Lammin lukkoratkaisut_Lammin ikkunat ja ovet

Lukkoratkaisut

Luotettavat lukkoratkaisut ovat tärkeä osa uusien Lammin ulko-ovien hankintaa. Vaalitko perinteitä vai haluatko ovestasi älykkään? Lammilta onnistuu molemmat.

Luotettavat älylukot ja perinteiset lukot ulko-oviisi

Lammin Ikkunat ja Ovet tarjoaa kaikkiin ulko-oviin helppokäyttöiset ja luotettavat lukkoratkaisut. Kyllä, meiltä voi tilata oven kokonaan ilman lukostoja niin halutessaan, mutta yleisimmin meiltä tilataan uudet ovet kirjaimellisesti ”avaimet käteen” -pakettina. Ovituotantomme edelläkävijyydestä kertoo osaltaan se, että oviimme on mahdollista asentaa myös erilaisia älylukkoratkaisuja: Tarjoamme oviin niin taattua Abloy-laatua olevat Yale Doorman -älylukot kuin innovatiiviset ja Kajaanissa valmistetut Rollock-älylukot. Lue lisää lukkoratkaisuista ja kysy rohkeasti lisää!

Perinteiset lukkoratkaisut_lammin lukkoratkaisut
Avainlippu

Perinteiset lukkoratkaisut

Lammin oviin on mahdollista ostaa myös lukot, jotka asennetaan valmiiksi tehtaalla. Käytämme perinteisesti Abloyn käyttölukkorunkoja (esim. LC102, LC190) ja Abloyn turvalukkoja. Nämä ovat pitkän tuotekehityksen tulosta ja siten luotettavia lukkoja oviin kuin oviin.

Yale Doorman älylukko_lammin lukkoratkaisut
Avainlippu

Yale Doorman -älylukko

Yale Doorman on avaimeton älylukko, joka toimii muun muassa koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimella. Älylukolla on Abloy Secured -leima, joka takaa sen toimivuuden ja laadun testauksen muiden Abloy-tuotteiden tapaan.

Rollock-älylukko_lammin lukkoratkaisut
Avainlippu

Rollock-älylukko

Rollock on kotimainen ja turvallinen älylukko, joka toimii esimerkiksi mobiilisovelluksella tai NFC-tunnisteella. Avaimeton ja etähallittava Rollock helpottaa päivittäistä arkea ja liikkumista. Rollock-lukoissa on omat uniikit vääntönupit ja valohelat. Nämä älylukot valmistetaan Kajaanissa.

Yale Linus -älylukko_Lammin Ikkunat ja Ovet
Avainlippu

Yale Linus -älylukko

Yale Linus -älylukko on Yale-tuoteperheen uusin tulokas. Se on turvallinen ulko-oven lukko, joka helpottaa kulkemista mm. mobiilihallinnan ansiosta. Lukon saa uusiin Lammin ulko-oviin valmiiksi asennettuna. Voit myös itse asentaa lukon olemassa olevaan oveen pakkauksen mukana tulevien ohjeiden avulla. Yale Linus -älylukko on taattua Abloy-laatua ja sillä on luotettu Abloy Secured -leima.

Suunnittele-uudet-ovet_ovistudio

Pyydä tarjous uusista ovista lukkoineen

Meiltä saat unelmiesi ulko-oven haluamallasi lukkoratkaisulla ja muilla lisävarusteilla.