Lammin Ikkuna Oy yrityksenä_yritys

Lammin Ikkunat ja Ovet

– Jo 50 vuotta ikkunoita suomalaisiin koteihin

Lammilla on valmistettu ikkunoita jo 50 vuoden ajan. Lammin Ikkuna Oy on 100 % suomalainen yritys, joka valmistaa yksilöityjä ikkunoita ja ovia kaikenlaisiin kohteisiin, oli kyse sitten omakotitalosta, taloyhtiöstä tai vaikkapa mökistä saaressa.

Aidosti suomalaista laatua

Lammin Ikkuna Oy on 1998 perustettu yritys, joka valmistaa Suomen laadukkaimpia teollisesti tuotettuja ikkunoita ja ovia. Tuotteet ovat yksilöitävissä monin eri tavoin aina tuotemalleista pintakäsittelyyn ja lisävarusteisiin asiakkaan tarpeiden mukaan. Ikkunat tuotamme Hämeenlinnan Lammilla, kun taas ovet valmistuvat sisaryhtiömme Virepuun ovitehtaalla Kangasniemellä. Työllistämme tällä hetkellä noin 100 suomalaista ikkuna- ja ovialan ammattilaista. Katso yhtiömme esittelyvideo alta:

Tutustu yrityksemme toimintaan:

Yrityksen tarina

Yrityksen juuret ulottuvat 1960-luvun Lammille, jolloin paikkakunnalla alettiin tuottaa ikkunoita käsityönä. Yritys on toiminut usean toimijan nimen alla vuosien varrella, mutta ajatus laadukkaasta ja suomalaisesta käsityöstä on seurannut koko ajan mukana yhtiön kehittyessä. Yrityksen nykyinen nimi Lammin Ikkuna Oy ja suomalainen henkilöomistus ovat vuodelta 1998.

Arvot ja strategia

Lammin Ikkunan missiona on luoda elämänmittaista arvoa asiakkaille laadukkaiden ikkunoiden ja ovien sekä palvelun avulla. Strategiamme keskiössä on kannattava liiketoiminta ja erilaiset toimintaa ohjaavat arvot. Toimintaamme liittyy myös aktiivinen tuotekehitys, jonka tuloksena on syntynyt alaa mullistavia tuotteita, kuten Signal Window -tuotteet.

Vastuullisuus

Lammin Ikkuna valmistaa ikkunat ja ovet vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen. Alihankintaketjumme on läpinäkyvä ja se koostuu suomalaisista toimijoista. Käytämme tuotteissa sertifioitua puuta, minkä lisäksi panostamme tuotannon hukan ja päästöjen minimoimiseen. Vastuullisena työnantajana teemme kannattavaa liiketoimintaa ja tarjoamme työntekijöillemme pitkäaikaisia työsuhteita.

Referenssit

Tavoitteemme on olla suomalaisten luotetuin kumppani kaikissa ikkuna- ja oviprojekteissa. Olemme vuosien varrella toteuttaneet tuhansia ikkuna- ja oviremontteja Suomessa ja maailmalla. Lisäksi olemme monien laatutietoisten uutta kotia rakentavien, rakennusliikkeiden ja suunnittelutoimistojen ykkösvalinta ikkuna- ja ovitoimittajaksi.

Lammin Ikkuna Oy työnantajana_yritys

Haluatko ikkuna- ja ovialan ammattilaiseksi?

Lammin Ikkunat ja Ovet työllistää noin 100 ikkuna- ja ovialan ammattilaista. Hae työpaikkaa meiltä ja tule osaksi ammattilaisten joukkoamme!