Trä-aluminiumfönster

Energieffektiva trä-aluminiumfönster passar utmärkt i flera olika byggnader tack vare den hållbara och underhållsfria aluminiumytan. 

Trä-aluminiumfönster kombinerar klassisk stil med fantastisk väderbeständighet.

Trä-aluminiumfönster kombinerar fantastisk väderbeständighet med klassiskt trämaterial. Då man kombinerar karmarna och insidan som är tillverkade av inhemskt trä, med utsidan av aluminium, får man en helhet som klarar av omväxlande väderförhållanden perfekt. Du får den ytbehandling du önskar till fönstrens trä- och aluminiumdelar. Du kan även själv välja färgen på karmarna. 

Trä-aluminiumfönster är hållbara och snygga

Trä-aluminiumfönstren passar bra till såväl nyproduktion som renoveringsobjekt. I de nya fönstren kombineras energieffektivitet och väderbeständighet. De är ett utmärkt val då man önskar träramar till ett renoveringsobjekt, som håller flera år utan underhåll. 

Störst andel inhemsk tillverkning i branschen

Vi använder högklassiga, inhemska material. Våra produkter har det finländska Nyckelflagga-märket.

Bästa garantierna

Vi vet att våra produkter håller. Därför kan vi ge olika garantier för våra produkter beroende på produktgrupp. Garantier ges för både fönster och dörrar.

Reklamationsprocenten nästan noll

Det görs reklamationer på våra produkter väldigt sällan. Största delen handlar om leveransskador som täcks av garantin.

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de fönster du behöver

Vi designar och tillverkar fönster som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.