Lammin ikkunan arvot

Arvot ja strategia

Lammin Ikkuna on suomalaisten luotettu kumppani ja laadukkaista tuotteistaan tunnettu ikkuna- ja ovivalmistaja. Toimintaamme ohjaavat yksilöä kunnioittavat arvot ja kotimaista tuotantoa vaaliva ajatusmaailma.

Visio

Lammin Ikkuna on suomalaisten kuluttajien, taloyhtiöiden ja rakennusliikkeiden luotetuin kumppani ikkuna- ja oviprojekteissa.

Missio

Lammin Ikkuna luo elämänmittaista arvoa asiakkailleen laadukkaiden ovien ja ikkunoiden sekä asiantuntevan palvelun avulla kaikkialla Suomessa ja ulkomailla.

Arvot

Toimintaamme ohjaavat viisi arvoa: asiakaslähtöisyys, suomalaisuus, suoraselkäisyys, tinkimätön laatu ja vastuullisuus. Katso alta video, jossa myyntijohtajamme kertoo, miten suomalaisuus näkyy meidän toiminnassa. Alta löydät tarkempaa tietoa toimintatavoista, joita arvomme ohjaavat.

Asiakaslähtöisyys

Koko tuotantotoimintamme perustuu asiakaslähtöiseen mittatilaustuotantoon niin ikkunoissa kuin ovissa. Kaikki ikkunat valmistetaan 1 millimetrin tarkkuudella ja ovet puolestaan 10 millimetrin tarkkuudella: Lammilta asiakas saa siis juuri sellaiset tuotteet kuin hän haluaa aina tuotemallista pintakäsittelyyn ja lisävarusteisiin asti. Asiantuntijamme palvelevat henkilökohtaisesti ikkuna- ja oviprojektien alusta loppuun saakka. Asiakaslähtöisyys kulminoituu sanontaan ”meillä vastataan puhelimeen”.

Suomalaisuus

Lammin Ikkuna on aidosti suomalainen yritys, jonka omistaa 100 % kolme suomalaista ikkuna- ja ovialan asiantuntijaa. Käytämme tuotteiden valmistuksessa ensisijaisesti suomalaisia raaka-aineita ja alihankkijoita. Lammin Ikkuna on Suomalaisen työn liiton jäsen ja voimme ylpeänä kertoa kantavamme Avainlippu-merkkiä. Emme ”sinivalkopese” toimintaamme, vaan teemme töitä suomalaisen käsityön eteen nyt ja tulevaisuudessa.

Suoraselkäisyys

Suoraselkäisyys tarkoittaa Lammin Ikkunalla sitä, että sanomme asiat ammattimaisesti ja suoraan. Teemme sen, mitä lupaamme. Emme puhu pahaa kilpailijoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, joita ilman meillä ei olisi liiketoimintaa. Kannamme suoraselkäisesti vastuun tuotevirheistä ja otamme asiakaspalautteet tosissaan. Neuvomme mielellämme ikkunoihin ja oviin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten uusien tuotteiden hankkimisesta, tuotteiden huollosta tai päivittämisestä.

Tinkimätön laatu

Asiakas saa Lammin Ikkunalta alan parasta laatua olevat ikkunat ja ovet, yksilöllisesti tuotettuna. Jatkuvaa tuotekehitystä tehdään asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Laatulupauksemme kattaa koko palveluketjun ja tuotteiden elinkaaren ajan. Annamme asiakkaillemme takuut, jotka pitää. Laadulla emme tarkoita vain tuotelaatua, vaan myös henkilökohtaista palvelua, jota saat kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Vastuullisuus_Lammin-Ikkunan-arvot

Vastuullisuus

Vastuullisuus Lammin Ikkunalla lähtee liikkeelle kannattavasta liiketoiminnasta. Arvostamme työntekijöitämme ja pidämme heistä huolta töissä ja vapaa-ajalla. Ympäristövastuumme kulminoituu ekologiseen tuotantoon sekä ”lähiruokamaisuuteen”. Tuemme suomalaista urheilua ja olemme mukana kehittämässä puusepänteollisuutta useiden järjestöjen kautta. Alihankintaketjumme on läpinäkyvä ja vastuullinen. Lue lisää vastuullisuudesta oheisesta linkistä.

Pyydä tarjous_Lammin Ikkunan tarina

Pyydä tarjous Lammilaisista ikkunoista

Suomalaiset ja paikallisesti Lammilla valmistetut ikkunat tehdään mittatilaustyönä juuri sinua varten. Pyydä tarjous ja laitetaan kotisi uuteen uskoon!