Puu-alumiini-ikkunat

Energiatehokkaat puu-alumiini-ikkunat sopivat erinomaisen säänkeston ja huoltovapaan alumiinipinnan vuoksi monenlaisiin kohteisiin. 

Puu-alumiini-ikkunoissa perinteinen tyyli yhdistyy erinomaiseen säänkestoon

Puu-alumiini-ikkunassa yhdistyvät erinomainen säänkesto ja perinteinen puumateriaali. Kun kotimaisesta puusta valmistetut karmit ja sisäpuitteet yhdistetään alumiiniseen ulkopuitteeseen, syntyy kokonaisuus, joka kestää vaihtelevia sääolosuhteita erinomaisesti. Saat ikkunoiden puu- ja alumiiniosiin haluamasi pintakäsittelyn. Myös karmien värin voit päättää itse. 

Puu-alumiini-ikkuna on kestävä ja tyylikäs

Puu-alumiini-ikkunat sopivat sekä uudiskohteisiin että remontoitaviin taloihin. Uusissa ikkunoissa yhdistyvät hyvä energiatehokkuus ja säänkesto. Ne ovat erinomainen valinta silloin, kun remontoitavaan kohteeseen halutaan puurakenteiset ikkunat, jotka kestävät kauniina vuodesta toiseen ilman huoltoa. 

Alan korkein kotimaisuusaste

Käytämme korkealaatuisia, kotimaisia materiaaleja. Osoituksena tuotteidemme korkeasta kotimaisuusasteesta ne on merkitty Avainlippu-merkillä.

Markkinoiden parhaat takuut

Tiedämme, että tuotteemme kestävät aikaa. Siksi voimme myöntää tuotteillemme jopa 10 vuoden tuotetakuun ja 5 vuoden teknisen rakennetakuun.

Reklamaatioprosentti lähes nollassa

Tuotteistamme jätetään reklamaatioita vain harvoin. Suurin osa reklamaatioista liittyy kuljetusvahinkoihin, jotka kuuluvat takuun piiriin.

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ikkuna kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ikkunat. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.