Lammin liukuovet_liukuovi

Liukuovet

Liukuovien ansiosta voit yhdistää kätevästi kodin sisätilat ja pihan toisiinsa – liukuovi on näyttävä ja valoisa ovi terassille. Kulku terassille käy avarasta, avoimesta liukuovesta helposti, jolloin asunnon viihtyvyys ja käytettävyys kasvaa. Lasiliukuovet ovat myös tilankäytön kannalta tehokas valinta.

Liukuovi mahdollistaa tilan monipuolisen käytön

Liukuovi on käytännöllinen valinta – se on toimiva ja näyttävä ovi terassille tai parvekkeelle. Lammin lasiliukuovi päästää runsaasti valoa sisään, ja sen ansiosta ulkotilojen yhdistäminen asunnon sisätilaan käy vaivattomasti. Erityisesti kesäaikaan liukuovea on mukava pitää auki vaikka koko päivän, jolloin kulku sisätilojen, terassin ja pihan välillä on mutkatonta. Liukuovi on parhaimmillaan ahtaissa tiloissa: se ei vaadi saranaoven tavoin avautumistilaa, ja siksi se sopii hyvin tiloihin, joissa saranaovi ei mahtuisi helposti aukeamaan. Erittäin suuren lasipinta-alan ansiosta lasiliukuovi päästää runsaasti luonnonvaloa sisälle, mikä luo tilaan kuin tilaan avaruuden tuntua.

Puupintainen liukuovi_alumiinipintainen liukuovi
Avainlippu

Kestävät liukuovet puu- tai alumiinipinnalla

Lammin ovimallistoon kuuluu kaksi puurunkoista lasiliukuovea: alumiinipintainen ILOA-ovi ja puupintainen ILO-ovi. Liukuovien muotokieli on linjakas ja ajattoman tyylikäs, ja niiden tiivistykset on toteutettu pitämään kylmä ja melu oven ulkopuolella vaativissakin olosuhteissa. Siksi liukuoviemme energiatehokkuus on huippuluokkaa.

Liukuovi ja iso ikkuna
Avainlippu

Lasiliukuoven rinnalle sopivat ikkunat

Lasiliukuoven rinnalle voit hankkia kiinteät tai avautuvat ikkunat, jotka vastaavat teknisiltä ominaisuuksiltaan liukuovia ja sopivat muotoilultaan hyvin niiden oheen. Kiinteän osan eristyslasielementti on karmissa ilman erillistä puitekehää, ja valoaukko on suurempi kuin liukuvassa osassa.

Miksi kannattaa valita Lammin liukuovi?

  • Kestävä ja elegantti design
  • Yhdistää asunnon sisätilat ja ulkotilat toisiinsa
  • Sopii sekä parvekkeen että terassin oveksi
  • On mahdollista yksilöidä esimerkiksi eri värein
  • Liukuoven voi tilata samaan aikaan muiden tuotteiden kanssa