Ljudisolerande dörrar_Lammin fönster och dörrar_2

Ljudisolerande dörrar

Ljudisolerade dörrar passar dig som uppskattar lugn och ro. I Lammins dörrkollektion hittar du funktionella ljudisolerande dörrar för alla situationer där lägenhetens ljudisolering ställer till utmaningar.

Lammin ljudisolerade dörrar är lämpliga för att minska bullret från vägtrafik och flygplan

En ljudisolerad dörr är nödvändig när lägenheten lätt utsätts för trafikbuller eller annat buller. När den är som bäst kan en ljudisolerad dörr dramatiskt förbättra ditt livskvalitet. Vid byte av dörr är det alltid värt att överväga om en ljudisolerande dörr skulle vara ett värdefullt val. Lammin ljudisolerade dörrar har ett liknande utseende som konventionella värmeytterdörrar, men de är konstruerade med mycket ljudisolerande material. Du kan alltså välja vilken dörrmodell du vill ha och fråga om den kan göras som en ljudisolerad dörr.

Ljudisolerade dörrar_Lammin ljudisolerade dörrar är lämpliga för att minska bullret från vägtrafik och flygplan
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Vårda lugnet i ditt hem med en ljudisolerad dörr

Lammin ljudisolerade dörrar är väl lämpade för ljudisolering oavsett ljudkälla. Så om ditt problem är luftburet buller, vägtrafikbuller eller flygbuller kan du få en passande dörr till ditt hem av oss. Våra ljudisoleringsdörrar har testats hos VTT. Dörrarna har en mycket hög grad av domesticering och är dessutom mycket energieffektiva.

Ljudisolerade dörrar_Vårda lugnet i ditt hem med en ljudisolerad dörr
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Välj en ljudisolerad termisk ytterdörr eller en aluminiumklädd dörr

När du vill hålla ljuden utanför lägenheten och värmen inne är det rätta valet för huvuddörren en ljudisolerad termisk ytterdörr. Väderbeständiga aluminiumklädda ljudisolerade dörrar passar däremot som altan- och balkongdörr vid sidan av aluminiumklädda fönster. Glasöppningar, dörrfärg och andra funktioner kan du fritt välja. Vi tillhandahåller även de dörrtillbehör du behöver till dina produkter.

Varför välja Lammin ljudisolerade dörrar?

  • Bästa ljudisoleringen jämfört med andra produkter
  • Energieffektivitet på högsta nivå
  • Brett utbud av dörrmodeller som kan anpassas
  • Tillbehör försämrar inte ljudisoleringen (t.ex. persienner)
  • Ljudisolerade dörrar för hemmet som ”nyckelfärdig service”
Designa nya dörrar_Dörr Studio

Dörr Studio

Tjänsten Door Studio hjälper dig att välja en ny ytterdörrsmodell och hitta rätt färg.