Skjutdörrar_3

Skjutdörrar

Tack vare skjutdörrarna kan du bekvämt koppla ihop bostadens inredning och gården – skjutdörren är en prålig och ljus dörr till altanen. Tillgång till terrassen är lätt från den rymliga, öppna skjutdörren, vilket ökar komforten och användbarheten i lägenheten. Skjutdörrar är också ett utrymmeseffektivt val.

Skjutdörren möjliggör mångsidig användning av utrymmet

En skjutdörr är ett praktiskt val – det är en funktionell och imponerande dörr till altanen eller balkongen. Lammin skjutdörr i glas släpper in mycket ljus, vilket gör det enkelt att koppla utsidan till lägenhetens insida. Särskilt på sommaren är skjutdörrarna bekväma att hålla öppna hela dagen, då passagen mellan interiören, terrassen och gården är okomplicerad. Skjutdörren är som bäst i trånga utrymmen: precis som en gångjärnsdörr kräver den inget utrymme för att öppnas och passar därför bra i utrymmen där den gångjärnsdörren inte skulle passa lätt. Tack vare den mycket stora glasytan släpper glasskjutdörren in mycket naturligt ljus inuti vilket skapar en känsla av rymd i alla utrymmen. Alla Lammin-dörrar specialtillverkas efter kundens önskemål.

Skjutdörrar_Slitstarka skjutdörrar med trä- eller aluminiumyta
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Slitstarka skjutdörrar med trä- eller aluminiumyta

Lammins dörrkollektion innehåller två skjutdörrar i trä: en ILOA-dörr med aluminiumyta och en ILO-dörr med en träyta. Skjutdörrarnas formspråk är strömlinjeformat och tidlöst stilrent, och deras tätningar är designade för att hålla kyla och buller utanför dörren, även under krävande förhållanden. Det är därför energieffektiviteten hos våra skjutdörrar är på topp.

Skjutdörrar_Fönster passar intill glasskjutdörren
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Fönster passar intill glasskjutdörren

Vid sidan av glasskjutdörren kan du få fasta eller öppningsbara fönster som har samma tekniska egenskaper som skjutdörrarna och är väldesignade för sin design. Isolerglaselementet i den fasta delen är i en ram utan separat ram, och ljusöppningen är större än i den glidande delen.

Varför välja Lammin skjutdörrar?

  • Slitstark och elegant design
  • Förbinder interiör och exteriör av lägenheten
  • Lämplig som dörr till både balkong och terrass
  • Många möjligheter att individualisera till exempel med olika färger
  • Skjutdörren kan beställas samtidigt som övriga produkter
Skjutdörrar_offertförfrågan

Be om offert på kvalitetsskjutdörrar

Våra skjutdörrar är av högsta kvalitet. Dessa dörrar kommer att kröna ditt hus.