Avattavat puualumiini-ikkunat

Avattavat puualumiini-ikkunat

Avattava versio Lammin puualumiini-ikkunoista on helppokäyttöinen ja näyttävä valinta kotiin ja mökille. Avattavat puualumiini-ikkunat on helppo puhdistaa ja niitä voi käyttää tarvittaessa myös tuulettamiseen.

Avattavat puualumiini-ikkunat sopivat kaikkialle

Avattavat puualumiini-ikkunat ovat huoltovapaita ja ne kestävät erittäin hyvin suomalaisia sääolosuhteita. Ne ovat energiatehokkaita ja vaimentavat tehokkaasti ääniä. Saat Lammin avattaviin MSE-A -ikkunoihin valmiiksi asennettuina käytännölliset aukipitolaitteet, sälekaihtimet ja hyönteisverkot. Avattava puualumiini-ikkuna on yhtiömme kysytyin tuote, joka sopii kaikenlaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin, kerrostaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Katso alla olevalta videolta lyhyt avattavien pualumiini-ikkunoien esittely:

Suomen suosituin ikkuna on avattava puualumiini-ikkuna
Avainlippu

Avattava puualumiini-ikkuna on Suomen suosituin ikkunamalli

Lammin avattava puualumiini-ikkuna (MSE-A) on varma valinta lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja siksi se on Suomen suosituin ikkunamalli. Avattava rakenne tekee kodin tuulettamisesta helppoa, ja ikkunoiden kaikki pinnat on mahdollista pestä. Hätätilanteissa avattava ikkuna toimii myös poistumistienä. Kaikkiin tiloihin avattava ikkunamalli ei kuitenkaan ole välttämätön. Kun haluat esimerkiksi olohuoneeseen suuret ja näyttävät maisemaikkunat, on kiinteä puualumiini-ikkuna paras valinta.

Lammin avattavat MSEA puualumiini-ikkunat kestävät aikaa
Avainlippu

Huoltovapaa puualumiini-ikkuna kestää siistinä vuosikymmeniä

Puualumiini-ikkunat sopivat sekä uudiskohteisiin että remontoitaviin taloihin, on kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo, kerrostalo tai julkiskohde. Uusissa ikkunoissa yhdistyvät hyvä energiatehokkuus ja erilaisten säiden kestävyys. Ne ovat erinomainen valinta silloin, kun rakennettavaan tai saneerattavaan kohteeseen halutaan puurakenteiset ikkunat, jotka kestävät kauniina myös ulkopinnaltaan vuodesta toiseen, ilman huoltotarvetta. Avattavat ikkunat voidaan yksilöidä esimerkiksi ikkunoiden lisävarusteilla

Miksi valita Lammin avattavat puualumiini-ikkunat?

  • Helppokäyttöiset ja näyttävät ikkunat
  • Paljon yksilöintivaihtoehtoja lisävarusteista väreihin
  • Helppo avata ja pestä
  • Mahdollistaa hätäpoistumistien
  • Suomen suosituin ikkunamalli
Suunnittele uudet ikkunat_Ikkunastudio

Ikkunastudio

Suunnittele uudet ikkunat Ikkunastudio-palvelussa!