Ikkunoiden lisävarusteet

Laadukkaat helat, sälekaihtimet ja muut lisävarusteet tekevät Lammin ikkunoista entistäkin käytännöllisemmät ja turvallisemmat. Saat kotisi uusiin ikkunoihin tarvitsemasi lisävarusteet valmiiksi asennettuina.

Kestävät helat ja sulkijat ikkunoihin

Ikkunoissamme käytetään turvallisia ja laadukkaita heloja ja käytännöllisiä sulkijoita, jotka kestävät käyttöä vuosikymmeniä. Helat, sulkijat ja muut yksityiskohdat toteutetaan aina siten, että ikkunoiden tyyli pysyy yhtenäisenä, eivätkä esimerkiksi helat erotu liiaksi esille ikkunan puitteista.

Suojaa kotiasi sälekaihtimilla

Sälekaihtimilla suojaat kotisi auringonvalolta ja uteliailta katseilta. Sälekaihtimet tuovat uusia mahdollisuuksia myös sisustukseen: kaihtimien ansiosta voit valita kotiin läpikuultavat kangasverhot tai jättää verhot kokonaan pois. Meiltä saat kotisi ikkunoihin joko perinteiset tai integroidut sälekaihtimet. Sälekaihtimien asentaminen suoraan Lammin tehtaalla kannattaa: näin kaihtimien asennustyön jäljet jäävät mahdollisimman pieniksi.

Tuuleta kotia turvallisesti

Asennamme ikkunoihin aukipitolaitteet, joiden avulla voit tuulettaa läpivedolla kotia ilman pelkoa kiinni paukahtavista ikkunoista. Hyönteisverkot puolestaan estävät kutsumattomia vieraita pääsemästä asuntoon tuuletuksen aikana. 

Tilaa juuri sellainen ikkuna kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ikkunat. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.