Lammin kiinteät puuikkunat

Kiinteät puuikkunat

Kiinteät puuikkunat sopivat sinulle, joka tahdot vaalia perinteistä ja luonnonmukaista tyyliä. Kiinteä puuikkuna on suosittu kesämökin mökki-ikkuna, mutta sopii hyvin myös remontoitaviin omakotitaloihin.

Kiinteät puuikkunat sopivat kotiin ja kesämökille

Kiinteät puuikkunat sopivat hyvin sekä uudisrakentamiseen että ikkunaremontteihin. Ne käyvät hyvin kodin ikkunoiksi ja ovat suosittuja myös kesämökkien ikkunoina. Lammin kiinteissä puuikkunoissa yhdistyvät perinteinen ilme ja huipputason energiatehokkuus. Kiinteä puuikkuna on erinomainen maisemaikkuna – se on oivallinen valinta esimerkiksi olohuoneen kookkaiksi panoraamaikkunoiksi. Niiden oheen kodin pienemmiksi ikkunoiksi on usein syytä valita avattavia puuikkunoita, jotka voit puhdistaa kaikilta pinnoiltaan ja joiden avulla tuulettaminen käy helposti. Kiinteiden puuikkunoidemme suorituskyky on testattu luotettavasti VTT:llä.

Kiinteä puuikkuna mukautuu perinteiseen tyyliin
Avainlippu

Kiinteä puuikkuna mukautuu perinteiseen tyyliin

Kiinteät puuikkunat ovat erinomainen valinta silloin, kun haluat vaalia perinteistä rakennustyyliä tai haluat kesämökillesi perinteisen mökki-ikkunan. Lammin puuikkunoissa yhdistyvät rustiikkinen ilme ja erinomainen säänkesto. Pintakäsittelyn ansiosta nämä puuikkunat eivät mene kosteasta säästä miksikään, ja siksi myönnämmekin puuikkunoille erinomaiset takuut. Toimitamme puuikkunat haluamillanne ikkunoiden lisävarusteilla: ikkunoihin voidaan asentaa valmiiksi esimerkiksi haluamasi sälekaihtimet. Oheisessa kuvassa on esitelty tamperelaisen Torni-hotellin veturitalleihin valmistetut Lammin puuikkunat.

Miksi valita Lammin kiinteät puuikkunat?

  • Yksilöllisesti ja mittatilauksena valmistetut ikkunat, jotka sopivat kaikkiin kohteisiin
  • Alumiininen karmin ulkoverhous suojaa ikkunaa pohjoismaisilta sääolosuhteilta
  • Puuikkunat ovat yksilöitävissä monin eri tavoin (esim. värit ja lisävarusteet)
  • Energiatehokas ja kestävä valinta uudisrakentamiseen ja remontointiin
  • Tyylikäs ja rustiikkinen valinta maisemaikkunaksi esimerkiksi olohuoneeseen
Suunnittele uudet ikkunat_Ikkunastudio

Suunnittele kiinteät puuikkunat

Suunnittele uudet kiinteät puuikkunat Ikkunastudiossa. Työkalu auttaa sinua sopivien ikkunamallien ja värien suunnittelussa.