Puu-alumiini-ikkunat

Energiatehokkaat puu-alumiini-ikkunat sopivat erinomaisen säänkeston ja huoltovapaan alumiinipinnan vuoksi monenlaisiin kohteisiin. Puukarmilla, puisilla sisäosilla ja alumiinisella ulkopuitteilla varustetut ikkunat ovat erinomainen vaihtoehto silloin kun tekeillä on ikkunaremontti - puu-alumiini-ikkuna onkin monipuolinen ja kestävä vaihtoehto erilaisiin julkisivuihin.

Puu-alumiini-ikkunassa perinteinen tyyli yhdistyy erinomaiseen säänkestoon

Puu-alumiini-ikkunassa yhdistyvät erinomainen säänkesto ja moneen sisustukseen sopiva, perinteinen puumateriaali. Kun kotimaisesta puusta valmistetut pokat ja sisäpuitteet yhdistetään alumiiniseen ulkopuitteeseen, syntyy kokonaisuus, joka kestää vaihtelevia sääolosuhteita erinomaisesti. Ikkunoiden puu- ja alumiiniosiin on valittavissa haluamasi pintakäsittely. Myös karmien väri on itse valittavissa sisustukseen sopivaksi. 

Puu-alumiini-ikkuna on kestävä ja tyylikäs

Puu-alumiini-ikkunat sopivat sekä uudiskohteisiin että remontoitaviin taloihin, on kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo, kerrostalo tai julkiskohde. Uusissa ikkunoissa yhdistyvät hyvä energiatehokkuus ja erilaisten säiden kestävyys. Ne ovat erinomainen valinta silloin, kun rakennettavaan tai saneerattavaan kohteeseen halutaan puurakenteiset ikkunat, jotka kestävät kauniina myös ulkopinnaltaan vuodesta toiseen, ilman huoltotarvetta. 

Alan korkein kotimaisuusaste

Käytämme korkealaatuisia, kotimaisia materiaaleja. Osoituksena tuotteidemme korkeasta kotimaisuusasteesta ne on merkitty Avainlippu-merkillä.

Markkinoiden parhaat takuut

Tiedämme, että tuotteemme kestävät aikaa. Siksi voimme myöntää tuotteillemme erilaisia takuita riippuen tuoteryhmästä. Takuita annetaan sekä ikkunoista että ovista.

Reklamaatioprosentti lähes nollassa

Tuotteistamme jätetään reklamaatioita vain harvoin. Suurin osa reklamaatioista liittyy kuljetusvahinkoihin, jotka kuuluvat takuun piiriin.

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ikkuna kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ikkunat. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.