Signal Window -ikkunat_signaali-ikkunat_antenni-ikkunat

Signal Window -ikkunat

Sisätilojen kuuluvuusongelmiin on nyt olemassa vaivaton ja kustannustehokas ratkaisu: Lammin Signal Window -ikkunat! Signaali-ikkuna on täysin huoltovapaa ikkunaratkaisu, joka ei tarvitse sähköä toimiakseen.

Ikkuna parempiin yhteyksiin

Nykyaikaisissa, energiatehokkaissa rakennusmateriaaleissa on tietenkin monia hyviä puolia, mutta usein ne vaikeuttavat signaalien kulkua rakenteiden läpi. Tästä seuraavat mm. huono matkapuhelinten kuuluvuus ja pätkivä verkkoyhteys sisätiloissa. Lammin Signal Window® –ikkunat voidaan asentaa mihin tahansa rakennukseen kohteesta tai rakennusmateriaaleista riippumatta. Kun signaali-ikkunat (ts. antenni-ikkuna) ovat kerran asennettu, ne eivät tämän jälkeen vaadi huoltoa tai sähköä toimiakseen. Siksi signaali-ikkuna on nopein ja kustannustehokkain tapa parantaa sisätilojen huonoa kuuluvuutta remontoinnin yhteydessä tai varmistaa maksimaalinen kuuluvuus uudisrakentamisessa. Tutustu ratkaisun alkuperäiseen esittelyvideoon alta:

Signal Window -ikkunat_Lammin ikkunat ja ovet
Avainlippu

Miten Lammin Signal Window toimii?

Lammin Signal Window on ensimmäinen suomalainen ikkunaratkaisu, jonka tavoitteena on parantaa mobiiliverkon kuuluvuutta sisätiloissa. Signaali-ikkunan koko pinta-ala toimii reittinä signaaleille, jonka vuoksi matkapuhelinsignaalit (2G, 3G, 4G/LTE, 5G) läpäisevät ikkunan jopa tuhat kertaa tehokkaammin kuin tavalliset ikkunat. Lammin Signal Window -teknologiaominaisuus voidaan lisätä vapaasti rakennuksen mihin tahansa ikkunan lasiin. Jotta sisätiloissa saavutetaan paras mahdollinen kuuluvuus, kannattaa uudisrakennus- tai saneerauskohteen kokonaisuutta suunnitella etukäteen myös kuuluvuuden kannalta. Ikkunoiden sijoittelussa tulisi huomioida mm. rakennuksen ympäristö, geometria, käytetyt ulkovaipan rakennusmateriaalit ja signaalien mahdolliset tulokulmat – näissä asioissa sinua auttavat sekä Lammin Ikkunan asiantuntijat että vapaasti ladattavissa oleva Signal Window -opas.

Lammin Signal Window -ikkunoiden merkittävimmät hyödyt sinulle:

  • Täysin huoltovapaa. Asennuksen jälkeen voit nauttia huolettomasti hyvästä kuuluvuudesta sisätiloissa.
  • Ei käytä sähköä. Ikkunoista ei aiheudu sinulle ylimääräisiä kustannuksia.
  • Ei heikennä ikkunoiden U-arvoa. Ikkunasi ovat jatkossakin energiatehokkaat, eikä sisätilojen lämpö karkaa harakoille.
  • Toimii kaikkien puhelinoperaattoreiden liittymillä. Toimivuus perustuu ikkunan rakenteeseen, eikä ole riippuvainen muista tekijöistä.
  • Sopii mihin tahansa rakennukseen. Ikkunoiden ominaisuudet tai asennus eivät eroa tavallisista ikkunoista.
  • Tutkitusti toimiva. Signal Window -lasiratkaisuja on kehitetty 2010-luvun alusta lähtien. Viimeisimmät tutkimustulokset ovat vuodelta 2020.
Signal Window_signaali-ikkunat_antenni-ikkunat
Avainlippu

Parempi kuuluvuus yksilöllisillä ikkunaratkaisuilla

Lammin Signal Window -teknologiaominaisuus on saatavilla kaikkiin Lammin Ikkunat ja Ovet – tuotteisiin. Ominaisuudella varustettujen ikkunoiden ja ovien mitat, mallit, muodot, värisävyt, lasiosan energiatehokkuus, lasien turvaominaisuudet sekä muut lisäominaisuudet ja -varusteet valitaan kulloinkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toimitamme signaali-ikkunat niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin – tarvittaessa valmiiksi asennettuina. Saat ikkunoihin myös tarvitsemasi ikkunoiden lisävarusteet. Muista vain kysyä signaali-lasitusta tarjouspyynnön yhteydessä. Oheisesta painikkeesta löydät lisätietoa Signal Window -tekniikasta ja uusimmista tutkimustuloksista.

Lisätietoa signaali- ja antenni-ikkunoista:

Signal Window kuluttajille
Signal Window KULUTTAJILLE
Signal Window ammattilaisille
Signal Window AMMATTILAISILLE
Signal Window tekniikka ja tulokset
Signal Window TEKNIIKKA JA TULOKSET

Haluatko varmistaa sisätilojen kuuluvuuden?

Mikäli olet jo suunnittelemassa uuden kodin rakentamista tai vanhan remontointia, ole rohkeasti yhteydessä Lammin Ikkunan asiantuntijoihin. Autamme sinua kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä valinnoissa. Kerromme mielellämme lisää myös signaali- ja antenni-ikkunoista.

Signal Window -ikkunat_Ikkunastudio

Signal Window -ikkunat

Signaali-ikkunat eivät eroa malliltaan muista ikkunoista. Voit siis valita Signal Window -lasituksen kaikkiin ikkunoihin. Suunnittele uudet ikkunasi muotoineen ja väreineen Ikkunastudio-palvelussa.