Ovien lisävarusteet

Lammin ulko-oviin on saatavissa laaja valikoima lisävarusteita, jotka tekevät ovista käytännöllisempiä, mukavampia ja turvallisempia käyttää.

Karmit ja kynnys osana ovitoimitusta

Saat meiltä ulko-oven valmiina pakettina. Kaikkiin ulko-oviimme kuuluu vakiona karmit, käytännöllinen ja muokattava kynnys sekä kestävät tiivisteet. 

Helat ja lukot tekevät ovesta turvallisen

Ulko-ovissamme on kolmesta neljään säädettävää murtosuojasaranaa. Kukin sarana on kiinnitetty tukevasti kahdella karmin läpi menevällä koneruuvilla ja vastamutterilla. Ovissa on kestävät ja testatut lukkorungot ja säädettävät vastaraudat. Pintahelat asennamme valmiiksi tehtaalla.

Halutessasi saat oviin myös avainpesät valmiiksi asennettuina – vaikka taskussasi olevaan avaimeen sopivina. Oviin on saatavilla myös sähkölukkorunkojen koneistukset ja näppäinlukkoja. Kysy myyjältäsi lisätietoja!

Käyttömukavuutta kirjeluukulla ja ovisilmällä

Kun ovisilmä asennetaan oveen valmiiksi tehtaalla, on asennus varmasti tiivis ja kestävä. Asennamme oviin tehtaalla tarpeen mukaan myös kirjeluukut ja ovikellot sekä potkupellit, jotka suojaavat ovea kolhuilta ja lialta.

Parvekeoviin ja muihin lasiaukollisiin oviin saat tarpeen mukaan myös sälekaihtimet valmiiksi asennettuina. 

Tilaa juuri sellainen ovi kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ovet. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.