Lammin ikkunat ja ovet jälleenmyyjille

Ikkunat ja ovet jälleenmyyjille

Monet rautakaupat jälleenmyyvät Lammin laadukkaita ikkunoita ja ovia niin kuluttaja-asiakkaille kuin isompiinkin projekteihin. Teemme aktiivista yhteistyötä jälleenmyyjien kanssa ja tarjoamme kampanjaetuja useita kertoja vuodessa.

Ikkunoiden ja ovien jälleenmyynti

Lammin ikkunat ja ovet ovat edustettuina monissa suomalaisissa rautakaupoissa sekä rakentamiseen ja remontointiin erikoistuneissa kuluttajaliikkeissä. Jälleenmyyjäliikkeille tarjoamme hyvät puitesopimukset, jotka kannustavat tekemään ikkuna- ja ovikauppaa. Lisäksi kausittaiset tuotekampanjamme helpottavat myynnin tekemistä käytännössä. Koulutamme jälleenmyyjien edustajat tuotteisiimme ja pidämme kumppaneihimme aktiivisesti yhteyttä nimettyjen myyntipäälliköiden toimesta (Ilkka Laukkarinen ja Mikko Savolainen). Teemme yhteistyötä muun muassa seuraavien jälleenmyyjien kanssa:

ikkunat ja ovet jälleenmyyjille_ikkuna ja ovikampanjat
Avainlippu

Ikkuna- ja ovikampanjat

Lammin Ikkunan kampanjoiden tarkoituksena on edistää jälleenmyyjäliikkeiden ikkuna- ja ovimyyntiä. Säännöllisesti toteutetut ikkuna- ja ovikampanjat rakennetaan jälleenmyyjien toiveet huomioiden ja ehdoiltaan kannattaviksi myynnin helpottamiseksi. Kampanjoiden tukena ovat monipuoliset markkinointimateriaalit, jotka saat käyttöösi Lammin vastaavalta myyntipäälliköltä. Jos liikkeesi haluaa toteuttaa oman kampanjan, ole rohkeasti yhteydessä ja ehdota kokonaisuutta!

ikkunat ja ovet jälleenmyyjille_koulutus ja yhteydenpito
Avainlippu

Koulutus ja yhteydenpito

Jälleenmyyjäyhteistyöstä vastaavat myyntipäällikkömme tapaavat säännöllisesti jälleenmyyjäliikkeiden edustajia ja järjestävät TEAMS-etätapaamisia. Myyntipäälliköt kouluttavat sinun kauppasi edustajat Lammin ikkunoiden ja ovien yksityiskohtiin ja kilpailuetuihin. Näin helpotamme teidän myyntityötä käytännössä. Koulutuksen lisäksi meihin saa aina olla yhteydessä ja kysyä apua asiakasprojekteihin. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden ja lisävarusteiden valinnassa.

Ikkunat ja ovet jälleenmyyjille_suunnittelutyökalut
Avainlippu

Suunnittelutyökalut myyntityön tukena

Lammin Ikkunan suunnittelutyökalut – Ikkunastudio, Ovistudio ja Pro Studio – auttavat sinua myyntityössäsi. Voit selailla esimerkiksi ovivalikoimaa suoraan Ovistudio-palvelussa yhdessä asiakkaasi kanssa. Toisaalta taas voit esitellä tuotteita lisättyä todellisuutta hyödyntävällä Pro Studio -applikaatiolla omissa toimitiloissasi. Applikaatio on ladattavissa maksutta sekä Android- että iOS-laitteille.

Jälleenmyyjäliikkeitä meillä palvelevat:

Viisi syytä suositella Lammin ikkunoita ja ovia

  • Kotimaisessa omistuksessa oleva suomalainen yhtiö ja asiakkaiden tuntema brändi
  • Tuotteet ovat ikkuna- ja ovialan laadukkaimpia ja energiatehokkaimpia – emme valmista ”bulkkia”
  • Lammin Ikkunalta saa henkilökohtaista ja suoraselkäistä palvelua projektien alusta loppuun
  • Monipuoliset lisävarusteet ja yksilöintimahdollisuudet (esim. koot, värit) kaikissa tuotteissa
  • Nopeat toimitusajat ja pitkät takuut, jotka pitävät

Inspiraatiota asiakkaidesi ikkuna- ja oviprojekteihin:

Ikkunat ja ovet jälleenmyyjille_9
Ikkunat ja ovet jälleenmyyjille_4
Ikkunat ja ovet jälleenmyyjille_7
Ikkunat ja ovet jälleenmyyjille_3
Ikkunat ja ovet jälleenmyyjille_6
Ikkunat ja ovet jälleenmyyjille_2
Ikkunat ja ovet jälleenmyyjille_10
Ikkunat ja ovet jälleenmyyjille_8
Suosittele asiakkaallesi ja tienaa_ikkunat ja ovet jälleenmyyjille_pyydä tarjous

Suosittele suomalaista laatua!

Suosittele energiatehokkaita ja aidosti suomalaisia Lammin tuotteita asiakkaallesi – laadukkaat tuotteet takaavat asiakastyytyväisyyden.