Terassiovet ja parvekeovet_terassiovi_parvekeovi

Parvekeovet ja terassiovet

Lammin parvekeovien ja terassiovien salaisuus on markkinoiden tukevin kehärakenne. Vääntymättömät, lasiset terassiovet pitävät suuresta lasipinta-alasta huolimatta hyvin lämpöä. Parveke- tai terassioven lämmönsäästö saadaan aikaan tehokkailla kolmikertaisilla lasiratkaisuilla ja luotettavalla kaksinkertaisella tiivistyksellä.

Kestävä ovi terassille ja parvekkeelle

Lammin parvekeovet ja terassiovet ovat oikea valinta silloin, kun etsit turvallista, käytännöllistä ja kestävää ovea. Lammin terassiovet ovat suosittu valinta myös vapaa-ajan asuntoihin. Terassin tai parvekkeen ovi tehdään mittojen mukaan, joten se sopii erinomaisesti myös remontoitaviin rakennuksiin. Ovissa on vakiona kotimaisesta koivusta tehty kulutusta kestävä erikoiskynnys ja aito kaksinkertainen tiivistys. Lammin terassi- ja parvekeovet ovat monien suomalaisten omakotiasujien ja taloyhtiöiden ykkösvalinta! Ovet valmistetaan sisaryhtiömme Virepuun tehtaalla Kangasniemellä. Tutustu kaikkiin parveke- ja terassioviimme Ovistudiossa!

Kestävä ovi terassille ja parvekkeelle
Avainlippu

Lammin terassi- ja parvekeovet pitävät hyvin lämpöä

Valikoimamme parvekeovet ja terassiovet ovat hyvä valinta erinomaisen säänkestonsa vuoksi: oven runko ja pintakäsittely on suunniteltu vaihteleviin pohjoisiin sääolosuhteisiin. Kolminkertainen lasi ja laadukkaat Schlegel-tiivisteet varmistavat, että lämpö pysyy pakkasellakin visusti sisällä. Valikoimasta löytyy sekä alumiinipintaiset että puiset parveke- ja terassiovet. Isoilla lasiaukoilla varustetut Lammin parvekeovet ja terassovet ovat olleet kysyttyjä tuotteita jo vuosien ajan.

Lammin terassiovi_Lammin parvekeovi
Avainlippu

Lammin ovet pysyvät siisteinä ja turvallisina vuodesta toiseen

Parvekeovet ja terassiovet on rakennettu näkyviltä pinnoiltaan oksattomasta materiaalista. Siksi ovemme ovat vielä vuosienkin käytön jälkeen näyttäviä ja siistejä, eivätkä oksien pihkalaikut nouse pintaan. Lasiset terassiovet ovat markkinoiden tukevimpia rakenteeltaan ja niissä on vähintään kolme murtosuojattua saranaa, joten ovemme ovat hyvä valinta myös turvallisuuden kannalta. Asennamme oviin tarvittaessa valmiiksi avainpesät ja muut ovien lisävarusteet valintasi mukaan.

Parvekeovet ja terassiovet_Lammin ikkunat ja ovet
Avainlippu

Oikea ovi juuri sinun kotisi terassille tai parvekkeelle

Älä tyydy kompromissiin, kun voit saada juuri sellaisen oven kuin toivot! Voit itse päättää parveke- tai terassioven lasien mallin ja lukumäärän, oven värit ja heloituksen. Asennamme tehtaalla parvekeoviin ja terassioviin tarvitsemasi ovien lisävarusteet, kuten helat ja sälekaihtimet. Parvekeoven ja terassioven valinnassa on syytä ottaa huomioon erityisesti oven aukeamissuunta, toiveet ikkunoiden määrästä ja asettelusta sekä energiatehokkuuden vaatimukset. Huomioimme ikkuna- ja oviremontin yhteydessä, että oven lasiaukot ja ikkunat asettuvat samaan linjaan toistensa kanssa.

Lammin parvekeovien ja terassiovien vaihtoehdot:

Lammin parvekeovet ja terassiovet_lämpörakenteiset terassiovet
LÄMPÖRAKENTEISET (Lataa tuotekortti)
Lammin parvekeovet ja terassiovet_paneeliverhotut terassiovet
PANEELIVERHOTUT (Lataa tuotekortti)
Lammin parvekeovet ja terassiovet_alumiiniverhotut parvekeovet
ALUMIINIVERHOTUT (Lataa tuotekortti)
Lammin parvekeovet ja terassiovet_sisäänpäin aukeavat parvekeovet
SISÄÄNPÄIN AUKEAVAT (Lataa tuotekortti)
Lammin parvekeovet ja terassiovet_Plus-rakenteiset
PLUS-RAKENTEISET (Lataa tuotekortti)
Lammin parvekeovet ja terassiovet_ranskalaisen parvekkeen ovi
RANSKALAISELLE PARVEKKEELLE (Lataa tuotekortti)

Miksi valita Lammin parveke- ja terassiovet?

  • Alan parhaat takuut – 5 vuoden ristimittatakuu
  • Laaja valikoima ovimalleja puu- ja alumiinipintaisina
  • Monipuoliset lisävarusteet ja yksilöintivaihtoehdot
  • Luotettavat, kestävät ja pohjoismaisiin sääoloihin kehitetyt ovet
  • Parveke- ja terassiovet sopivat omakotitaloihin, mökkeihin ja taloyhtiöihin
Suunnittele-uudet-ovet_ovistudio

Suunnittele ovi Ovistudiolla!

Ovistudio on Lammin Ikkunan suunnittelutyökalu, jonka avulla voit testata erilaisia ovimalleja ja värejä.