Skjutdörrar

Med hjälp av skjutdörrar kan du lätt förena hemmets insida och gård med varandra. Passagen till altanen går lätt genom en öppen skjutdörr, och bekvämligheten i bostaden ökar. Skjutdörrar är ett bra alternativ även med tanke på användning av utrymme. 

En skjutdörr möjliggör en mångsidig användning av utrymmet

En skjutdörr är ett praktiskt val som terrass- eller balkongdörr. Lammins glasskjutdörr släpper in mycket ljus och därför går det behändigt att förena terrassen eller balkongen med bostaden. Speciellt under sommaren är det skönt att hålla skjutdörren öppen då passagen mellan insidan och gården är lätt. 

En skjutdörr fungerar bäst i trånga utrymmen: den kräver inte öppningutrymmet som gångjärnsdörrar, och passar därför i mindre rum. Tack vare sin stora glasyta släpper skjutdörren in mycket naturligt ljus, vilket gör att utrymmet känns större. 

Tåliga skjutdörrar med trä- eller aluminiumbelägg

I Lammins dörrutbud ingår två skjutdörrar med trästomme: ILOA-dörren med aluminiumyta och ILO-dörren med träyta. Skjutdörrarna är linjeformade och tidlösa, och deras tätningar håller det kalla och oljud ute, även i krävande förhållanden. Därför är energieffektiviteten hos våra skjutdörrar högklassig.

Glasskjutdörrarna kombineras fint med fönster

Tillsammans med en glasskjutdörr kan du skaffa fasta (MEK/MEK-A) eller öppningsbara (MSE/MSE-A) fönster som motsvarar varandra till sina tekniska egenskaper och har en likartad design. Den fasta delens isoleringsglaselement är i karmen utan separat ram och ljusöppningen är större än den rörliga delen.

Störst andel inhemsk tillverkning i branschen

Vi använder högklassiga, inhemska material. Våra produkter har det finländska Nyckelflagga-märket.

Bästa garantierna

Vi vet att våra produkter håller. Därför kan vi ge olika garantier för våra produkter beroende på produktgrupp. Garantier ges för både fönster och dörrar.

Reklamationsprocenten nästan noll

Det görs reklamationer på våra produkter väldigt sällan. Största delen handlar om leveransskador som täcks av garantin.

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de dörrar du behöver

Vi designar och tillverkar dörrar som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.