Mätning och design

Mätning och design

Vi tror att med personlig service och skräddarsydda produkter blir ditt drömhem enklare och säkrare. Därför tillverkar vi alltid fönster och dörrar på beställning efter dina önskemål, och erbjuder dig gratis mät- och designservice.

Specialtillverkade fönster och dörrar

Lammin fönster och dörrar tillverkas alltid på beställning. Självklart säljer vi även 24-timmarsprodukter direkt från lager, men i princip vill kunderna ha kundanpassade fönster och dörrar från oss. Mätning är en viktig del av fönster- och dörrupphandling. Vid behov kommer våra säljare på plats och mäter upp produktramarna åt dig. De hjälper dig också att välja rätt fönster och dörrar. Alternativt kan du själv mäta fönstren och beställa direkt från Lammins nätbutik (på finska).

Mätning och design_Rätt fönster och dörrar för dig
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Rätt fönster och dörrar för dig

Du är fri att välja design, form och rutmönster som passar dina fönster. Om du vill kan du få insektsramar och andra tillbehör till fönstren. Ljudisolering, hållbar och säker låsning är funktioner i alla våra fönster – så du behöver inte välja dem separat. Vi kommer att mäta öppningarna för dörrar och fönster på plats vid behov. På så sätt passar de färdiga fönstren och dörrarna sömlöst in i föremålet och håller tätt och dragfritt.

Mätning och design_Färgen på dörren skapar en kant på fasaden
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Färgen på dörren skapar en kant på fasaden

Dörrens utseende har stor inverkan på utseendet på bostadens fasad och ytterväggar. Utöver dörrmodell och mått kan du fritt välja karmdjup, färg och beslag. Välj till exempel en färg på ytterdörren som skapar kant och kontrast till ytterväggens färg. Fönstren får ett roligt och annorlunda intryck när du väljer en tvåfärgad ram, där in- och utsidan av ramen är målade i olika färger. Vi ger support och tips för att välja rätt lösningar för dig. Kontakta vår försäljning så designar vi rätt sorts fönster och dörrar åt dig!

Mätning och design_designverktyg

Designa rätt fönster och dörrar för dig

Fönster och dörrar kan utformas på många sätt. Vi har byggt flera verktyg och en smarttelefonapplikation Pro Studio för att stödja ditt designarbete.