Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Yale Doorman -älylukko ja Lammin ulko-ovet Kategoria: Ovet, Yleinen

Yale Doorman -älylukko ja Lammin ulko-ovet

Lammin ulko-oviin on mahdollista valita monenlaisia lukkoratkaisuja, joilla helpottaa päivittäistä kulkemista ja lisätä turvallisuutta. Yale Doorman on Abloy-laatua oleva älylukkoratkaisu, jonka voi halutessaan valita Lammin ulko-oviin. Älylukko mahdollistaa avaimettoman liikkumisen ja lisää siten myös kodin turvallisuutta. Seuraavissa kappaleissa on kerrottu tarkemmin tästä lukkoratkaisusta.

Yale Doorman -lukon tekniset ominaisuudet

Älylukkoa voidaan käyttää useilla eri tavoilla aina numeropainikkeista kännykkäsovellukseen. Tuote kestää hyvin pohjoismaisia sääolosuhteita, kuten kuumaa auringonpaistetta, lunta ja sadetta. Yale Doorman on kehitetty paloturvallisuussyistä helpoksi käyttää sisältä päin, eikä oven avaamiseksi tarvita virtaa. Ratkaisun keskeisimpiä muita teknisiä ominaisuuksia ovat muun muassa:

  • Automaattinen oven lukinta
  • Tilapäiset kulkukoodit
  • Sisäänrakennettu murtohälytin
  • Käyttöohjemainen ääniopastus saatavilla useilla kielillä
  • Älylukon hallinnointi numerosarjalla, mobiililaitteella tai kulkutunnisteella
Lammin_ikkunat_ja_ovet_Yale_doorman_älylukko

Älylukko Lammin ulko-oviin

Yale Doorman -älylukko on saatavilla lähes kaikkiin Lammin ulko-ovimalleihin. Lukkorungossa on kaksi asetusta: Easy ja Advance. Lammin ulko-ovissa lukko asennetaan Advance-tilaan, jolloin lukkorunko on valmiina sisäverkkoon asennusta varten. Easy-tilassa kaikkia älykkäitä ominaisuuksia ei saada käyttöön. Lukkoratkaisua ei ohjelmoida valmiiksi tehtaalla, vaan asiakas tekee sen itse. Näin kaikki lukitukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot pysytä asiakkaan hallussa.

Kaikki tarvittavat käyttöönottoon liityvät ohjeet tulevat ovitoimituksen mukana. Lisäksi Abloyn tuki auttaa asiakkaita tarvittaessa. Kysy tilauksen yhteydessä mahdollisuudesta saada juuri sinun oveesi sopiva älylukkoratkaisu – asiantuntijamme auttavat kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä. Ulko-ovien ulkoasun voit suunnitella itse Ovistudio.fi-palvelussa.  

Lammin_ikkunat_ja_ovet_Yale_doorman_alylukko_2

Suomalaisia referenssikohteita, joissa on Yale Doorman -lukko

Älylukkoja valitaan ulko-oviin jatkuvasti enemmän ja enemmän. Tässä muutamia referenssikuvia kohteista, joihin valittiin Yale Doorman -lukkoratkaisu:

Duplio Tynell, Tuusulan Asuntomessut 2020. Kodin pääsisäänkäynnin ulko-ovessa Yale Doorman -älylukko. Kuva: Lammin Betoni / Lammi-Kivitalot.

Jämerä Laventeli, Tuusulan Asuntomessut 2020. Kotiin valitussa Lammin ulko-ovessa on Yale Doorman -älylukko. Kuva: Lammin Ikkuna. 

Lisätietoa Yale Doormanista

Saat lisätietoa älylukkoratkaisusta Lammin ikkuna- ja oviasiantuntijoilta. Yhteyden asiantuntijoihin saat yhteystiedot-sivun kautta. Voit myös jättää suoraan tarjouspyynnön.

Lisää teknistä tuotetietoa ja tarkemmat tuotekortit sekä esitteet löydät Yale Doormanin ja Abloyn sivuilta: https://www.yalehome.com/fi/fi/products/smart-locks/yale-doorman

Yale Doorman -älylukko_varaa maksuton arviokäynti