Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Lammin Single yksinuppinen sälekaihdinsäätö_Lammin Ikkuna Oy Kategoria: Ikkunat

UUTUUS: Lammin Single – yksinuppinen sälekaihdinsäätö

Lammin ikkunoihin ja oviin on jatkossa saatavilla yksinuppinen, integroitu sälekaihdin – Lammin Single. Kyseessä on normaali integroitu sälekaihdin, joka asennetaan tehtaalla ikkunaan valmiiksi. Tavanomaisen säätötangollisen tai kaksinuppisen sälekaihtimen säätömekanismin tilalle kehitetty yksinuppinen sälekaihdinsäätö on moderni, huomaamaton ja helppokäyttöinen. Se sopii kaikenlaisiin kohteisiin ja erivärisiin ikkunoihin.

Yksinuppinen säätö integroituun sälekaihtimeen

Jos haluat ikkunoiden ja ovien sälekaihtimien säätömekanismeista yksinkertaiset ja huomaamattomat, Lammin Single on sinun valintasi. Toki voit valita sälekaihtimet myös perinteisellä säätökahvalla tai kaksinuppisena – ne ovat edelleen Lammin Ikkunan valikoimassa mukana.

Yksinuppinen säädin on halkaisijaltaan 25 mm ja korkeudeltaan 12 mm – se on siten huomaamaton ja sulautuu ikkunaan hienosti. Myös kaihtimen nostaminen on helppoa ja nopeaa, eikä narut jää roikkumaan huoneen puolelle. Integroitujen sälekaihtimien ja yksinuppisen säätömekanismin ehdoton etu on se, ettei ulkopuolisia naruja ole. Näin esimerkiksi kissat eivät pääse naruja repimään tai pureksimaan. Lammin Single on myös lapsiturvallinen, kun säätönarut ovat ulkopuitteen välitilassa.

Säätönuppi on modernilla tavalla muotoiltu ja huomaamaton. Säätönuppi on mahdollista valita kuudella eri värillä: valkoinen, tummanharmaa, beige, ruskea, vaalean harmaa tai musta. Nuppi saadaan siten mukautumaan esimerkiksi ikkunan sisäpuitteen väriin harmonisesti. 

Lammin_Single_yksinuppinen_integroitu_salekaihdin_varivaihtoehdot_Lammin_Ikkuna

Miksi valita Lammin Single -yksinuppinen sälekaihdin?

  • Moderni ja huomaamaton design
  • Ei huoneen puolella roikkuvia säätönaruja
  • Väri valittavissa esim. ikkunan sisäpuitteen värin mukaan
  • Helppo ja nopea käyttää
  • Asennettavissa tarvittaessa myös jälkikäteen
  • Lapsi- ja eläinturvallinen valinta

Miten saat Lammin Singlen ikkunoihisi?

Kun tilaat ikkunoita tai ovia Lammin Ikkunan alue-edustajalta, jälleenmyyjältä lähimmästä rautakaupastasi tai verkkokaupasta, muista kysyä yksinuppista sälekaihdinta. Näin tuote voidaan lisätä jo olemassa olevaan tai uuteen tarjoukseen. Yksinuppisen, integroidun sälekaihtimen saa valmiiksi asennettuna tehtaalta. Ota yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö. Lammin Single -säädinmekanismin toimittaa Muoviitala Oy.

Yksinuppinen_salekaihtimen_saatomekanismi_Lammin_Ikkunat_ja_Ovet