Trä-aluminiumfönster

Trä-aluminiumfönster

Lammin trä-aluminiumfönster är ett energieffektivt, hållbart och attraktivt val för både fristående och flerbostadshus, men även för fritidshus. Trä-aluminiumfönster finns både öppningsbara och fasta.

Öppningsbara och fasta trä-aluminiumfönster

Energieffektiva trä-aluminiumfönster är lämpliga för alla typer av byggnader på grund av deras utmärkta väderbeständighet och underhållsfria aluminiumyta. Fönster med träbågar, träinteriörer och ytterbågar av aluminium är ett utmärkt alternativ när fönsterrenovering pågår eller ett nytt hem byggs – ett trä-aluminiumfönster är ett mångsidigt och hållbart alternativ för alla fasader.

Trä-aluminiumfönster_Trä-aluminiumfönstret kombinerar traditionell stil med utmärkt väderbeständighet
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Trä-aluminiumfönstret kombinerar traditionell stil med utmärkt väderbeständighet

Trä-aluminiumfönstret kombinerar utmärkt väderbeständighet med traditionellt trämaterial som lämpar sig för många interiörer. När innerramar av finskt trä kombineras med en yttre ram i aluminium skapas en helhet som tål varierande väderförhållanden utmärkt. Önskad ytbehandling kan väljas för fönstrens trä- och aluminiumdelar, dessutom är fönstertillbehören heltäckande. Färgen på ramarna kan också väljas för att passa inredningen.

Trä-aluminiumfönster_Trä-aluminiumfönstret är slitstarkt och stilrent
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Trä-aluminiumfönster är slitstarkt och stilrent

Trä-aluminiumfönster lämpar sig för både nya och renoverade hus, vare sig det är ett småhus, ett radhus, ett flerfamiljshus eller en offentlig byggnad. De nya fönstren kombinerar bra energieffektivitet med motståndet mot olika väderförhållanden. De är ett utmärkt val när du vill bygga eller renovera träfönster, som håller vackert från år till år, utan behov av stort underhåll.

Jämför trä-aluminiumfönster och deras egenskaper

Öppna trä-aluminiumfönster
(MSE-A)

Öppna trä-aluminiumfönster (MSE-A)
Producerad_i_Finland_Avainlippu

De öppningsbara trä-aluminiumfönstren är underhållsfria och tål finska väderförhållanden mycket bra. De är energieffektiva och dämpar effektivt buller. MSE-A-fönstren kommer med förinstallerade praktiska öppningsanordningar, persienner och insektsnät. Fönster som kan öppnas passar alla rum och byggnader.

  • För alla typer av byggnader
  • Tillåter ventilation
  • Nödutgång

Fasta trä-aluminiumfönster
(MEK-A)

Fasta trä-aluminiumfönster (MEK-A)
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Ett fast trä-aluminiumfönster är ett säkert och hållbart val för varje hem. Med förinstallerade trä-aluminiumfönster får du praktiska tillbehör som rullgardiner. De massiva trä-aluminiumfönstren är perfekta för stora fönster i huset, som landskapsfönster.

  • För alla typer av byggnader
  • Kan göras i stora storlekar
  • Imponerande och stora fönster
Designa nya fönster_fönster studio

Designa nya trä-aluminiumfönster!

Designa dina nya fönster med hjälp av vår Fönster Studio.