Liukuovet

Liukuovien ansiosta voit yhdistää kätevästi kodin sisätilat ja pihan toisiinsa. Kulku terassille käy avoimesta liukuovesta helposti, jolloin asunnon viihtyvyys kasvaa. Liukuovet ovat myös tilankäytön kannalta tehokas valinta. 

Liukuovi mahdollistaa tilan monipuolisen käytön

Liukuovi on käytännöllinen valinta terassin tai parvekkeen oveksi. Lammin lasiliukuovi päästää runsaasti valoa sisään, ja sen ansiosta ulkotilojen yhdistäminen asunnon sisätilaan käy vaivattomasti. Erityisesti kesäaikaan liukuovea on mukava pitää auki vaikkapa koko päivän, jolloin kulku sisätilojen ja pihan välillä on mutkatonta. 

Liukuovi on parhaimmillaan ahtaissa tiloissa: se ei vaadi saranaoven tavoin avautumistilaa, ja siksi se sopii hyvin tiloihin, joissa saranaovi ei mahdu helposti aukeamaan. Suuren lasipinta-alan ansiosta lasiliukuovi päästää runsaasti luonnonvaloa sisälle, mikä luo tilaan kuin tilaan avaruuden tuntua. 

Kestävät liukuovet puu- tai alumiinipinnalla

Lammin ovimallistoon kuuluu kaksi puurunkoista liukuovea: alumiinipintainen ILOA-ovi ja puupintainen ILO-ovi. Liukuovien muotokieli on linjakas ja ajattoman tyylikäs, ja niiden tiivistykset on toteutettu pitämään kylmä ja melu oven ulkopuolella vaativissakin olosuhteissa. Siksi liukuoviemme energiatehokkuus on huippuluokkaa.

Lasiliukuoven rinnalle sopivat ikkunat

Lasiliukuoven rinnalle voit hankkia kiinteät tai avautuvat ikkunat, jotka vastaavat teknisiltä ominaisuuksiltaan liukuovia ja sopivat muotoilultaan hyvin niiden oheen. Kiinteän osan eristyslasielementti on karmissa ilman erillistä puitekehää, ja valoaukko on suurempi kuin liukuvassa osassa.

Alan korkein kotimaisuusaste

Käytämme korkealaatuisia, kotimaisia materiaaleja. Osoituksena tuotteidemme korkeasta kotimaisuusasteesta ne on merkitty Avainlippu-merkillä.

Markkinoiden parhaat takuut

Tiedämme, että tuotteemme kestävät aikaa. Siksi voimme myöntää tuotteillemme jopa 10 vuoden tuotetakuun ja 5 vuoden teknisen rakennetakuun.

Reklamaatioprosentti lähes nollassa

Tuotteistamme jätetään reklamaatioita vain harvoin. Suurin osa reklamaatioista liittyy kuljetusvahinkoihin, jotka kuuluvat takuun piiriin.

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ovi kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ovet. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.