Pardörrar och regeldörrar_3

Pardörrar och regeldörrar

Med pardörrar och regeldörrar får du en välkomnande blick vid entrén till ditt hem. Garageparporten eller förvaringsparporten erbjuder också gott om åtkomstutrymme – det är en praktisk, lättanvänd och bred ytterdörrslösning som fortfarande är energieffektiv.

Dubbeldörrar och utbyggnader för flera ändamål

Dubbeldörren till balkongen och terrassen ger mycket naturligt ljus in i vardagsrummet. När de öppnas förbinder dubbeldörrar vardagsrummet med terrassen via en bred passage. Den energieffektiva och välisolerade pardörren fungerar även bra i ett varmt förvaringsutrymme eller garage, där en bred portöppning är en praktisk lösning för att flytta gods, samtidigt som den ger en effektiv ljudisolering. Tilläggsdörren däremot lämpar sig som ytterdörr till lägenheten: huvudentrén öppnas med en bred tillträdesöppning efter behov, vilket gör det mycket lättare att flytta in och ut eller flytta till exempel gods. Alla våra dörrar tillverkas på beställning efter kundernas önskemål.

Pardörrar och regeldörrar_Dubbeldörrar och utbyggnader för flera ändamål
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Välj en dubbeldörr till garage, förråd eller balkong

Tack vare dubbeldörren kan gårdsförrådet användas på ett mer mångsidigt sätt, eftersom det är lätt att flytta in stora föremål och möbler i utrymmet. Dubbeldörren är också ett utmärkt val för exempelvis en träverkstad eller annat hobbyrum – den håller effektivt värmen inne och ljudisolerar bra. Dubbeldörren till balkong och terrass passar särskilt bra när du vill ha mycket ljus i ditt hem. Välisolerade dubbeldörrars ljusöppningar tar fortfarande hand om energieffektiviteten i ditt hem. Du får även ett ljus och en känsla av rymd inomhus under den varma årstiden när du lämnar dubbeldörrarna på altanen öppna.

Pardörrar och regeldörrar_dubbeldörr till garage, förråd eller balkong
Producerad_i_Finland_Avainlippu

En regeldörr glittrar i husets fasad

Hemmets utbredda ytterdörr är ett bra val inte bara för dess praktiska funktion, utan också för dess synlighet: dörren får mer yta i fasaden, vilket har en starkare effekt på utseendet på husets fasad. Spridningen (förlängningen) kan monteras i dörröppningen antingen fast eller öppningsbar, stängd eller fönsterformad. Med Lammin pardörrar och tillbyggnader kan du få nödvändiga dörrtillbehör såsom beslag, brevluckor, nyckelhus och dörröglor.

Varför välja Lammin pardörrar och regeldörrar?

  • Dubbeldörren och förlängningsdörren möjliggör en bredare användning av utrymmet
  • Lammin Ikkuna erbjuder sina kunder omfattande garantier
  • Ett energieffektivt och attraktivt val för till exempel en huvuddörr
  • Kan individualiseras på många olika sätt (t.ex. färger, glasöppningar)
  • Brett utbud av ytterdörrar med stängda och glasförlängningar
Designa nya dörrar_Dörr Studio

Dörr Studio

Klicka dig själv till Dörr Studio, bläddra bland våra dörrmodeller och testa vilken dörr som passar dig!