Pardörrar och regeldörrar

Med pardörr eller regeldörr får du det där lilla extra till ingången. Man får även rikligt med extra bredd i dörren till garaget eller förrådet med en pardörr.

Mångsidiga par- och regeldörrar

Pardörrar på balkongen eller till altanen inför mer naturligt ljus i hemmet. Genom att öppna dem förenas rummet med altanen. En pardörr passar bra även i ett varmt lagerutrymme eller bilgarage, där en bred öppning är en praktisk lösning. Regeldörren passar däremot fint som ytterdörr: man kan öppna regeldörren för att skapa en bredare huvudingång vid behov.

Välj en pardörr till garaget, förrådet eller till balkongen

Tack vare en pardörr kan man utnyttja gårdsförrådet bättre, då t.ex. flytt av större möbler till utrymmet går lättare. En pardörr fungerar även bra i träverkstaden eller annat hobbyutrymme. 

Till balkongen och altanen passar pardörrar speciellt då man vill ha rikligt med ljus in i hemmet. Under den varmare årstiden får du mer ljus och utrymme när du lämnar pardörrarna till altanen öppna. 

Skapa en snygg fasad med regeldörrar

En regeldörr är inte bara praktisk, den är även snygg: den tar mer plats och påverkar fasadens utseende starkare. Man kan montera regeldörren i dörröppningen som fast eller öppningsbar. 

Till Lammis pardörrar kan du få färdigt monterade tillbehör som beslag, brevinkast och dörröga.

Läs mer om dörrars tilläggsutrustning!

Störst andel inhemsk tillverkning i branschen

Vi använder högklassiga, inhemska material. Våra produkter har det finländska Nyckelflagga-märket.

Bästa garantierna

Vi vet att våra produkter håller. Därför kan vi ge olika garantier för våra produkter beroende på produktgrupp. Garantier ges för både fönster och dörrar.

Reklamationsprocenten nästan noll

Det görs reklamationer på våra produkter väldigt sällan. Största delen handlar om leveransskador som täcks av garantin.

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de dörrar du behöver

Vi designar och tillverkar dörrar som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.