Lämpöulko-ovi on energiapihin valinta

Lammin lämpöulko-ovi on toimintavarma, ja se pysyy siistinä ja suorana. Ulko-ovi on turvallinen ja pitää lämmön sisällä myös haastavissa sääolosuhteissa, koska sekä oveen että karmiin asennetaan kestävä tiivistenauha. Näin saadaan aikaan aito, kaksinkertainen oven tiivistys. 

Valitse asuinrakennukseen ja varastoon kestävä lämpöovi

Lammin lämpöovi on erinomainen asuinrakennuksen tai lämpimän varaston ulko-ovi. Ulospäin avautuvat lämpöulko-ovemme täyttävät kaikki nykyaikaisen lämmönpitävyyden vaatimukset, ja tuplalämpörunko takaa sen, että ovi pysyy tiiviinä vielä vuosienkin käytön jälkeen. Ulko-oven ulommainen runko on jatkettu oksattomaksi, ja siksi oksien pihka ei nouse näkyviin. 

Laadukas lämpöulko-ovi pitää lämmityskustannukset kurissa

Energian hinta nousee vuosi vuodelta, ja lämmönpitävyyden merkitys uudisrakentamisessa ja remontoinnissa kasvaa jatkuvasti. Tästä syystä lämpöovi on nykypäivänä järkevä valinta - se on jokaisen kodin ulko-ovi. Vanhan, energiatehottoman oven vaihtaminen moderniin Lammin lämpöulko-oveen säästää lämmityskuluissa, ja kohentaa samalla asuntosi julkisivun ulkoasua.

Valmistamme lämpöulko-ovet mittatilaustyönä. Ovissa on tehokas polystyreenieriste ja kestävät kaksinkertaiset tiivisteet, jotka estävät ilmavuodon. Kolminkertainen lasitus varmistaa, ettei lämpö karkaa myöskään valoaukkojen kautta.

Lammin lämpöovet myös tukevana Plus-mallina ja pariovina

Lammin lämpöulko-ovet ovat paksuudeltaan 70 mm, ja oven kehä valmistetaan mäntylamelleista. Lämpöulko-ovi on saatavissa myös pariovena. Tavallista lämpöulko-ovea vielä jykevämpi vaihtoehto on Lammin Plus-ovi, jonka paksuus on 90 mm ja jonka lämmönpitävyys on vielä tavallista lämpöoveakin parempi. 

Lammin lämpöulko-oviin saat valmiiksi asennettuina kaikki tarvitsemasi lisävarusteet, kuten helat, kirjeluukut ja ovisilmät. Lue lisää ovien lisävarusteista!

Alan korkein kotimaisuusaste

Käytämme korkealaatuisia, kotimaisia materiaaleja. Osoituksena tuotteidemme korkeasta kotimaisuusasteesta ne on merkitty Avainlippu-merkillä.

Markkinoiden parhaat takuut

Tiedämme, että tuotteemme kestävät aikaa. Siksi voimme myöntää tuotteillemme erilaisia takuita riippuen tuoteryhmästä. Takuita annetaan sekä ikkunoista että ovista.

Reklamaatioprosentti lähes nollassa

Tuotteistamme jätetään reklamaatioita vain harvoin. Suurin osa reklamaatioista liittyy kuljetusvahinkoihin, jotka kuuluvat takuun piiriin.

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ovi kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ovet. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.