Lammin Eko Watti -energiaikkunat

Eko Watti -energiaikkunat

Eko Watti -energiaikkunat ovat tulevaisuuden ikkunoita! Markkinoiden ensimmäiset A++-energialuokan ikkunat sopivat uudisrakentamiseen ja remontointiin.

Valitse A++-energialuokan Eko Watti -ikkuna energiatehokkaaseen rakentamiseen

Kun suunnittelet matalaenergiatalon tai passiivitalon rakennuttamista, on valintasi erittäin energiatehokas ja lämmönpitävä Eko Watti –ikkuna! Se sopii hyvin myös korjausrakentamiseen silloin, kun tavoitteena on kodin remontointi mahdollisimman lämmönpitäväksi. Ikkunoiden alumiinipäällysteiset puurakenteet kestävät erinomaisesti pohjoisissa sääoloissa. Eko Watti –energiaikkunat valmistetaan Lammin ikkunatehtaalla sinun yksilöidyt toiveet huomioiden.

Eko Watti -energiaikkunat espoolaisessa omakotitalossa
Avainlippu

Eko Watti -energiaikkunat parantavat kotisi jälleenmyyntiarvoa

Eko Watti on markkinoiden ensimmäinen A++-energialuokan ikkunamalli. Tunnustukseksi Eko Watin laadukkaasta kehitystyöstä meille myönnettiin vuonna 2008 INNOSUOMI-palkinto. Eko Watti on hyvä valinta kotisi ikkunoiksi paitsi sähkölaskun pienentämisen, myös kodin jälleenmyyntiarvon vuoksi: tulevaisuudessa energiatehokas asuminen kiinnostaa kodinostajia yhä enemmän. Asennamme energiaikkunoihin valmiiksi tehtaalla tarvittavat ikkunoiden lisävarusteet, kuten sälekaihtimet ja hyönteisverkot, toiveidesi mukaisesti. Oheisessa kuvassa on esimerkki espoolaisesta asiakaskohteesta, johon valittiin Lammin energiaikkunat asunnon remontoinnin yhteydessä. Remontilla haluttiin nostaa asunnon myyntiarvoa ja kohde saatiin myytyä huomattavasti korkeammalla hinnalla kuin alunperin oli suunniteltu.

Eko Watti energiaikkuna parantaa kotisi jälleenmyyntiarvoa
Avainlippu

Palkitut Eko Watti -ikkunat sopivat monenlaisiin rakennuksiin

Avattavassa Eko Watti -ikkunassa on kaksi eristyslasielementtiä, jotka tekevät tuotteesta huipputehokkaan niin lämmönpitävyydessä kuin ääneneristyksessä. Ikkunassa on puinen sisä- ja ulkopuite sekä alumiininen ulkoverhous. Tuote on erityisen suosittu valinta mökki-ikkunaksi. Eko Watti on sisältä katsottuna kokonaan lämmintä ja ekologista kotimaista mäntyä ja ulkoa katsottuna mahdollisimman huoltovapaa alumiini-ikkuna, jossa ulkopuite on kokonaan suojattu lasilla. Ikkunan ulkopuiterakenne on mallisuojattu. Leveämmän profiilin myötä Eko Watti -ikkunaa on saatavilla 145, 175 ja 200 millimetrin karmisyvyydellä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lataa Eko Watti -ikkunoiden tuotekortti

Tuotekortista löydät lisätietoa ikkunaratkaisusta, sen teknisistä ominaisuuksista ja mm. lisävarusteista. Tutustu Eko Watin tuotekorttiin painamalla alla olevaa painiketta:

Miksi valita Lammin Eko Watti-energiaikkunat?

  • Kaksilasinen eristyslasielementti sekä sisä- että ulkopuitteessa
  • Maailman ensimmäinen A++ -energialuokan ikkunaratkaisu
  • Sopii kotiin ja lämpimänä pidettävälle mökille sekä passiivirakentamiseen
  • Yksi Lammin Ikkunan palkituista ikkunainnovaatioista, joka takaa maksimaalisen lämmöneristyksen
  • Parantaa asunnon jälleenmyyntiarvoa
Suunnittele uudet ikkunat_Ikkunastudio

Suunnittele Eko Watti -energiaikkunat

Suunnittele uudet ikkunat muotoineen ja väreineen maksuttomassa Ikkunastudio-palvelussa!