Lammin liukuovet_liukuovi_2

Liukuovet

Liukuovien ansiosta voit yhdistää kätevästi kodin sisätilat ja pihan toisiinsa – liukuovi on näyttävä ja valoisa ovi terassille. Kulku terassille käy avarasta, avoimesta liukuovesta helposti, jolloin asunnon viihtyvyys ja käytettävyys kasvaa. Lasiliukuovet ovat myös tilankäytön kannalta tehokas valinta – tilaa uudet liukuovet meiltä!

Liukuovi mahdollistaa tilan monipuolisen käytön

Liukuovi on käytännöllinen valinta – se on toimiva ja näyttävä ovi esimerkiksi terassille tai parvekkeelle. Lammin lasiliukuovi päästää runsaasti valoa sisään, ja sen ansiosta ulkotilojen yhdistäminen asunnon sisätilaan käy vaivattomasti. Erityisesti kesäaikaan liukuovea on mukava pitää auki vaikka koko päivän, jolloin kulku sisätilojen, terassin ja pihan välillä on mutkatonta. Liukuovi on parhaimmillaan ahtaissa tiloissa: se ei vaadi saranaoven tavoin avautumistilaa, ja siksi se sopii hyvin tiloihin, joissa saranaovi ei mahtuisi helposti aukeamaan. Erittäin suuren lasipinta-alan ansiosta lasiliukuovi päästää runsaasti luonnonvaloa sisälle, mikä luo tilaan kuin tilaan avaruuden tuntua.

Puupintainen liukuovi_alumiinipintainen liukuovi
Avainlippu

Kestävät liukuovet puu- tai alumiinipinnalla

Lammin ovimallistoon kuuluu kaksi puurunkoista lasiliukuovea: alumiinipintainen ILOA-ovi ja puupintainen ILO-ovi. Liukuovien muotokieli on linjakas ja ajattoman tyylikäs, ja niiden tiivistykset on toteutettu pitämään kylmä ja melu oven ulkopuolella vaativissakin olosuhteissa. Siksi liukuoviemme energiatehokkuus on huippuluokkaa. Ohessa on esimerkki Lammin liukuovesta kerrostalohuoneistossa, mutta tuote on erityisen suosittu omakotitaloissa. Liukuovet voidaan yksilöidä eri tavoin, esimerkiksi erilaisin pintakäsittelyin (lisätietoa löydät ovien lisävarusteista).

Liukuovi ja iso ikkuna
Avainlippu

Lasiliukuoven rinnalle sopivat ikkunat

Lasiliukuoven rinnalle voit hankkia kiinteät tai avautuvat ikkunat, jotka vastaavat teknisiltä ominaisuuksiltaan liukuovia ja sopivat muotoilultaan hyvin niiden oheen. Kiinteän osan eristyslasielementti on karmissa ilman erillistä puitekehää, ja valoaukko on suurempi kuin liukuvassa osassa. Liukuovien suoritustasot on mitattu VTT:llä. Ohessa on yksi esimerkki Lammin liukuovesta, jonka avulla kulku olohuoneesta terassille käy vaivatta.

Tutustu Lammin liukuovien vaihtoehtoihin:

Puupintainen liukuovi_Lammin liukuovet
PUUPINTAISET LIUKUOVET (Lataa tuotekortti)
Alumiinipintainen liukuovi_Lammin liukuovet
ALUMIINIPINTAISET LIUKUOVET (Lataa tuotekortti)

Miksi kannattaa valita Lammin liukuovi?

  • Kestävä ja elegantti design
  • Yhdistää asunnon sisätilat ja ulkotilat toisiinsa näyttävällä tavalla
  • Sopii erityisesti parvekkeen sekä terassin oveksi
  • On mahdollista yksilöidä esimerkiksi eri värein tai pintakäsittelyin
  • Liukuoven voi tilata samaan aikaan muiden tuotteiden (esim. ikkunoiden) kanssa
Lammin liukuovet_tarjouspyyntö

Tilaa uudet liukuovet

Meiltä saat laadukkaat, kestävät ja energiatehokkaat liukuovet kotisi terassin tai parvekkeen oveksi.