Lammin lämpöulko-ovet_lämpöulko-ovi

Lämpöulko-ovi on energiapihi valinta

Lammin lämpöulko-ovi on toimintavarma ja se pysyy siistinä ja suorana pitkään. Lämpöulko-ovet ovat turvallisia ja ne pitävät lämmön sisällä myös haastavissa sääolosuhteissa. Lammin ulko-ovet yksilöidään aina asiakkaan toiveet ja kohteen erityispiirteet huomioiden.

Valitse asuinrakennukseen ja varastoon kestävä lämpöovi

Lammin lämpöovi on erinomainen asuinrakennuksen tai lämpimän varaston ulko-ovi. Ulospäin avautuvat lämpöulko-ovet täyttävät kaikki nykyaikaisen lämmönpitävyyden vaatimukset, ja tuplalämpörunko takaa sen, että ovi pysyy tiiviinä vielä vuosienkin käytön jälkeen. Ulko-oven ulommainen runko on jatkettu oksattomaksi, ja siksi oksien pihka ei nouse näkyviin. Lammin lämpöulko-ovi on laatutietoisen rakentajan ja remontoijan valinta kaikenlaisiin rakennus- ja remontointikohteisiin.

Lämpöulko-ovi_ulko-ovi_ulko-ovet
Avainlippu

Laadukas lämpöulko­-ovi pitää lämmitys­kustannukset kurissa

Energian hinta nousee vuosi vuodelta, ja lämmönpitävyyden merkitys uudisrakentamisessa ja remontoinnissa kasvaa jatkuvasti. Tästä syystä lämpöovi on nykypäivänä järkevä valinta – se on jokaisen kodin ulko-ovi. Vanhan, energiatehottoman oven vaihtaminen moderniin Lammin lämpöulko-oveen säästää lämmityskuluissa, ja kohentaa samalla asuntosi julkisivun ulkoasua.

Lämpöulko-ovi_plus-malli_ulko-ovet
Avainlippu

Lammin lämpöovet myös tukevana Plus-mallina ja pariovina

Lammin lämpöulko-ovet ovat paksuudeltaan 70 mm, ja oven kehä valmistetaan mäntylamelleista. Lämpöulko-ovi on saatavissa myös pariovena. Tavallista lämpöulko-ovea vielä jykevämpi vaihtoehto on Lammin Plus-ovi, jonka paksuus on 90 mm ja jonka lämmönpitävyys on vielä tavallista lämpöoveakin parempi. Lammin lämpöulko-oviin saat valmiiksi asennettuina kaikki tarvitsemasi lisävarusteet, kuten helat, kirjeluukut ja ovisilmät.

Miksi valita Lammin lämpöulko-ovet?

  • Lämmönpitävyys ja käytettävyys huippuluokkaa
  • Ovi valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveet huomioiden
  • Ovissa kolminkertainen lasitus ja kaksinkertainen tiivistys
  • Monia ovimalleja ja yksilöintivaihtoehtoja (esim. värit)
  • Ovet ”avaimet käteen” -periaatteella konkreettisesti
Suunnittele-uudet-ovet_ovistudio

Ovistudio

Suunnittele uusi ulko-ovesi Ovistudio-palvelussa. Testaa eri värejä sekä ovimalleja.