Ääneneristysovet

Ääneneristysovi on sopiva ratkaisu sinulle, joka arvostat rauhaa ja hiljaisuutta. Lammin ovimallistosta löydät toimivat ääntä eristävät ovet kaikkiin tilanteisiin, joissa asunnon ääneneristys asettaa haasteita. 

Vaali kodin rauhaa ääneneristysovella

Ääneneritysovi on tarpeen silloin, kun asuntoon kantautuu herkästi liikenteen melua tai muita häiriöääniä. Parhaimmillaan ääneneristysovi voi parantaa asumisen laatua ratkaisevasti. Oven vaihdon yhteydessä onkin syytä aina pohtia, olisiko ääntä eristävä ovi kannattava valinta.

Lammin ääneneristysovet sopivat tieliikenteen ja lentokoneiden äänen vaimentamiseen

Lammin ääneneristysovet sopivat hyvin ääneneristämiseen melun lähteestä riippumatta. Oli ongelmanasi siis ilman kautta kulkeutuva ääni, tieliikennemelu tai lentomelu, saat meiltä kotiisi sopivan oven. Ääneneristysovemme on testattu VTT:llä. Ovien kotimaisuusaste on erittäin korkea, ja ne ovat myös hyvin energiatehokkaita. 

Valitse ääntä eristävä lämpöulko-ovi tai alumiiniverhottu ovi

Kun haluat pitää äänet asunnon ulkopuolella ja lämmön sisällä, oikea valinta pääoveksi on ääntä eristävä lämpöulko-ovi. Säänkestävät alumiiniverhotut ääneneristysovet puolestaan sopivat terassin ja parvekkeen oveksi alumiiniverhottujen ikkunoiden rinnalle. 

Ikkunoiden koot, oven värin ja muut ominaisuudet saat valita itse. Meiltä saat oviin myös tarvitsemasi lisävarusteet. Autamme mielellämme juuri sinulle sopivan ääneneristysoven valinnassa – ota yhteyttä!

Alan korkein kotimaisuusaste

Käytämme korkealaatuisia, kotimaisia materiaaleja. Osoituksena tuotteidemme korkeasta kotimaisuusasteesta ne on merkitty Avainlippu-merkillä.

Markkinoiden parhaat takuut

Tiedämme, että tuotteemme kestävät aikaa. Siksi voimme myöntää tuotteillemme erilaisia takuita riippuen tuoteryhmästä. Takuita annetaan sekä ikkunoista että ovista.

Reklamaatioprosentti lähes nollassa

Tuotteistamme jätetään reklamaatioita vain harvoin. Suurin osa reklamaatioista liittyy kuljetusvahinkoihin, jotka kuuluvat takuun piiriin.

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ovi kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ovet. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.