Kiinteät puuikkunat

Kiinteät puuikkunat sopivat sinulle, joka tahdot vaalia perinteistä ja luonnonmukaista tyyliä. Kiinteä puuikkuna on erityisesti suosittu kesämökin mökki-ikkuna, mutta sopii hyvin myös remontoitaviin omakotitaloihin.

Puuikkunat sopivat kotiin ja kesämökille

Kiinteät puuikkunat sopivat hyvin sekä uudisrakentamiseen että ikkunaremontteihin. Ne käyvät hyvin kodin ikkunoiksi ja ovat suosittuja myös kesämökkien ikkunoina. Lammin kiinteissä puuikkunoissa yhdistyvät perinteinen ilme ja huipputason energiatehokkuus.

Kiinteä puuikkuna on erinomainen maisemaikkuna - se on oivallinen valinta esimerkiksi olohuoneen kookkaiksi panoraamaikkunoiksi. Niiden oheen kodin pienemmiksi ikkunoiksi on usein syytä valita avattavia puuikkunoita, jotka voit puhdistaa kaikilta pinnoiltaan ja joiden avulla tuulettaminen käy helposti.

Kiinteä puuikkuna mukautuu perinteiseen tyyliin

Kiinteät puuikkunat ovat erinomainen valinta silloin, kun haluat vaalia perinteistä rakennustyyliä tai haluat kesämökillesi perinteisen mökki-ikkunan. Lammin puuikkunoissa yhdistyvät rustiikkinen ilme ja erinomainen säänkesto. Pintakäsittelyn ansiosta nämä puuikkunat eivät mene kosteasta säästä miksikään, ja siksi myönnämmekin puuikkunoille erinomaiset takuut. 

Toimitamme puuikkunat haluamillanne lisävarusteilla: ikkunoihin voidaan asentaa valmiiksi esimerkiksi haluamasi helat ja sälekaihtimet. Lue lisää ikkunoiden lisävarusteista!

Tekniset tiedot

U-arvo:

0,51 – 0,99 W/m2K, lasituksesta riippuen

Ilmaäänen eristysluku (Rw):

35 dB

Lentomelueristävyys (Rw+C):

32 dB

Tieliikennemelueristävyys (Rw+Ctr):

28 dB. Ääneneristävyydet mitattu 3K –lasilla (sisin & uloin lasi 6 mm) sekä 200 mm:n karmisyvyydellä.

Lasitus:

3- tai 4-kertainen lasielementti, saatavana kylmiin tiloihin myös 2-kertainen lasielementti / tasolasi

Karmin materiaali:

2-sivun oksaton sormijatkettu mänty

Karmin ulkoverhous:

Oksaton sormijatkettu mänty, alakarmin myrskylista alumiinia

Tiivisteet:

Tiiviste asennettuna karmin ulkoverhoukseen. Lisäksi lasituslistan alla on erillinen höyrynsulku.

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ikkuna kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ikkunat. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.