien puualumiini-ikkunoiden esittely:

Suomen suosituin ikkuna on avattava puualumiini-ikkuna
Avainlippu

Avattava puualumiini-ikkuna on Suomen suosituin ikkunamalli

Lammin avattava puualumiini-ikkuna (MSE-A) on varma valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja siksi se on Suomen suosituin ikkunamalli. Avattava rakenne tekee kodin tuulettamisesta helppoa, ja ikkunoiden kaikki pinnat on mahdollista pestä. Hätätilanteissa avattava ikkuna toimii myös poistumistienä. Kaikkiin tiloihin avattava ikkunamalli ei kuitenkaan ole välttämätön. Kun haluat esimerkiksi olohuoneeseen suuret ja näyttävät maisemaikkunat, on kiinteä puualumiini-ikkuna paras valinta. Avattavat puualumiini-ikkunat voidaan yksilöidä samaan tapaan kuin puuikkunat huolimatta alumiinisesta ulkopinnasta. Oheisessa kuvassa on esimerkki avattavista puualumiini-ikkunoista Tuusulan asuntomessuilta kohteesta nimeltä Duplio Aalto.

Lammin avattavat MSEA puualumiini-ikkunat kestävät aikaa
Avainlippu

Huoltovapaa puualumiini-ikkuna kestää siistinä vuosikymmeniä

Puualumiini-ikkunat sopivat sekä uudiskohteisiin että remontoitaviin taloihin, on kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo, kerrostalo tai julkiskohde. Uusissa ikkunoissa yhdistyvät hyvä energiatehokkuus ja erilaisten säiden kestävyys. Ne ovat erinomainen valinta silloin, kun rakennettavaan tai saneerattavaan kohteeseen halutaan puurakenteiset ikkunat, jotka kestävät kauniina myös ulkopinnaltaan vuodesta toiseen, ilman huoltotarvetta. Avattavat ikkunat voidaan yksilöidä esimerkiksi ikkunoiden lisävarusteilla. Kaikki avattavat puualumiini-ikkunat valmistetaan Lammin ikkunatehtaalla ja niiden suorituskyky on testattu VTT:llä. Oheisessa kuvassa on esimerkki avattavasta puualumiini-ikkunasta Tuusulan asuntomessuilta kohteesta nimeltä Jämerä Laventeli.

Lataa avattavien puualumiini-ikkunoiden tuotekortti

Tuotekortista löydät lisätietoa Lammin avattavista puualumiini-ikkunoista (MSE-A) ja niiden teknisistä ominaisuuksista. Tuotekortissa kerrotaan tarkemmin mm. ikkunassa käytetyistä materiaaleista ja lisävarusteista. Lataa kortti alla olevasta painikkeesta:

Miksi valita Lammin avattavat puualumiini-ikkunat?

  • Helppokäyttöiset ja näyttävät ikkunat kaikenlaisiin ja kokoisiin kohteisiin
  • Paljon yksilöintivaihtoehtoja lisävarusteista väreihin
  • Helppo avata ja pestä
  • Mahdollistaa hätäpoistumistien tarvittaessa
  • Suomen suosituin ikkunamalli huoltovapautensa ansiosta

Avattavia Lammin puualumiini-ikkunoita asiakaskohteissa:

Avattavat puualumiini-ikkunat_1
Avattavat puualumiini-ikkunat_2
Avattavat puualumiini-ikkunat_7
Avattavat puualumiini-ikkunat_6
Avattavat puualumiini-ikkunat_4
Avattavat puualumiini-ikkunat_3
Avattavat puualumiini-ikkunat_5
Avattavat puualumiini-ikkunat_8
Suunnittele uudet ikkunat_Ikkunastudio

Suunnittele avattavat puualumiini-ikkunat!

Suunnittele kotisi tai mökkisi uudet ikkunat Ikkunastudiossa. Testaa eri ikkunamuotoja ja värejä vaivatta.