Ljudisolerande dörrar

Ljudisoleringsdörren passar dig som värnar om lugn och ro. Du hittar ett alternativ ur Lammis dörrutbud till alla lägen situationer där lägenhetens ljudisolering ställer krav. 

Värna om hemmets lugn med ljudisolerande dörr.

En ljudisolerande dörr är nödvändig då det är högljudd trafik eller andra störande ljud nära. I bästa fall förbättrar en ljudisolerande dörr boendekvaliteten avsevärt. När man byter dörr lönar det sig alltid att fundera över om en ljudisolerande dörr skulle vara bra.

Lammis ljudisolerande dörrar passar till att dämpa ljud från vägtrafiken eller flygplan.

Lammis ljudisolerande dörrar passar bra oavsett vad som orsakar oljudet. Om det så är genom ljud som rör sig genom luften, vägtrafik eller flygtrafik, så hittar du en passande dörr hos oss. Vår ljudisolerande dörr är testad hos VTT. Graden av inhemsk produktion är hög och de är väldigt energieffektiva. 

Välj en ljudisolerande värmeytterdörr eller aluminiumdörr.

När du vill hålla ljudet ute och värmen inne är en ljudisolerande värmedörr från Lammin det rätta valet. Väderbeständiga aluminiumbelagda ljudisolerande dörrar passar som balkong- och altandörrar tillsammans med aluminiumfönster. 

Fönstrens storlek, dörrens färg och andra egenskaper väljer du själv. Från oss får du den tilläggsutrustning du önskar. Vi hjälper dig gärna att hitta en passande ljudisolerande dörr - ta kontakt!

Störst andel inhemsk tillverkning i branschen

Vi använder högklassiga, inhemska material. Våra produkter har det finländska Nyckelflagga-märket.

Bästa garantierna

Vi vet att våra produkter håller. Därför kan vi ge olika garantier för våra produkter beroende på produktgrupp. Garantier ges för både fönster och dörrar.

Reklamationsprocenten nästan noll

Det görs reklamationer på våra produkter väldigt sällan. Största delen handlar om leveransskador som täcks av garantin.

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de dörrar du behöver

Vi designar och tillverkar dörrar som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.