Liukuovet

Liukuovien ansiosta voit yhdistää kätevästi kodin sisätilat ja pihan toisiinsa - liukuovi on näyttävä ja valoisa ovi terassille. Kulku terassille käy avarasta, avoimesta liukuovesta helposti, jolloin asunnon viihtyvyys ja käytettävyys kasvaa. Lasiliukuovet ovat myös tilankäytön kannalta tehokas valinta.

Liukuovi mahdollistaa tilan monipuolisen käytön

Liukuovi on käytännöllinen valinta - se on toimiva ja näyttävä ovi terassille tai parvekkeelle. Lammin lasiliukuovi päästää runsaasti valoa sisään, ja sen ansiosta ulkotilojen yhdistäminen asunnon sisätilaan käy vaivattomasti. Erityisesti kesäaikaan liukuovea on mukava pitää auki vaikka koko päivän, jolloin kulku sisätilojen, terassin ja pihan välillä on mutkatonta. 

Liukuovi on parhaimmillaan ahtaissa tiloissa: se ei vaadi saranaoven tavoin avautumistilaa, ja siksi se sopii hyvin tiloihin, joissa saranaovi ei mahtuisi helposti aukeamaan. Erittäin suuren lasipinta-alan ansiosta lasiliukuovi päästää runsaasti luonnonvaloa sisälle, mikä luo tilaan kuin tilaan avaruuden tuntua. 

Kestävät liukuovet puu- tai alumiinipinnalla

Lammin ovimallistoon kuuluu kaksi puurunkoista lasiliukuovea: alumiinipintainen ILOA-ovi ja puupintainen ILO-ovi. Liukuovien muotokieli on linjakas ja ajattoman tyylikäs, ja niiden tiivistykset on toteutettu pitämään kylmä ja melu oven ulkopuolella vaativissakin olosuhteissa. Siksi liukuoviemme energiatehokkuus on huippuluokkaa.

Lasiliukuoven rinnalle sopivat ikkunat

Lasiliukuoven rinnalle voit hankkia kiinteät tai avautuvat ikkunat, jotka vastaavat teknisiltä ominaisuuksiltaan liukuovia ja sopivat muotoilultaan hyvin niiden oheen. Kiinteän osan eristyslasielementti on karmissa ilman erillistä puitekehää, ja valoaukko on suurempi kuin liukuvassa osassa.

Alan korkein kotimaisuusaste

Käytämme korkealaatuisia, kotimaisia materiaaleja. Osoituksena tuotteidemme korkeasta kotimaisuusasteesta ne on merkitty Avainlippu-merkillä.

Markkinoiden parhaat takuut

Tiedämme, että tuotteemme kestävät aikaa. Siksi voimme myöntää tuotteillemme erilaisia takuita riippuen tuoteryhmästä. Takuita annetaan sekä ikkunoista että ovista.

Reklamaatioprosentti lähes nollassa

Tuotteistamme jätetään reklamaatioita vain harvoin. Suurin osa reklamaatioista liittyy kuljetusvahinkoihin, jotka kuuluvat takuun piiriin.

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ovi kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ovet. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.